Jolika nénit sokan győzködik, de nem hajlandó máshova menni.

Szívszorító: Áram sincs a házban, de nem hajlandó elhagyni a gyilkosság helyszínét Szilágyi István özvegye

Még mindig mécsesek égnek a tegnap meggyilkolt Szilágyi István háza előtt, amely a tragédia ellenére sem áll üresen.

A megölt színművész özvegye, Jolika néni, a házban töltötte az éjszakát, és bár egy percet sem tudott aludni, örül, hogy az otthonában lehet. A Baptista Szeretet szolgálat munkatársa segíti az idős szobrászt, aki egyedül van a romos házban.

Bár a szolgálat munkatársa és az utcabeliek is próbálják meggyőzni Jolika nénit, hogy – ha ideiglenes is – költözzön el a házból, ahol még áram sincs, a Blikk szerint az idős asszony egyelőre hajthatatlan, nem akar elmenni otthonról.

Forrás: Blikk

Kép: MTI/Soós

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Én nem akarok senkire rosszat mondani...de úgy látszik kicsit terhelt az egész család!!!
rokker33
@Pálinkás Pál: Nem terheltek ez túl gyenge kifejezés inkább bolondok! 2 jól kereső művész akik jóformán egy percet sem dolgoztak életükben össze gyűjthettek volna egy tisztességes házra és életre,de nem inkább a romos mocskos házban élnek évtizedek óta a fogyatékos idegbeteg alkoholista gyerekükkel együtt!Hát én akkor sem és most sem sajnálom őket!Lett volna segítség nem egy nem kettő, akik meg ilyen körülmények közt élnek és szeretnének segítséget azok NEM KAPNAK mert csak annyi a bűnük,hogy ledolgozták az egész életüket kapnak kis nyugdíjat és úgy élnek ahogy akarnak ezek meg ezt a fogyatékos gyereket védték!!Itt az eredmény, majd ha valami miatt kiengedik akkor jön a mama is elküldi a papa mellé!!
vacsi
Ebben a családban mindenki idióta: elsősorban a két szülő, és ezek után mit várhatunk a gyereküktől?
Jolika néni nagy magányában essen neki a takarításnak, rendcsinálásnak, egyáltalán, mindannak, ami minden más öregasszony napi elfoglaltságát jelenti...
A víz, villany hiányát nem látom gondnak: a nagyszüleimnél sem volt áram, a vizet az utcai kútról hordták, viszont a házukban rend, tisztaság volt, öröm volt hozzájuk menni!
Ha az özvegyet most, a mocsokból beköltöztetnék egy szépen kimeszelt lakásba, nincs kétségem felőle, hogy pikk-pakk lerohasztaná! Mert, ha ezeket az állapotokat háziasszony létére eltűrte, akkor ő maga mocskos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.