A buszon ülő férfit idegesítette, hogy a lányok szelfiztek.

Fegyverrel fenyegetett két roma lányt a rasszista férfi Egerben – ez volt az ürügye a gusztustalan tettre

Egy 69 éves férfival szemben emeltek vádat, amiért az Istenmezejére tartó menetrend szerinti buszjáraton gázpisztollyal megfenyegetett két középiskolás lányt. 2019. február 22-én délután az Egerből induló autóbuszon a két diáklány hátul foglalt helyet.

Mögöttük már csak az utolsó üléssor volt, itt a vádlott ült, aki akkor kezdett akcióba, amikor az egyik lány unalmában elkezdett magáról szelfiket készíteni.

A férfi mérgében odaszólt a lányoknak, hogy azonnal fejezzék be a fotók készítését, mondván, ha az ő arca is rákerül a képekre, lelövi őket. A férfi ekkor előhúzott a táskájából egy forgótáras gázriasztó fegyvert, amit engedély nélkül tartott magánál.

A vádlott az éles lőfegyverhez hasonló pisztolyát az ülések között a megrémült szelfiző lányra szegezte, a lányok végül az utastér elejébe siettek, majd leszálltak a buszról. Az ügyészség indítványozta, hogy ha a vádlott beismerő vallomást tesz az előkészítő ülésen, a bíróság felfüggesztett börtönbüntetést szabjon ki vele szemben.

Forrás: Blikk

Kép: Pixabay

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
No...kérdezném...amikor a cigók naponta kirabolják az embereket,azt miért nem említitek meg hogy cigány??? persze itt rögtön...pedig hajuk szála sem görbült...pedig naponta tömegével lehetne megírni amikor cigányok fenyegetnek valakit...az nem hír ,mi???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.