A város délkeleti részén az udvarokba gyűjtik a szemetet, aztán felgyújtják. Az önkormányzat most rendet tenne a környéken.

A tűzoltók naponta oltják a felgyújtott szeméthegyeket Siófokon, a helyzet egyre inkább tarthatatlan

Vészmegbeszélés volt kedden a siófoki városházán a hivatali illetékesek, a rendőrség, a tűzoltóság, a polgárőrség, a cigány önkormányzat és a járási hivatal munkatársainak részvételével a délkeleti városrészben kialakult szeméthelyzet miatt.

A jövőben fokozzák a rendőri, polgárőri, városőri jelenlétet, bizonyos szociális ellátások folyósítását pedig ahhoz kötik, rend van-e az udvarban, a porták előtti árkokban – írja a hírbalaton.hu-ra hivatkozva az infostart.hu.

Szinte naponta vonulnak a tűzoltók szeméthegyet oltani, négy nap alatt háromszor is riasztották a tűzoltókat a környékre az udvarokon kigyulladt hulladék miatt.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Az oltás összes költségét terheljék rá azokra, akik a szemetet - vagy bármi mást - szándékosan felgyújtanak!
Zsopiale
Már évek óta hallani hogy a Balaton gyöngyszemét ellepték a külföldi kemény bűnözők, kurvák, drog és a randalírozó helyi agresszív cigány hordák... egy kellemes szép üdülővárosból (ahol magam is voltam többször is, még amikor élhető nyugodt hely volt). POKOL LETT... az égő szemétkupacokat oda kell hordani a cigánytanyákhoz, mert nyilván többnyire ők hordták oda és ők is gyújtották fel...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.