Nagy körültekintéssel kell újraindítani a nagyobb épületek vízvezetékeit, különben egy újabb járvánnyal kell megküzdenie a világnak. A legionellózis tünetei nagyon hasonlítanak a koronavírus fizikai megnyilvánulásaira. Magas láztól, fejfájástól, száraz köhögéstől szenvednek a betegek, és a kórban tízből egy ember meghal súlyos tüdőgyulladás következtében. A legrejtélyesebb a jelenségben az, hogy több koronavírusos beteg szervezetében megtalálták a legionella nevű baktériumot is – nem is kevés esetben, összesen a betegek 20 százalékánál fordult elő.

Forrás: nosalty.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Múlt évben nálam is találtak (más okból volt vérvétel, ízületi problémák) egy lezajlott legionella fertőzésre utalt nyomokat.
Emiatt ellenőrizhetnék jobban az üzletek légkondicionálóit és a csapvizeket is, mert én csak ilyen okból szedhettem össze.De rajtam kívül még sokan lehetnek így a rejtett betegségükkel.
vacsi
@1magyar: Én is gyanakszom, méghozzá a légkondicionált vonatokra, pl. az IC-kre.
1magyar
@vacsi: Lehet,hogy biztonságosabb ha lehúzzák az ablakokat, a huzat egyrészt kivinné a bacikat, vírusokat másrészt nem lenne egy "nagy népi fertőzéslavór" minden ilyen zárt hely.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.