A főpolgármester szerint a budapestiek joggal várják el, hogy világosan elmondják nekik a döntéshozók, mikor, mire számíthatnak.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Jó volna, ha Orbán nem azt válaszolná, hogy erre most nincs ideje!

Jut eszembe, régen láttam őt kórházak látogatásán.
Pálinkás Pál
Nem most kéne mosakodni zöld majom...a te hülye ötleted volt a maszk is, meg hogy Budapesten nincs itt az ideje a lazításnak...mellesleg a járvány alakulását semmiben nem befolyásolja az általad kierőszakolt maszkhordás,ez tisztán látszik...! Az idős,beteg emberek továbbra sem az utcákon ,buszokon fertőződnek meg,még a boltokban sem!!! Tapsikoltál amikor orbán bejelentette a fővárosiak szivatását! ezt az emberek megjegyzik ám...és Budapest motorizált közösség,biztos tetszett a kőrút leszűkítése is a pár biciklis hülye miatt!! elkaszáltad magad...népszerűséged meredeken zuhan!!! te voltál a trójai faló az ellenzéknek!!!
creativehun
@Pálinkás Pál: Csak ,hogy tisztázzuk! Kinek is van határozatlan idejű teljhatalom a birtokában???
Pálinkás Pál
@creativehun: mit akarsz tisztázni??? orbánnak...de ez a "budapesti " javaslat a majomé volt...és a kőrútból sem a duce csinált szervízutat!!!
creativehun
"A főpolgármester szerint a budapestiek joggal várják el, hogy világosan elmondják nekik a döntéshozók, mikor, mire számíthatnak." Ennek a világon semmi köze a nagykörúti forgalmi változásokhoz. Az ,hogy kormányzati részről botrányos a kommunikáció az tény. Két hete napvilágot látott,hogy eltörlik a szombati korhatáros sávokat...múlt héten szombaton pont az időseknek fenntartott idősávban boltba kellett volna mennem...mondom utánanézek..mi akkor erről a hivatalos infó...hát egy büdös sort nem találtam a koronavirus.gov kornmány oldalon,...pedig azt gondoltam..naivan...,hogy erre vam. Ehelyett letölthető ..kinyomtatható plakátok,szórólapok...na az volt.. Ha valaki megnézi most az aktuális híreket..akkor azt találja,hogy Orbán Viktor Trumppal tárgyal..ami egyrészt kurvára nem érdekel..másrészt meg baszott sok köze van..a COVID 19 helyzet aktualitásához...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.