Szerencsére senki sem sérült meg az eldurvult vitában.

„Meg fogtok dögleni” – mondta a buszsofőr az Örs vezér téren, aztán lőni kezdett – videó

Elszabadultak az indulatok az Örs vezér téren: nem mindennapi szócsata után riasztófegyverrel lőtt rá egy férfira egy buszsofőr Budapesten, csak hogy rendezze a vitájukat.

Éppen autószerelőhöz ment hároméves kisfiával és feleségével az a Balázs nevű férfi, akire riasztófegyverrel lőtt rá egy buszos Budapesten. A család útja akkor vett nem várt fordulatot, amikor az Örs vezér téren a piros lámpánál állva arra lettek figyelmesek, hogy egy buszvezető azt kiabálja: „Meg fogtok dögleni! Nagyon bátrak vagytok, hogy így kimerészkedtek". A férfi a Tények riportjában elmesélte, hogy meg is kérdezte a sofőrtől, mi a problémája, ugyanis elmondása szerint nem volt előzménye annak, hogy a buszvezető kiabálni kezdett velük.

– Elindultam az irányába, hogy megkérdezzem, mi a probléma, Az első ajtót félig, tehát az egyik szárnyát kinyitotta, majd onnan célzott lövést adott le a mellkasomra egy riasztófegyverrel

– mesélte a férfi, aki hozzátette: a buszos a koronavírustól való félelme miatt kiabálhatott, a kijárási korlátozásra utalhatott. A rendőrség szerint egy közlekedési vita fajult el, ám a buszos is azt állítja, nem közlekedési konfliktusról van szó. Mint mondta, hangokat hallott, a hangszóróból mondták be azt a szöveget, ami vitát szított közte és Balázs között.

A buszos egy nála engedéllyel tartott gáz-riasztó fegyverrel lőtt, de személyi sérülést nem okozott. A sofőrt felfegyverkezve elkövetett garázdasággal, Balázst pedig garázdasággal gyanúsítják.

Forrás: Blikk/Tények

Kép: Tények

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsó
És vajon az autószerelőnél az asszonyt, vagy a kölyköt akarta megjavíttatni?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
És kb két hét telt el a korlátozás óta...Az emberek kezdenek bepörögni...Nem mellékesen a buszvezető alkalmasságát ki állapította meg??? Vazze,hangokat hallott??? ...Azt legközelebb mit mond majd a hang neki???
balos
Ilyxen sofőr kb a vezetők negyede!Szerencse,hogy gyorsan mennek.így mire kapcsolhatna már múlik a mérge!
luiz
Mondjuk én meg ezt a gönczit már akkor ütném, mikor még meg se szólalt
Csizmás Kond
szerinten ez hazugság...egy piros lámpánál nem sétál vsak úgy...
bencemacska
Valaki világosítson fel, mert nem értem ki üldözött kit!
Ha ez a manus jön felém én is nagyon szedem a lábaimat, át a túloldalra!
SystemError
Tehát a sofőr azonnal elismert, hogy nem közlekedési jellegű vita volt.. A rendőrség hivatalos tájékoztatása "közlekedési vita" alakult ki... Tényleg ebben az országban hamarosan 2 millió csicska szocializált bitrka fog csak élni a saját szarukban

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.