Állítólag már egyik rendőr sem dolgozik a kapitányságon.

Botrányos felvétel került elő: három rendőr vert egy gyanúsítottat – az ügyészség nyomozást indított

Fotó: police.hu

A Blikk írta meg elsőként, hogy a gyanú szerint három nyíregyházi rendőr bántalmazhatott egy eljárás alá vont embert, a verésről videófelvétel is készült.

Minderre azt követően derült fény, hogy egy rendőrnél felmerült a gyanú, hogy teljesítményfokozó szerekkel üzletel. A lap úgy tudja, a rendőrt leszerelték, és a telefonjáról került elő a hónapokkal korábban készített felvétel.

A videón állítólag az látható hogy

három rendőr szidalmazott és ütött a kocsiban egy embert, aki egy drogügylet miatt került a rendőrautóba.

A felvételt megosztották egy zárt csoportban is és egy ideje már a katonai ügyészség is vizsgálódik. A Blikk úgy tudja, hogy az érintett rendőrök egyike sincs már a nyíregyházi kapitányságon, mindannyian leszereltek.

A Központi Nyomozó Főügyészség tájékoztatása szerint az ügyben a Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség hivatalos eljárásban csoportosan elkövetett bántalmazás bűntette és más bűncselekmény miatt folytat nyomozást. Egyelőre gyanúsítottként még nem hallgattak ki senkit.

(Blikk)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
Ezeknek még egy csipetnyi eszük sincs...tudhatnák, hogy őket mindenki fokozottan figyeli, ki ezért, ki azért. Arra nem képes a felvételt készítő, hogy két telefonja legyen, az egyiket használja, a másik az alsógatyájában van tartalékként. És...nem osztunk meg senkivel semmit..

Megérdemlik, ha ilyen mamalaszok...megasztán pont azt felejtették el a nagy önteltségükben, hogy tagadni...tagadni..tagadni.
nezelodo
Ezek a szolgálunk és védünk jelszó fedezetében lehet, csak a konkurenciát akarták kiiktatni. Már viccesnek találnák azt az ősrégi módszert, hogy egy kanna gázolajat rakjanak az ajtaja elé...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.