Napról-napra porlik, amortizálódik a demokrácia intézményrendszerébe vetett közbizalom a világban– jelentette ki a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorának adott interjúban az Országgyűlés elnöke. Megemlítette: ennek az a nem célzott következménye, hogy ha „a két oldal egyenlő erővel kiabálja a másikra, hogy gazemberek és tolvajok, anyagyilkosok vagytok, akkor előbb-utóbb a köz maga is így tekint a saját választott képviselőire, és nem is nagyon vár el tőlük sokkal többet" ennél. Ez viszont teljesen tönkreteszi a demokratikus intézményrendszert; ennek a határán vagyunk – tette hozzá Kövér László, aki ezért óvatosságot javasol mindenkinek, megjegyezve, hogy ez nem csupán a választott képviselők, hanem az általuk működtetett intézmények renoméjára is kihat. Szerinte ez valóban elég könnyen elvezet az anarchiához, hiszen ha nincs tisztelet, akkor nincs tekintély, ha nincs tekintély, akkor nincs engedelmesség, az alkotmányban rögzített intézményeknek pedig kellene, hogy legyen objektív...

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Ez az engedelmesség szó nekem nem tetszik.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Ez az engedelmesség szó nekem nem tetszik.
Pálinkás Pál
Ide figyelj köteles...téged szerintem még a családod sem tisztel...nektek engedelmeskedjen az idomított birkanyájatok...ne az ország többsége ,aki utál titeket!!!
dr. prédikátor
köteles te mocskos gazember!!! te elmeháborodott hazaáruló nemzetvesztő senki!!! titeket kellene tisztelni???te mocskos senkiházi tróger, hogy rohadjon beléd a szar!!!
Clavigo
Mi a szart kellene tisztelni rajtad ,,te gyökér ?
Béla333
Elloptátok a demokráciánkat a pénzekkel együtt! A tolvajokat ki tiszteli? Legfeljebb egy másik tolvaj!
Így az országtól az ilyen mocskos gazemberek ne várjanak tiszteletet!
Hazaáruló mocskos bagázs!
namihami
Egy milliószor leírt közhelyre hívnám fel (most) ennek /ENNEK/ a parasztnak a figyelmét. Amikor az Orbán mondott hasonlót, akkor is leírtam: Tiszteletet nem elvárni/követelni kell, hanem KIÉRDEMELNI!
Ugye, mennyivel másabb a gyerek fekvése. Ne ültessék állandóan fordítva a bilire a gyereket.
csak úgy....
ugyan már laci! hol érdemelnek a többszörös köpönyegforgatók tiszteletet?
csipetke
Bizony,bizony...Tekintélye annak van,aki kiérdemelte a tiszteletet.Ez e fidesznek nemigen jött össze.Nem lehet olyanokat tisztelni,akiknek minden,és mindenki fontosabb,mint a Magyarországon élő magyarok.Ezt olyan sokszor bizonyították már,hogy már nem is érdemes újra elismételni.A fenetudja hányszázmilliárd forintot szórnak szét,szerte a világban,holott itthon is lenne ezer helye,hogy ne az utolsók között kullogjunk Európában.És hogy a képviselők teszik tönkre a demokráciát?!Ez az ember ha el is hiszi,amit mond,ott igen nagy a baj.A demokráciát a fidesz sok-sok éve lábbal tapossa,már a szikráját se látni sehol.Ahol minden szirszarról egy ember dönt egyszemélyben,az már a diktatúra
tudode
Addig kell ám az emberi értékekre vigyázni amíg nem potyázza el koldus, és király a tisztességét!
.
index.indavideo.hu/video/Orban_nevetve_Nincs_is_kormany
.
Mint az útszéliek!
.
Tisztesség nélkül nuku tekintély!
.
Nessy
@CsipkeRózsa: Ez Kövér értelmezésében: visszapofázás nincs, csak vak engedelmesség!
csak úgy....
@Nessy: a pártal a néppel egy az utunk...,erre ringathatta a kedves mama és a bunkócskára.
Nessy
@csak úgy...: Úgy néz ki, hogy a bunkócskával néha fejbe is kólintotta!
csak úgy....
@CsipkeRózsa: az öt nem érdekli,hogy nekünk mi tetszik vagy sem! nekünk kuss,elvégre demokráciában élünk,vagy mi a fityfene! kövér a novák segítségével szüli a sok kis komcsit..
Gyütt Mönt
Kövér! Te tiszteled-e azokat a magyar polgárokat, akiknek 2-sel kezdődnek a személyi száma?!
Zsopiale
Egy hazudozó hazaáruló náci rablógyilkos zsarnok maffia patkánykormányt, mégis értelmes ember hogy tisztelne...? Miféle tekintély? Alja szarházi társadalom ellenes bűnöző patkányok nem várhatnak tekintélyt... csak annál tudják elérni, akinél keményen kizsarolják, aki kiszolgáltatott nekik... a diktatúrák ősi "bája"...
csak úgy....
@Gyütt Mönt: az asszonyállatra gondoltál? eleve,hogy ök a kettesek,ez már megalázó!
kövért be köne iratni egy afgán tapasztalat csere útra,hogy lásson világot..
Nessy
@Gyütt Mönt: Persze! Ez volt az anyák napi köszöntője! Kósával együtt! Virág helyett a nőknek, az édesanyáknak!
csak úgy....
@Horizont: nézd el neki! a marxista leninistán tanultak, késöbb a soros...,mostanság meg a mohamedán kipcsák haverok, -csoda ha tótágast áll a laci esze!?
csak úgy....
@Shikari: hülye vagy te tibim, csak nem forogsz! melód van már? akkor meg kuss.
vacsi
A tiszteletet ki kell érdemelni. Az, aki mocskolódik - bármilyen cél érdekében is -, nem érdemel tiszteletet. Ráadásul, gyaníthatóan igaza sincs.
Nyírfa
@Shikari: Az állítsuk meg őket után felkiáltójel kellett volna, különben ez csak úgy hat, mint a hordószónok Torgyán ordibálása, aki nagy dérrel-dúrral kajabált, majd visszafordult a stáb felé, és megkérdezte: ez így jó lesz, vagy legyek vehemensebb?
Vagyis: nincs benne meggyőződés, csak papagájszerű ismétlés: hú, de gyűlölik a magyarokat, mer' gyűlölik, az ám, de hogy, és még gyűlölik is, komám, úgy gyűlölik, hogy az maga a gyűlölet, Te, mondtam már, hogy magyargyűlölők a magyarokat gyűlölő gyűlölködők? És még magyarellenesek is.
Nyírfa
@vacsi: Akkor , mi most nem vagyunk szemét mocskok - csakhogy tisztelhessünk. :)
Clavigo
Hol lehet látni érzékelni ,,( és miért is ) valamiféle tekintélyt,,pl .ezen a falhuggyozó durung senki szardarabon..???
Béla333
Itt a Propin egy másik cikkben Kövér már polgárháborúban gondolkodik...
A mocskos MSZMP-s köpönyegforgató senki!
csak úgy....
@Gyütt Mönt: hmm..,má megint neked van igazad!
Nyírfa
Nekem van egy javaslatom, tisztelettel: az ellenzéki képviselők üljenek hátratett kézzel, de az egyikkel tegyenek lakatot a szájukra , ahogy azt kisiskolás korukban bizonyára számtalanszor megtették.
A kettes számúak kössenek fejkendőt, és a gombot, ha kapnak engedélyt a megnyomására, egy fakanál végével közelítsék meg, óvatosan, mintha csak a tojáshab keverésére készülnének. Közben szorgosan kötögessenek, osszák meg egymással legújabb receptjeiket, és dobáljanak diszkrét csókokat a kormánypárti képviselő urak felé. Ha jó
kislányok, másnap matyómintás kiskötényben fogadhatják az Országház bejáratánál a kínai-magyar protektorátus különmegbízottját, kit őshonos kínai nyelven köszönthetnek, bájos mosollyal ajkukon, melyről édes dal fakad .
Be szép is a jövő, Kövér Laci - ha szabad ilyen bizalmasan, ha már úgyis egy nemzettest vagyunk.
Béla333
Engedelmesség? Ők tartoznak nekünk engedelmességgel, ők a mi szolgáink!:

Miniszter:
"A latin minister szóból ered, amelynek eredeti jelentése ’szolga’, illetve ’segéd’.[1] A szó eredetileg arra vonatkozott, hogy a tisztség viselője az államfő által maga mellé vett tisztségviselő, akinek a hivatása, feladata és hatásköre az állam legfőbb központi igazgatása, a közügyek intézése és vezetése. "
hu.wikipedia.org/wiki/Miniszter

Ezek a barmok azt gondolják, hogy uralkodóknak választották meg őket?! Hát egy nagy túróst! Szolgák, akik engedelmességgel tartoznak az őket fizető adófizetőknek!!!
csak úgy....
@Shikari: tibim! te itt naponta bizonyítod,hogy egy hazudozós gyagyás vagy! melód van már,te nyalafinta éhenkórász?
dr. prédikátor
@Shikari: te mocskos patkány ,hazátlan ingyenélő tróger!!!Már mondtam neked hogy ne ugass itt mert beugrok a szádba és teleszarom hogy legyen min rágódnod!!!
kokopelli
Már gyerekként tudtuk,hogy a tiszteletet ki is kell érdemelni! Az nem egy "egyirányú utca"!
csak úgy....
@Nyírfa: félelmetes javaslat,szerintem a fidesz magáévá teszi ha nem védeted le a találmányi hivatalban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.