Öt éve kellett volna elkezdenie a férfinak a fegyveres rablás miatt kiszabott 8 éves büntetését, ehelyett elrejtőzött. A TEK most akadt a nyomára, a társát még körözik.

Az Országos Rendőr-főkapitányság közleménye szerint egy 2009-ben fegyveres rablást elkövető, majd börtönbüntetését 2014-ben meg nem kezdő férfit kaptak el a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Célkörözési Alosztályának fejvadászai a Terrorelhárítási Központ (TEK) segítségével április 28-án. 

Fegyveres rablót kapott el a TEK – videó

Fotó: részlet a TEK videójából

A körözési listán a TOP 50-ben szereplő és fegyveres elkövetőként nyilvántartott 39 éves férfit Poroszló területén fogták el a rendőrök. 

Bár a közleményben nem szerepel, a körözési TOP 50-ben egy N.P. monogramú férfinál szerepel az elfogás ténye, valamint az, hogy különösen veszélyes és fegyverrel rendelkezik.

"A terheltet a bíróság 2014-ben fegyveres rablás elkövetése miatt jogerősen 8 év fegyházbüntetésre ítélte, azonban a szabadságvesztés letöltését nem kezdte meg, társával együtt elrejtőzött.

A most elfogott férfi és társa 2009-ben egy, a Budapest XXIII. kerületében található pénzintézetben az alkalmazottakat és a biztonsági őrt fegyverrel megfenyegette és a készpénz átadására kényszerítette. Ezt követően a megszerzett pénzzel és a biztonsági őrtől elvett fegyverrel távoztak"

- olvasható a közleményben.

Fegyveres rablót kapott el a TEK – videó

Német Zsolt, körözött

Fotó: police.hu

A most elfogott férfi társát, a képen látható Német Zsoltot továbbra is körözi a rendőrség, amely arra kér mindenkit, hogy aki felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, az akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámokon.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Tessék mondani, egy ekkora méretű országban hova lehet elrejtőzni egy forintmilliárdokkal kitömött szervezet elől, amelyiknek 6 év kellett ahhoz, hogy kettőjük közül egyet sikeresen elcsípjen?
Bevette magát a dzsungelbe? Vagy elrejtőzött a földalatti bányajáratokban? Elbújt a trágyadomb alatt? Partizánnak állt?
Ne röhögtessük már egymást.
namihami
És még annyit: 2009-ben követte el és már 2014-ben le is kellett volna csukni? Mire ez az őrült kapkodás?
Zsopiale
Elvégre egy rabló az mindenképp terrorista is, be kell vetni ellene a terror elleni kommandót... zsaruk erre nem valók ugyebár szarbángecisztánban... csak náci hazug hazaáruló csaló rablógyilkos anyabaszó szarbángeci viktátor nyomorúságos kamu magán gestapo-ja, ami képes ezt a borzalmas terrorista helyzetet kezelni természetesen...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.