Mesterházy Attila, az MSZP országgyűlési képviselője, korábbi elnöke a múlt hétfőn az azonnali kérdések órájában valóságos együttműködési ajánlatot tett Orbán Viktornak. Jól meg is lepte őt, amikor az első két percben azt hangsúlyozta, hogy „… mindenkinek azért kell szurkolnia Magyarországon – bármennyire is mást gondolunk különböző kérdésekről a politikában –, hogy önök sikeresen kezeljék ezt a válságot.”

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Függetlenül Hadházytól az un. ellenzék megélhetési politikusokból áll amiatt, mert képes egy levegőt szívni a NER-rel!
.
Volt már példa kikacsingatásra az MSZP házelnökét illetően, aki őfélesége alázatos szolgája lett miniszterelnöki megbízottként!
Sámannus
Igazad van haver amikor az első kétharmad idején"segíteni" akart a parlamentben, nyíltan kiröhögték. Ritkán találni hasonló elme roggyantat, mint ez a pók. Hiába ezekből már csak tevehajcsár lehet, mert idehaza még kondásnak is gyenge.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.