A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztálya befejezte a nyomozást annak a 28 éves budapesti férfinak az ügyében, aki a gyanú szerint egy üveggel dobott meg egy mentőautót.

Meghajigálta a koronavírus-gyanús embereket szállítót mentőt: ügyészek kezére adták Miklóst

A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2020. március 18-án 19 órakor érkezett bejelentés az Országos Mentőszolgálat egyik munkatársától, hogy percekkel korábban egy ismeretlen férfi ordított az egyik fertőtlenítő állomás előtt, és szidta a mentősöket.

Az állomáson az egyik koronavírus-gyanús emberek szállítására induló mentőautót ugyanez a férfi egy üveggel megdobta, majd elmenekült a helyszínről.

A budapesti rendőrök a széleskörű adatgyűjtések és kamerafelvételek alapján azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, a 28 éves budapesti M. Miklóst, akit március 27-én a lakásán elfogtak.

M. Miklóst garázdaság vétsége megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki; a férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratot átadták az illetékes ügyészség részére.

(police.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Jobban örült volna "Miklós", ha a koronavírus-gyanús emberek metróval, vagy busszal mennek kórházba?! Idióta!
ómió
Pedig az OPNI-ba kellett volna, de "böszmén" felszámolták előle!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.