A DK-s elnök így reagált a házelnök szavaira, miszerint az ellenzék nem a magyar nemzet része.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
@Shikari: Azért jók a kis náci terelő módszereid. Tusk is megdicserte nem! Kösz, hogy felhívtad rá a figyelmet, hogy most a "náci" szót kell terelnetek. Oda fogok figyelni ígérem te kis náci patkány! :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Joker
Ez a pilpitus majom igazi hamisítatlan Romám nenekült idióta , semmi más !
Pálinkás Pál
@Shikari: Kövért bukás után nem börtönbe,hanem elmegyógyintézetbe kell zárni...szellemi társai közé!!! de életfogytiglan!!
SystemError
@Shikari: Fizetett nácik hirdetését olvashatták! :)
SystemError
@Shikari: Azért jók a kis náci terelő módszereid. Tusk is megdicserte nem! Kösz, hogy felhívtad rá a figyelmet, hogy most a "náci" szót kell terelnetek. Oda fogok figyelni ígérem te kis náci patkány! :)
SystemError
@Shikari: Tudod a "hálózatotokra" is csak egy találó szó van, hogy náci gépezet. Emlékszel még vagy 20 éve kitalált egy vállaltan skizofrén csávó egy társadalmi-politikai szerveződési formát. A legelemibb szerveződési szintet sejtnek nevezte el. A mai rendszer ezen elv digitális lenyomata... Biztos elhangzott az oktatáson is a "miből lett a cserebogár" résznél. Mára két jelző használatos vele kapcsolatban. Ez pedig a geci és a náci vagy nácis. Itthon főként A geciként vagy 01G-ként ismert gyűjtőnevén. Az EU pártcsaládon belül is nácinak, diktátornak tartják. Ki lehet az?:))) Segítek. Ugyan nem direkt, hanem vagy két szervezeten keresztűl, de tőle jön a fizud is.
dr. prédikátor
@Shikari: nyikari te buzi kis cerkóf!!úgy látom hogy a te fejlődésed az evolúció során megállt a majom és az előember közöttt!!! te nyomorult fosagyú tróger ,te hazátlan mocsok!!! Neked semmi keresnivalód a magyarok között!!!Takarodj innen a román oláhcigány kurva anyádba, te mocskos pöcebogár!!!
SystemError
@dr. prédikátor: Ha megfigyeled, amikor már szét van alázva a kis náci, több smile-t használ. Kompenzál, mint annyi mindenben.. Előtted van a sötétben maszturbáló droidja, ahogy retteg még a postástól is, de a kis vilàgában a gép előtt ő is amolyan Voldemort nagyúrrá változik..
dr. prédikátor
@Shikari: nyikari cerkóf te kis fostalicska!!! mondtam már neked hogy ne ugass ide mert beugrok a szádba és teleszarom hogy legyen min rágódnod!!! fitymasz náci buzernyák!!!
koszpeko
@Shikari: Tudod mi a különbség te és egy ember között?
Te leestél a fáról s ahogy elnézem erősen fejre.
Akkora paraszt vagy, hogy legutóbb az volt a születésnapi ajándékod, hogy kivittek a betonútig!
koszpeko
@Shikari: Ez még rólad szól.
Akkora paraszt vagy, hogy vízummal jöttél ki a disznóólból!
Clavigo
@Shikari: Remélem,,érzed a törődést,,te kretén.. :)
koszpeko
@Clavigo: Persze, hogy érzi.
Ezért kussol a kis tetű.
Igazi narancsködös gyáva féreg.
dr. prédikátor
@Shikari: nyikari cerkóf!!! megint szopóágra kerültél!!! szopjál csak, ahhoz értesz igazán no meg a csontig való benyaláshoz!!!
Nessy
@koszpeko: Ne bántsátok szegény fejét! Ő egyetért Kövérrel, miszerint aki nem ért velük egyet, az nem a nemzet része, elég ha adót fizet!
Azért, ha belegondolok a választók 51 %-a hazátlan, nem magyar, idegenszívű, hazaáruló, Soros bérenc, etc. Elnézést, ha a legutóbbi nagyon tiszteletre méltó kormánypárt jelzői közül valamit kihagytam!
koszpeko
@Nessy: Bunkó sötét gyökér a fickó.
Mind a nőkkel és a férfiakkal.
Tudod kivel beszéljen így?
A kurmánynak van egy csomó honlapja.
Ott akivel egyivásu azzal.
Tűrhetetlen a viselkedése.
SystemError
Ferivel sosem volt probléma kommunikációs téren. A többi pártnak meg üzenem, hogy a kávéházi csevej, addig jó amíg van kávéház és van miről magasröptű filozófiákba menekülni a tettek elől. Ha nem nevezik nevén a dolgot, akkor semmi nem lesz már, amiről mély értelmiségi vitákat lehetne folytatni. Orbán is pont úgy találja ezeket ki, hogy még pont ne verje ki a biztosítékot és mindenki el tudja folytani magában, hogy kéne valamit tenni..:)
SystemError
Rengeteg beépített buktató van Orbán legyőzésében. Ne váljunk olyanná, hogy a hibáinkon is túllépjünk, beismerjük, ha ők "technikailag" jobban csinálnak valamit és abban változtassunk.. Ezek amúgy apró megtanulható és lényegtelen dolgok. Azt amiben ők rosszabbak nem lehet megtanulni részükről. . Tényleg a németek csinálnak először Hannibálos karikatúrát és nevezik nevén ezt a férget mint Tusk!? Pedig már bocsánat, de a németek össztársadalmilag jóval feljebb vannak az átlag szintjén... Szerintem át kell lépnünk az értelmiségi hiúságon..

Kicsit mindenki gondolkodjon el azon, ha egy sötét sikátorban valaki megtámadja az embert és érezhetően, láthatóan ott a szándék és elborultság a szemében az illetőnek akkor arra milyen válasz az ami segít..?! Hell ne bánts, ez felháborító! :) Lehet játszani civilizációsat és demokráciát egyenlő, homogén közegben. Minden körmömmel ezért küzdök, de közben voltam utcagyerek is(talán ezért is..) Elborult fejű elmebeteg állattal nem fogunk sokra menni csak szólok! :) Van egy sittes szabály(csak előzetesben voltam a fiatal éveimben :), ami így szól:

"Ha kérnek egy cigit tőled az elején, azonnal szájba kell vágni!" Nyilván ez nem igaz a nagyvilágban, de sittesek között az, nagyon is!

Amennyire suttyónak tűnik elsőre, képletesen annyira bölcs mondanivalója van ennek... Benne van az illem, a magántulajdon tisztelete és a saját lábon állás is...és az egymás fosztogatásának büntetése . A lényeg persze a határozott és teret nem engedő válaszban van... Orbán is megmondta többször, hogy csak ebből ért...!!! Ez persze provokáció is egyben!

Hát valami ilyet kéne lassan stílusban, de nem tettlegesen kicsit rájuk rakni!
kereső
És a többi "ellenzéki" párt képviselője mit mond kövér kijelentéseiről? Nyugtázza?Vagy a bajsza alatt elmormol a B+-get?Tényleg mit gondolnak arról, hogy kövér a szavazók 51%-át kitagadta a nemzetből? És arról, hogy mit gondol a nőkről az állampárt és kormánya?
kereső
"Dömötör Csaba államtitkár reagálásában a tíz évvel ezelőtti időkről beszélt, hogy Gyurcsányék voltak azok, akik a saját népükre gumilövedékkel lőttek, ezzel mindent elmondtak arról, mit gondolnak a demokráciáról, valamint felemlegette az őszödi beszédet is. "- különösen visszatetsző, hogy egy rendbontó, tv székházat feldúló, felgyujtó , rendőrökre tettlegesen támadó huligánokat véd a kormány államtitkára, akik 2006-ban a törvényesen megválasztott kormány , és a fennálló államrend ellen erőszakosan léptek fel. Most meg amikor-. nincs tettlegeség- csak dudaszó, akkor lépten nyomnon arra használják erőszakszervezetüket, hogy a békésen véleményt nyilvánitó állampolgárokat büntessenek. Demokrácia hiány- 2006 -ban, most ez a legmagasabb fokú demokrácia.
És ha már , még mindig 2006-toztok b+, meg gyurcsány a szemkilövető- akkor orbán micsoda?Gyilkos, aki megvalósitotta Magyarországon a hegy nélküli "keresztény taigetoszt".
vacsi
Gyurcsány már volt az ország élén, akkor csúnyán leszerepelt! Akkor most már hallgasson!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.