Az elmúlt hónapok munkája során sikerült felkészíteni a magyar egészségügyi ellátórendszert a tömeges megbetegedések időszakára – közölte a külgazdasági és külügyminiszter a közösségi oldalán vasárnap.

Szijjártó szerint sikerült felkészíteni az egészségügyi ellátórendszert a tömeges megbetegedésekre

Fotó: Szigetváry ZSolt / MTI

Elmondta azt is, hogy a hétvégén hét repülőgéppel érkeztek a koronavírus-járvány elleni küzdelmet segítő védőeszközök és egészségügyi berendezések Magyarországra.

Szijjártó Péter kiemelte: a Magyarország-Kína légihíd üzemeltetése továbbra is kiemelt feladat annak érdekében, hogy az egészségügyi védekezés sikerességéhez szükséges eszközök folyamatosan rendelkezésre álljanak.

A külgazdasági és külügyminiszter tájékoztatása szerint a hétvégén hét repülőgép 4 millió 600 ezer maszkot, 1 millió 390 ezer kesztyűt, 30 ezer tesztet, 1500 betegőrző monitort, 190 lélegeztetőgépet, valamint 8,2 tonna maszkgyártáshoz szükséges alapanyagot szállított Magyarországra.

MTI

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
A kulcsszó ott van a címben:-"szíjjártó szerint"-.A fiam,és a menyem,akik kórházban dolgoznak,teljesen más a véleményük.
Fingja sincs szíjjártónak,hogy mi van a kórházakban.A dolgozók azt mondják,hogy most olyan stressz alatt dolgoznak,a védőcuccok olyanok,amilyenek,és nagyon sokat dolgoznak,mert az eü-sök közül sokan kidőltek,elkapták ezt a nyavalyát,így a töbieknek lett sokkal több munkájuk,ügyelnek orrba&szájba,mindezt röhejes pénzért.Ahelyett,hogy adtak volna egy tisztességes fizetésemelést,egyszeri összeget odalöktek nekik.Most az eü-sök nagyrésze azt mondja,hogy az emberek miatt most végigcsinálják,kitartanak,de ahogy lecseng a járvány,lesz,aki külföldre megy,és lesz,aki pályát vált,mert a kormány hülyének nézi őket.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
Miröl hadoválsz tarajos???, milyen tömeges megbetegedésekről van szó???, ha így lenne ,akkor miért is lazítottatok vidéken???
Béla333
Elárulná valaki, hogy ez a futsal miniszter mit nyilatkozgat az egészségügyi ellátórendszer ügyeiben?
A tök fejével azt gondolja, hogy mindenhez ért?
kulabombaafityiszre
Ez a tarajos fasz állandó szereplő lehetne a muppet showban.
kokopelli
Gyermekkorunk ugrik be!Amikor a hírekben azt hallottuk,hogy felkészültünk a télre,akkor elkezdtük a szán-
kóinkat "tuningolni" !Tudtuk,hogy nem képesek eltakarítani a havat!
vitriol
Nyugtával dicsérjük a napot! Majd meglátjuk, hogy mire készültek fel!
csipetke
A kulcsszó ott van a címben:-"szíjjártó szerint"-.A fiam,és a menyem,akik kórházban dolgoznak,teljesen más a véleményük.
Fingja sincs szíjjártónak,hogy mi van a kórházakban.A dolgozók azt mondják,hogy most olyan stressz alatt dolgoznak,a védőcuccok olyanok,amilyenek,és nagyon sokat dolgoznak,mert az eü-sök közül sokan kidőltek,elkapták ezt a nyavalyát,így a töbieknek lett sokkal több munkájuk,ügyelnek orrba&szájba,mindezt röhejes pénzért.Ahelyett,hogy adtak volna egy tisztességes fizetésemelést,egyszeri összeget odalöktek nekik.Most az eü-sök nagyrésze azt mondja,hogy az emberek miatt most végigcsinálják,kitartanak,de ahogy lecseng a járvány,lesz,aki külföldre megy,és lesz,aki pályát vált,mert a kormány hülyének nézi őket.
Clavigo
Milyen jól passzolna egy péklapát ,,ennek a szutyoknak az arcán,, profilján...
kishonda
@kokopelli: Ez ma is igaz! Pár éve polgármester nagyasszonyunk kinyilatkozta, hogy a hóval nem kell foglalkozni-nem is igen volt eltakarítva - mert úgy is elolvad.
Clavigo
Kibasztátok a betegeket,,te rühes,,,, !!! Ha ez a Telefosott Búvárruha bukik,,,te sem fogod megúszni ,,,,te görény., Nem fogsz tudni elbujni,,,, ( ekkora paripa - arcccal )... Dögöljetek meg...
kishonda
Persze, hogy felkészültek, van elegendő pap az utolsó kenethez és katonai irányítás, hátha a vírus megijed a fegyverektől.
Borsodi
Akkor most vége a járványnak,vagy szervezik a járványt?
Nessy
Mint a legautentikusabb szakértő, megszólalt Szíjjártó! Van ennek a jótét léleknek fogalma, mi történik most az egészségügyben??? Az egész operett törzs is a katonák jelentéseire támaszkodik!
Béla333
@csipetke: 19.35
Tudod mi a modern rabszolgaság?
Ha jól tudom, ameddig tart a járvány időszak, a rendeleti (diktatúrás) kormányzás, addig az egészségügyi dolgozók kötelező jelleggel azt csinálnak, amit mondanak nekik. Mondjuk a katonai parancsnok utasítását kötelesek végrehajtani, ha az nem szakmai utasítás, hanem mondjuk műszak beosztás, ügyelet.
Így ameddig tart a járvány helyzet, addig nem is hagyhatják ott az egészet, az meg hogy meddig tart Orbán rendeleti (diktatúrája) kormányzása, arra meg kinek milyen tippje van?!
Vagy rosszul tudom?
csipetke
@Borsodi: 19:49 Most orbán aszonta,hogy szerinte októberben fog tetőzni a járvány.Majd addig brüsszeleznek,migráncsoznak egy kicsit,és hát Sorost is mindig előkaphatják.
Engem a víz kiver,mikor hallom orbánt nyilatkozni,hogy őszerinte mikor tetőzik a vírus.Vagy legalább mondaná azt,hogy a szakemberek szerint,mert az hihetőbb lenne.
@Béla333: ...és ha valamelyik eü-s feláll,és azt mondja,hogy nem bírja tovább,mi lesz,lelövik,vagy mi?
Béla333
@csipetke: 20.12
Ezt kérdezem én is? "... ha valamelyik eü-s feláll,és azt mondja,hogy nem bírja tovább,mi lesz,lelövik,vagy mi?"
Ki-ki meccsen lejátszák a Káslerrel?
namihami
És a vidéken megnyíló bolondokházaival megtölteni is sikerül majd azokat a ""felkészített"" kórházakat.
Mondjuk sokkal jobb lenne a hirtelen támadt kinyitásokkal me, elszaporítani a betegek számát, de akkor nem lenne mivel indokolni a Viktor szabadkéz-követelését. És, mivel a meghozott döntések fényévnyi távolságban vannak a vírustól, viszont annál közelebb a ""kör"" anyagi érdekeihez, ezzel a valódi cél teljesülni is látszik. Ez a vírus olyan jól jött a brancsnak, hogy némi rosszindulattal szinte azt is lehetne mondani, hogy ők csinálták.
peterkelemen
Tömegével hozták be a selejtes, használhatatlan védősfelszereléseket, teszteket. Kuka az egész! De nem, mert ezek még a szart is eladják.
peterkelemen
Kína selejtes, használhatatlan védőfelszerelésekkel, maszkokkal és tesztekkel árasztja el a világot - Orbánék kussolnak ez ügyben www.gatestoneinstitute.org/15917/china-defective-medical-supplies
SystemError
@Mirabilis: 00:02 pont a napokban akadt meg a szemem egy jeleneten ezzel kapcsolatban A Népjóléti bizottság ülésen a Karácsony mögött ülő ember az asztalra tesz egy iratot, Rétvári és Karácsony között átnyúlva.
Ezután látszik, hogy Rétvári kitekint a biztonságiakra...:)

34:40-ttől látható a jelenet. Amúgy ez a videó kötelező darab amúgy is..
www.facebook.com/parbeszedmagyarorszagert/videos/257320449007013/UzpfSTE5Mzk0NDQ0MDYzODQxMDozMTk5NTM1Mzc2NzQ1OTUz/

Elég beszédes ez a kitekintés..Sok minden van abban az oldalra nézésben :)
szép új világ
Milyen tömeges megbetegedésekről hadovál? Hiszen a dagadt törpe megmondta, hogy 3-án délután, 15:27-kor tetőzik a járvány!
Undorító egy banda, még hazudni sem tudnak egyformán.
ómió
Szerencsére a valóság szerint is!
Jozefina
Ilyen eszközökkel és ilyen hatékonysággal mire lehet felkészülni??!!! Okos tojás, miért kellet milliókért használhatatlan eszközöket beszerezni???!!
kokopelli
@szép új világ: ...a "dagadt törpe" az aznap reggeli vizeletéből vette a "tetőzés" időpontját?
SystemError
@ómió: Hallod már nagyon ki vagytok fogyva, ha ilyen szövegeket dobálsz "Szerencsére a valóság szerint is!"

Add már ide a varázsgömbödet:)

Hallod, azért nem te vagy a legélesebb kés a fiókban a kis csipet-csapatból! :)
ómió
@SystemError: Ti viszont nem vagytok kifogyva a hazudozásból, ocsmány aljaskodásból! Talán, mert Lenin atyátok erre "teremtett" benneteket! És te ezt, mint bolsiék egyik "legélesebb kése" (hasítja is a bolsi mocskot rendesen), bátorkodtál is "tolmácsolni"!
tudode
Na hát!
.
Milyen előzékeny a koronavírus, mert megvárta azt, amíg őfélesége legújabb jobbkeze feltöltötte a külügyben a Covid-19 központot, azzal, hogy őfélesége május 3-at jósolta a járvány tömegessé válását!
.
Orbán Viktor átment CC-be
.
www.google.com/search?q=Orb%C3%A1n+CCN-t%C5%91l+j%C3%B6tt&oq=Orb%C3%A1n+CC&aqs=chrome.2.69i57j0j69i59j0l4j69i60.5959j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
-----------------------------------------
.
Mivel nem jött be a patás ördög jóslata, az már a félelemkeltés magas iskolája, amely az idegileg kimerűlt társadalom KÖZNYUGALMÁNAK MEGZAVARÁSA őfélesége hokizsebében, KORLÁTLAN FELHATALMAZÁSSAL, hogy ne reménykedjetek, az EU bacilusa mellé MÉG JÖN a TÖMEGES MEGBETEGEDÉS:
.
Köznyugalom megzavarása, Btk
.
buntetojog.info/kulonos-resz/btk-332-kozosseg-elleni-uszitas-koznyugalom-elleni-bcs/
.
Ráférne erre az országra már egy kis nyugalom FIDESZTELENÍTÉSSEL!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.