Meghalt 14 idős krónikus beteg, és 114-gyel nőtt, 2098-ra emelkedett az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon - közölte a koronavirus.gov.hu kedd reggel. Meghalt 14 idős krónikus beteg, és 114-gyel nőtt, 2098-ra emelkedett az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon - közölte a koronavirus.gov.hu kedd reggel.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Töretlenül emelkedik a fertőzések száma és a halálozási ráta. Pont most, mikor éppen "megdicsértek minket", hogy milyen ügyes ez a kormány, hogy milyen jól kézben tartja a járványt, éppen elegendő tesztet csinálnak, az emberek minden karantén szabályt betartanak, egyszóval itt minden veri hepi.
Pálinkás Pál
@simmering73: a fertőzések számát sehol nem tudhatod a világon...mert egy egészséges embernek általában tünetmentesen elmúlik...az adatok is világosak...van egy réteg...akinek az immunrendszere nulla, akikre valóban veszélyes...és ezt most nem én mondom ,hanem a másik cikkben Szlávik doktor...az egyetlen megoldás ,az idős,vagy beteg emberek szigorú izolálása...!!!
Málna
@simmering73: És továbbra is emelkedni fog. Egyértelműen mondták, hogy ez lesz, ezzel nincs mit tenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.