“Az országos tisztifőorvos azt javasolja az otthoni ápolást, gondozást végzőknek, hogy a velük egy háztartásban élő, veszélyeztetett korúak külön szobában legyenek elhelyezve, illetve lehetőség szerint külön fürdőszobát használjanak az idősebbek, ezzel is csökkentve a fertőzés veszélyét.”

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Lehet, hogy ő szokta hazavinni a Patakit?
Nessy
Mondja már meg valaki azoknak, akinek ilyen "remek ötleteik" vannak, hogy ne a saját körülményeikből, jövedelmükből induljanak ki" Tényleg néha ijesztő látni, hogy felsőbb szinten mennyire nincs fogalmuk a valós életről. Akik meg lentről kerültek föl, azok igyekeztek elfeledni a "gyökereiket"! Maradtak helyette a nem létező "keresztény gyökereiknél"
nezelodo
A következő tanácsa lehet, hogy az lesz a polgár nagyasszonynak, hogy szerencsétlen ápoltat a cselédszobában helyezzék, el és a gondozó is csak a hátsó cselédlépcsőt használhatja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.