Az EU legtöbb tagállamában evidencia, hogy meg kell menteni a dolgozót. Mert neki köszönhető a sikeres tegnap, és mert munkájából teremthető a holnap. A magyar miniszterelnök ezt nem így gondolja. Amikor Magyarországra megérkezett a járvány, pár nap alatt esett szét az alapvetően uniós és magyar költségvetési pénzek ellopására, valamint propagandára épülő látszatkormányzás. A központi irányítás alá rendelt egészségügyben hetekig bolyongtak megfelelő védőfelszerelés nélkül a kiszolgáltatott munkavállalók. A bezárt iskolákból nem az állami online közoktatás, hanem a szülői lelemény és pedagógusi önfeláldozás vitte tovább a diákokat. Tíz év oktatási központosítása hullott atomjaira. A zavartan toporgó miniszterelnök pedig némán tátogott a Facebookon a nagy bejelentés helyett.

Forrás: azonnali.hu
Feltöltő: Zsopiale
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsopiale
Minden reggel beül szarni a türk kipcsak szittya főkagán fűrertáváris szarbángeci, sorra hullanak ki a rodhadó bűzgömböcök, kurvincsgeci, pegerogeci, akiéngeci... stb stb... felsorakoznak irdatlan bűzfelhőben a kedvesvezető előtt, megtörténik a förtelem eligazítás, és lehet menni ki a harcba, hányni a hazug epésfost telipofával a világba... igaz srácok..? XD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.