Meghosszabbították a tettes letartóztatását.

Megerőszakolta testvérét karácsonykor a kőbányai gyilkos – videón, ahogy elfogták

Két hónappal meghosszabbította a Budai Központi Kerületi Bíróság annak a férfinak a letartóztatását, akit a kőbányai Harmat utcai gyilkossággal és más bűncselekményekkel gyanúsítanak.

K. Dániel a gyanú szerint becsöngetett a társasház első emeletén lakó szomszédjához, majd amikor a nő az ajtót résnyire kinyitotta, a férfi belökte és egy bozótvágó késsel több alkalommal is megszúrta. A nő a bántalmazás következtében életét vesztette. A nyomozó hatóság jelen ügyhöz egyesített egy másik büntetőügyet is, amelyben a fiatalt azzal gyanúsítják, hogy december 25-én szexuális erőszakot követett el a kiskorú féltestvérén, és gyermekpornográf felvételeket tárolt a lakásán talált notebokon.

A nyomozás folyamatban van, a tényállás teljeskörű felderítése érdekében további szakvélemények beszerzése és kihallgatások elvégzése szükséges. K. Dániel ugyan rendelkezik érvényes bejelentett lakóhellyel, azonban ott nem tartózkodott. A bűncselekmény elkövetése után pedig elrejtőzött és csak elfogatóparancs alapján sikerül előkeríteni.

Az időközben elkészült elmeorvos szakértői vélemény szerint tartani lehet attól, hogy a férfi a jövőben is hasonló jellegű bűncselekményt követne el, ezért vele szemben a bűnismétlés veszélye továbbra is fennáll. De annak a veszélye is fennáll,, hogy K. Dániel megszökne vagy elrejtőzne a hatóságok elől.

A bíróság szerint a fiatalember esetében csak a legszigorúbb kényszerintézkedés alkalmazható.

Forrás: 24

Kép: Police

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
@Málna: @Shikari: Mert mindketten fizetett köcsögök vagytok. Látom @Málna: már eljátszani sem nagyon akarja, a kotkodácsoló tyúkanyót. Értetted van kérdés? :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@Málna: @Shikari: Mert mindketten fizetett köcsögök vagytok. Látom @Málna: már eljátszani sem nagyon akarja, a kotkodácsoló tyúkanyót. Értetted van kérdés? :)
namihami
Tipikus jobboldali, keresztény, heteroszexuális konzervatív, istenhívő mélymagyar.
Ellenkezőjét tényekkel és adatokkal kéretik cáfolni. És a Békemenetes zugügyvéd már gondolkozik a védelmére jelentkezésről.
(mert ez legalább annyira hihető)
Borsó
Súlyosan bántalmazó családban nőhettek fel azok a szerencsétlenek, akik a hír olvastán liberalizmust emlegetnek, majd vigyori smileyt tesznek ki. Gondolom gyermekkorukban nekik is több jutott az apjukból a normálisnál...
SystemError
@Borsó: Csak éppen azt hazudják, ami ide illk a kis központi programfüzetükből. Elvtelen patkány mindkettő, ha egyáltalán nem ugyanaz a féreg ül mindkét nick mögött..:)
Málna
@SystemError: Újabb összeesküvés-elmélet? De izgi...Szerintem igaz.:-)
SystemError
@Málna: Te tényleg retardált vagy ezekkel a kérdezgetéseiddel? De izgi...Szerintem igen.:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.