A Miniszterelnökség tagadja, hogy nem elvitelre vittek volna ételt.

24.hu: Gulyás Gergely a kormánypárti médiaholding vezetőjével mehetett étterembe a korlátozások alatt

Húsvét hétfőn kora délután éttermi zajokra figyeltek fel a Várkert Bazárnál lévő Felix nevű étteremben. Ahogy a 444 megírta, egy tíz fős társaság volt az étteremben, köztük Gulyás Gergely miniszter is. Az eset furcsasága, hogy a kijárási tilalom korlátozása miatt éttermek nem fogadhatnak vendéget, legfeljebb be lehet ugrani a megrendelt ételért.

A Miniszterelnökség tagadta, hogy az étteremben evett volna a miniszter:

Ugyan Gulyás Gergely magánjellegű programjai nem tartoznak a nyilvánosságra, de a kérdésben megfogalmazott állítás valótlan. Az étteremben elviteles rendelésre van lehetőség, melyet a Miniszterelnökséget vezető miniszter valóban igénybe vett.

Azonban kedden kiderült, hogy a 444 egyik olvasója lefotózta a távozó minisztert, akinél elviteles étel ugyan nem volt, de két ismert figura viszont sétált az oldalán. A kép tanúsága szerint a társaság tagja volt az Alapjogokért Központnak az igazgatója, Szánthó Miklós, aki egyben a KESMA nevű kormánypárti médiaholding vezetője is. Továbbá Kovács István, aki az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója.

Az étterem korábban azt válaszolta a portál kérdéseire, hogy:

„A Felix Kitchen & Bar mindenben betartja a koronavírussal kapcsolatos előírásokat. Éttermünk a jelenlegi rendkívüli helyzetre való tekintettel házhoz szállítással vagy elvitelre készített ételekkel igyekszik megoldani a vendégek igényeit. Hétfőn az étteremben dolgozó, ebédjüket fogyasztó kollégákon kívül az elvitelre rendelő vendégeink tartózkodtak.”

Forrás: 24.hu

Kiemelt kép: MTVA/Bizományosi: Róka László

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
A belsőzsebben, laposüvegben vitték el, na.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
polar450
Hazudnak rendületlenül,
Ne légy hívük,
Oh magyar!
RonaGyuri
ami természetesen többszörös megsértése az előírásoknak! =))
Nessy
@RonaGyuri: Ami természetesen rájuk nem vonatkozik! :-)
nezelodo
Olyanok a fijjuk, mint az egyszeri kikapós asszony, aki azt mondta: akkor is tagadd le, ha szó szerint rajtam kapnak ...
justhpeter
@namihami: Telitalálat ! A műveltség és az intelligencia a nemzeti-szégyenkeresztény körben - fideSS-kdnp - soha nem hallott, ismeretlen fogalom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.