HM: újabb vállalatokhoz érkeznek honvédelmi irányító törzsek.

Újabb vállalatokhoz érkeznek honvédelmi irányító törzsek a lakosság biztonságos élelmiszer- és gyógyszerellátása érdekében

- közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) pénteken az MTI-vel.

Közleményük szerint ezen a héten tizeneggyel nőtt azon vállalatok száma, ahol a honvédelmi irányító törzsek segítik a zavartalan és biztonságos működést. Így már összesen 104 vállalat működését segítik honvédelmi irányító törzsek.

Kiemelték: a honvédelmi irányító törzsek továbbra sem veszik át az érintett vállalatok irányítását. Azért vesznek részt a vállalatok életében, hogy biztosítsák azok folyamatos működését, az ország lakóinak ellátásbiztonságát.

Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy gördülékeny és sikeres az együttműködés az irányító törzsek és az eddig bevont cégek között

- fogalmazott közleményében a HM.

A létfontosságú magyar vállalatok biztonságáért felelős akciócsoport döntése nyomán következő, újonnan bevont cégek az élelmiszer, valamint a gyógyszeripar maghatározó szereplői.

A listán szerepel, a SCHOTT Hungary Gyógyszeripari Üvegtermék Gyártó Korlátolt Felelősségű Társaság, a MASTER GOOD Termelő és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság, a Kecskeméti Konzervgyártó és Kereskedelmi Kft., a Júlia-Malom Élelmiszeripari és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság, a Gyermelyi Holding Zrt., a Hungary – Meat Élelmiszeripari Termelő Szolgáltató és Kereskedelmi Kft., a Hungrana Keményítő és Izocukorgyártó és Forgalmazó Kft., a KALL Ingredients Kereskedelmi Kft., a Győri Szeszgyár és Finomító Zrt., a Pannonia Bio Zrt. és a Kartonpack Dobozipari Nyrt.

- olvasható a közleményben.

Orbán Viktor március 13-án jelentette be, hogy a koronavírus-járvány elleni védekezés keretében több akciócsoportot hoz létre. Ezek egyike a létfontosságú magyar vállalatok biztonságáért felelős akciócsoport,amelynek vezetője Benkő Tibor honvédelmi miniszter.

Forrás: MTI

Címlapkép: MTI/Mónus Márton

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
A koronavírus elleni küzdelem jegyében a fenn felsorolt cégeket készülnek ellopni...
Oposit
Azért ezzel az egésszel nem stimmel. Miért stratégiai cég a Gyermelyi?
tudode
Még a II. világháborúban is az un. polgári védelmi parancsnokságok látták el a lakosság irányítását, a lehető Orbán Viktor nem is miniszterelnök
.
www.youtube.com/watch?v=k5ILmQY_DGk&t=1s
.
Nem kell félni, nem fog fájni ha sikerül lerázni ezt a szarkabőrbe bújt csúszómászót!
tudode
Még a II. világháborúban is az un. polgári védelmi parancsnokságok látták el a lakosság irányítását, a lehető Orbán Viktor nem is miniszterelnök, csak szektafőnök
.
www.youtube.com/watch?v=k5ILmQY_DGk&t=1s
.
Nem kell félni, nem fog fájni ha sikerül lerázni ezt a szarkabőrbe bújt csúszómászót!
tudode
Komolytalanná teszi a koronavírus elleni védekezést az, hogy
.
-- az egészségügyi törvény alapján is le lehetett volna vezetni a járvánnyal kapcsolatos intézkedéseket,
.
-- túlzás az, hogy a honvédség belement abba, hogy a rendkívüli állapotot használja fel az, aki még viszonylaos békeidőben is VISSZAÉLT A HATALMÁVAL,
.
-- oly annyira, hogy az ALAPTÖRVÉNY KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN,
.
-- ALKOTMÁNYOS VÁLSÁG van 2012 óta, és őfélesége KÖZJOGILAG nem is miniszterelnök!
.
Nagy a baj ha már a honvédelem is retteg attól, aki katonásdit játszik ahelyett, hogy azzal játszana ami egyidős vele!
..
Józsipapa
Csak nehogy megülje a sok tészta a katonák nyomrát !!!
és úgy járjunk mint Mexicóban
nezelodo
@Oposit: Mert jó a cég és jó a termék, van mit elbaltázni.
Oposit
@nezelodo: Értem. Akkor azokat a magán cégeket, ahol megjelentek ezek a pribékek, azokat bekebelezi a dagadt?
legott
Ez egy államcsíny, egy puccs.

"Az államcsíny vagy puccs erőszakos hatalomátvétel (nem csak fizikai erőszak létezik!), a szélesebb néptömegek támogatása nélkül ... nem ritkán katonai erő alkalmazásával. Az irányító hatalmat egy szűk és szervezett elit ragadja magához a törvényes formák és a politikai többség akaratának mellőzésével."

Ez egy államcsíny, egy puccs - Magyarország, a magyar nép, a jogállam, a demokrácia, Európa ellen.
Ez egy furcsa puccs. Mert nem a regnálóval szemben követik el mások, hanem a regnáló követi el másokkal szemben. orbán, történelmet írt!

Magyarországnak nincs Alkotmánya, ember! Milyen ország az olyan, amelyiknek alkotmánya sincs?
A csak a fidesz, saláta-alaptörvényben például nem jár nyugdíj a nyugdíjasoknak. Bármikor elvehető. Ezt tudtad, fideszre szavazó nyugdíjas, akit most éppen kitettek ellátás nélkül az utcára, mert kell a hely, és a kutyát nem érdekli, hogy mi lesz veled?

De ez EPP még hezitál, és néz ki a fejéből, meg beszól, az EU meg önti rájuk, egy totális diktatúrát kiépítő emberre a milliárdokat...
Egészen hihetetlen, szürreális ez az egész. Sajnos nem csak Magyarországon vannak hülye emberek, az egész világ kezd meghülyülni.

Az egész világ kezd meghülyülni.
De van 5G! Attól majd minden, mindenki jó lesz... jobb lesz.
A világ egyre rosszabb - jövőre az 5G-vel együtt még rosszabb lesz.
legott
„Megmutatta igazi arcát Orbán teljhatalma. Alighogy átvett az állam egy debreceni magáncéget, rögtön menesztették a menedzsmentet, és fideszes pártkatonákat ültettek a helyükre. Orbán semmilyen kontrollt nem ismer, ez világosan látszik” – ezt már Molnár Csaba posztolta Facebook-oldalán. Hozzátette, „senkinek ne legyen kétsége: a saját maguknak megszavazott teljhatalommal Orbánék folyamatosan és egyre durvábban fognak visszaélni! Az Európai Bizottsághoz fordulok.”

www.atv.hu/belfold/20200419-a-dk-nak-elege-lett-feljelenti-a-magyar-kormanyt-brusszelben/hirkereso
Sámannus
Mia szösz! Tésztába rakják a vakcinát?
kereső
Vezénylőtábornok! Nem igy "becézik" a hivei? Már az első sikeres főpbróbát is megtartotta- a 38ezer kórházi felszabadiitásával. A SOTE - Semmelveis Orvostudományi Egyetem, ahol a jövő orvosait és diplomás ápolóit képzik- rektora egy kicsit tovább ment a főpróbánál, szerinte "sikeres hadgyakorlat" volt.
Magyarország határaira ki lehet irni " EMBER!, ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel". Történik mindez a 21. század Európájában- az Únió tagjaként. Akár afrikai / ázsiai barbár (vadak országa)ország is lehetnénk. Nem kell ide terrorista, meg virus.
Sámannus
@kereső: " Nem kell ide terrorista, meg vírus."...Meg migráns ez a kupcihér egymaga kártékonyabb ezeknél.
namihami
Talán már az új tulajdonos is ki van jelölve a család egyik tagjában. A régi tulaj kap egy ""visszautasíthatalant"". Ez már ujjgyakorlat a Vezérnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.