Kiderült az is, hogy a mintát a mentőknek kell levenniük, az egészségügyi intézmények azonban hétfőn még nem tudták, mit mondjanak a betegeknek.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Idővel a kutya hasonlít a gazdájára, ez az ország pedig arra, aki képeSS 24 órán belül önmagát is meghazudtolni, elvárni, hogy mindenki ugorjon az agymenésének megfelelően, mint a nikkelbolha, mert halvány gőze nincs a gyakorlati életről, mivel egy polgármesterséget sem volt képeSS összepofagolni, még a saját fatornyos falujában sem!
kereső
Tetszik, komolyan- " amit az EMMI szerint az állam finansziroz"- tud erről orbán is?
surdilloFUJT
Ma 05.04. Egyenes Beszédben összehablatyolt mindent az öre nevezetü véglény!!!Rosszabb mint egy gyerek,szemrebbenés nélkül hazudik,nem is tudja nagyon hol van!a lényeget jó hazudós fidess módra megkerüli a bemagolt papagálydumát nyomja,tiszta kósa-rezsiszilárd keverék!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.