A 72 éves Kossuth díjas színész megjárta a poklot: gerincműtétek, térdoperációk, kemoterápiás kezelések során van túl, ráaádásul elveszítette a feleségét, az édesanyját és a húgát.

Cserhalmi György elmondta, hogy eddig orvosa javaslatára nem beszélt rákbetegségéről, de már nem tudta titokban tartani.

Lefejezték a hasnyálmirigyet, kipakolták az epehólyagot, az epevezetékeket, meg a patkóbelet. Létezik ennek a műveletnek szép összefoglaló neve: Vater-papilla. Azzal biztatnak, ha nem cseszem el, megmaradok

– fogalmaz a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth-díjas és Balázs Béla-díjas színész.

Cserhalmi beszél arról is, hogy miért látják unokái sántító, szentimentális bácsikának és kiderül, mivel spannolta fel magát Latinovits Zoltán az Ötödik pecsét egyik brutális jelenetének forgatása alatt.

Címlapkép: Facebook/A Nemzet Színésze

(24.hu)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
Legyőzte a rákot? Nofene...mindenesetre jó ebben a hitben élni...
Azzal együtt drukkolok, hogy ne jöjjön vissza a rák...

Vigyázzon magára művész úr, nagyon szerettem a hibátlan alkításait. Nekem csak örömet szerzett akár filmbeli, akár színpdi alakításában.

Nam jobbulást kívánok, hanem erőt-egészséget!
Zsopiale
@jesz: Az orvosok nélküled nem tudnak meggyógyítani a rákból, te is kellesz hozzá... ilyen értelemben tehát, ha meggyógyulsz legyőzöd a rákot... nyilván az orvos bajtársaiddal... ilyen egyszerű ez... hogy csak csatban győztél vagy a háborút is megnyerted, azt majd az idő megmondja...
legott
Cserhalmi György mondott valamit (nem úgy értem, hogy mondott valamit, hanem úgy, hogy "mondott valamit" - ugye te is érted, durbincs, hogy mire gondolok?)

"A mostani hatalmat pusztán a cinizmus hajtja, direktben gonosz, nincs benne semmi emberi."
Ooops!

Ennél rövidebben (hogy világosan érthető legyen), nem lehet megfogalmazni az Orbán vezette maffiaállam leglényegét, a működési elvét.

Egy biztos, aki ezek utáni a gonosz uralmára szavaz, az nem keresztény. Aki Orbánra szavaz, az nem keresztény.

Orbán = Fidesz - mert rossz a régi szlogen is: Csak a Fidesz! helyett, Csak az Orbán! a helyes megfogalmazás.
Orbán mindenkit megvezet - legfőképp, az őt ajnározókat - a saját érdekében (ahogy valaki ellentmond neki, önálló gondolata támad, már repül is kifele a pixisből) .
Senki és semmi nem érdekli magán kívül... Magánkívül!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.