Kásler szerint a telefonos egyezetetések lehetnek az utak az ellátás újraindítására.

Kásler telefonon indítaná újra az egészségügyi ellátást

Telefonos előjegyzés útján indulhatnak újra a háziorvosi és fogászati ellátások, a szakrendelések, a transzplantációs beavatkozások bizonyos formái és az egynapos sebészet ellátás – jelentette be az emberi erőforrások minisztere az M1 aktuális csatornán hétfőn.

Kásler Miklós kiemelte, a főszabály az, hogy a páciensnek telefonon kell időpontot kérnie az adott ellátásra, óránként négy beteg ellátására lesz lehetőség, és minden beteg és vizsgálat után fertőtleníteni kell a helyiséget.

A miniszter beszélt arról is, hogy mivel jelenleg nincs védőoltás és célzott terápia a koronavírus ellen, ezért a klinikai vizsgálatok felé fordultak az orvosok. Reménykeltőek mind a vérplazma-terápiás kezelések, mind pedig a más betegségeknél alkalmazott gyógyszeres terápiák – emelte ki.

Forrás: Blikk/MTI

Kép: MTI/Máthé Zoltán

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
Ja, és Jézus lesz a központos... hülyefasz...
SystemError
Még nem vitette el a balhét vele Viktor ?! Akkor még számit a hóhérkodására és majd utána.

Hogy lehet valakinek ilyen tökkelütött fasz feje...
namihami
Jónak, mi több, igazi fideszes remekműnek tűnik az orvosi ellátás fenti módja.
Bár azt kiváncsian várom, hogy milyen módon fog telefonon belenézni a beteg torkába vagy injekciót adni a telefondoktor.
Annyira jónak és követendőnek tartom a megoldást, hogy a műtéteket is ideje lenne telefonos megoldásra átállítani Az egyszerűbb esetekre pedig ott az újonnan visszaállítandó Budapest Tv és néhány Gyurcsők alkalmazása a magyar egészségügy nagyobb dicsőségére.,
vacsi
Egyetértek, a baj csak az, hogy a háziorvosnál nem veszik fel a telefont - pedig csak a szokásos vérnyomáscsökkentőt akarom felíratni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.