Bocsánatkérést várnak az ellenzéki férfi képviselők Kövér Lászlótól, miután a Hír Tv-n vasárnap arról beszélt, szánalommal tekint az ellenzéki képviselőkre, közülük is főképp a nőkre – írja az Index.

A házelnöktől Bayer Zsolt megkérdezte, hogy „az elnöki pulpituson ülve hogyan lehet ép lélekkel végigszenvedni egy Szabó Tímea-felszólalást”. Mire Kövér kijelentette, hogy szánalommal tekint „ezekre a képviselőkre”, különösen azokra, akiknek „a személyi száma 2-essel kezdődik, amikor olyan helyzetbe keverik magukat, mint amilyenbe Szabó Tímeának is sikerült legutóbb”.

Nincs annál elszomorítóbb, amikor egy gyűlölettől eltorzult női arcot lát az ember férfi létére

– jelentette ki Kövér, aki szerint Szabó Tímeának „családanyához méltatlan” a viselkedése. A házelnök hozzátette, a Fidesz szellemesen és elegánsan reagált legutóbb, amikor tapssal fojtotta a szót a Párbeszéd frakcióvezetőjébe.

Az ellenzék szerint ez "elfogadhatatlan", és azt követelik Kövér Lászlótól, hogy kérjen bocsánatot mondataiért.

Tordai Bence Facebook-oldalán azt írta:

A „keresztény-konzervatív" kormányzat „keresztény-konzervatív" szellemiségű lapjaiból ömlenek a letűnt korok hangvételét idéző, idézhetetlen dolgozatok, köztük olyanok, amelyek emberi mivoltukban igyekeznek megalázni az ellenzéki politikusokat. Aktuálisan nőket: azokat a képviselőnőket, akiket tegnap a Magyar Nemzetben Pilhál György egyszerűen „leprostituáltazott".

Hasonlóan durva, szexista megnyilvánulást tett Kövér László fideszes házelnök, aki a női politikusok kapcsán odáig ment Bayer Zsolt műsorában: „Én szánalommal tekintek ezekre a képviselőkre, különösen azokra, akiknek a személyi száma 2-vel kezdődik."

Ezek a kijelentések elfogadhatatlanok.

Ennek nyomán azt követeljük a polgári hagyományokra büszke, szerkesztési gyakorlatában azonban ettől gyökeresen eltérő, sorozatosan szégyenteljes anyagokat közzé tévő Magyar Nemzettől, továbbá Kövér László házelnöktől, hogy a citált képviselőktől azonnal kérjenek bocsánatot, s a jövőben tartózkodjanak az efféle kijelentésektől, publikációktól.

A követelés aláírói: Varju László (Demokratikus Koalíció), Sermer Ádám (Liberálisok), Hajnal Miklós (Momentum), Szilágyi György (Jobbik), Csárdi Antal (LMP), Harangozó Tamás (MSZP), Tordai Bence (Párbeszéd), Hadházy Ákos és Szabó Szabolcs független képviselők.

Forrás: Index

Címlapkép: MTI/Kovács Tamás

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Laca már rég nincs abban az állapotban, hogy értse is amit mond! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Nem az a férfi aki adja, hanem az az igazi nő aki állja azt, hogy őfélesége kedvére alázzák a hölgy képviselőket, utszéli hozzászólásokkal, pl. mi van kisanyám, kiröhögik, stb. stb., azok akik papírhuszárok legtöbbje, és annyira telik tőlük, hogy amit a kezükbe ad valaki, olvassa fel
.
Példátlan bunkóság amit Szabó Timeával szemben elkövettek a csodabogarak, de azért kimerevítve a videót, NEM MINDENKI TAPSOLT, elhülve ültek a helyükön:
.
---- 2020-04-20 Széttapsolta a kormányoldal Szabó Tímea beszédét, aki így nem tudta azt befejezni
.
www.youtube.com/watch?v=faOqOR3zfXQ
.
És ezek a bunkók nyolc napja csámcsognak ezen a bátor, nevükön nevező asszonykát!
.
Szégyentelenek gyülekezete, őfélesége cinikus válaszaira klakkolók, egy kis, nagy bársonyhokedliért!
Borsodi
Nem azt kell nézni Tímeának mit mondott Kövér hanem,ki mondta? Az meg nem titok,hogy a bajúsz mögött csak egy darab szar van a többi meg vele szemben tapsolt.
Józsipapa
bajszos szar !!! - anyád és az asszonyod személyi száma hányassal kezdődik ???!!!
szánalmas vagy és szégyen egy egész ország számára !!!
egy szar alak !!!
ómió
De a sorban Bangóné és Niedermüller "képződmények" jóval előtte állnak!
Aki Én
@ómidióta: még egy ilyen mihaszna, semmitmondó, kártékony bolsit mint te...
SystemError
@Aki Én: Ondó egy kicsit frusztrált, ha nőkről van szó. Persze nem a vonzalom, hanem a rivarizálás miatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.