Több mint 20 ezer koronavírus tesztet szerzett be saját forrásból a Fővárosi Önkormányzat – közölte Facebook-oldalán Karácsony Gergely.

Karácsony Gergely nem vár tovább a kormányra, saját forrásból kezd tömeges tesztelésbe a budapesti önkormányzat

A főpolgármester rámutatott: szakemberek szerint a járvány terjedésének és a korlátozások jövőbeni enyhítésének alapfeltétele lenne, hogy minél többet teszteljenek, ezért az önkormányzat nem tud már várni többet.

Úgy döntöttünk, hogy saját forrásaink felhasználásával és alapítványi segítséggel elindítjuk a tömeges tesztelést Budapesten

- mondta Karácsony, hozzátéve: elsősorban az idősotthonokban és a hajléktalanellátásban szűrik majd a lakókat és a dolgozókat.

Karácsony Gergely újra kérte a kormányt, hogy sokkal többet teszteljenek az idősotthonokban. 

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Jó döntés, kérdés hogy mire elég, mert még kell mögé két nulla, hogy mindenkit lehessen tesztelni és meg egy nulla, hogy időszakosan többször is. Nyilván ez a labda a rendeleti kormánynál, a járványkezelésnél és a külügynél tud csak pattogni ilyen méretekben. De igen MC Kari G ezt tűzd a zászlódra és rázd most le magadról a többit a védekezést leszámítva. Nem véletlenül csinálják ezt a "műsort". Nem csak a karaktergyilkolás a lényeg, az is, hogy lefoglaljanak... Szerezzetek teszteket és teszteljetek! Orbán meg majd katonákat küld, hogy megakadályozza a tesztelés? :) Az lenne már a sokadik zsákutcájuk a barmoknak...:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csetere
@Nyírfa: Mi van a dobozokban, senki nem tudja! Nagyjából kiírogattam a "behozott" védőeszközöket tételesen, sehogy nem stimmelnek az adatok.
Nyírfa
@CsipkeRózsa: Micsoda unszi' kis kölök lehetett. Mit követhetett el, hogy a diáktársai felakasztották egy fogasra?
Lehet, hogy beszerezem Debreczeni kötetét. Durva papa, durva nagypapa, kezelhetetlen fiú, hát, ebből a felállásból jó még soha nem született.
Nyírfa
@csetere: Eddig az eszembe sem jutott, hogy a dobozokban más is lehet, de, hogy mondod, szöget ütött a fejembe: tényleg, mi van a dobozokban?
csetere
@Nyírfa: Lehet, hogy az a fegyver, amit suttyomban rendeltek a törököktől? Hiszem, ha látom. Mást sem csinálok, mint számolgatok, a statisztika a kedvencem. Ma is állítólag kaptunk 4 millió 600 ezer kesztyűt, 1,150 millió maszkot, 500 lélegeztető készüléket!? Ha jól számolom, akkor az O.V. által említett 538 gép, a Szíjjártó által említett 164 db, ehhez hozzáadjuk a ma érkezett 500 db-ot az még mindig csak 1202 db.
Nyírfa
@csetere: jaj! :) Biztos, hogy tudni akarom az igazságot? Törökök, fegyverek, még a gondolatától is ráz a hideg. Nem akarom előadni a naivát, csak olyan távol áll tőlem a militáns életszemlélet., hogy nem könnyű tényként kezelni a másokét, különösen, amikor már a szabadságunkat, akár az életünket fenyegeti.
Szóval, bérmennyire is hárítanám, igen, tudnunk kell, miben mesterkedik minden idők egyik legaljasabb kormánya.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.