A miniszterelnök helyett válaszoló államtitkár szerint személyes adat, hogy a kormányfőt tesztelték-e koronavírusra.

Titkolják, hogy Orbán Viktort tesztelték-e a Covid-19-re

Rétvári Bence államtitkár a GDPR rendelkezéseire hivatkozva tagadta meg Hadházy Ákos független parlamenti képviselő kérdésének megválaszolását, amely azt firtatta: Orbán Viktor tesztelték-e a koronavírusra.

A kereszténydemokrata politikus – aki Kásler Miklós miniszter megbízásából írta meg a válaszlevelet – egyébként arra hivatkozott, hogy a teszteléseket a WHO rendelkezéseinek megfelelően végzik.

Hadházy megjegyezte ma reggel élesedett Facebook-posztjában: a kérdést a miniszterelnökhöz intézte, aki akár dönthetett volna úgy is, hozzájárul a személéyes adatának kiadásához, vagyis hogy választ adjon, tesztelték-e.

A független képviselő emlékeztetett arra, hogy 

egy járvány idején egy miniszterelnök egészségügyi státusza több, mint személyes adat. Különösen, ha propaganda okokból egy csomó kórházba rohangált teljesen feleslegesen.

A miniszterelnök feltűnően semmibe veszi a ma már egész világon nyilvánvaló evidenciát: a személyes távolságtartással és maszkviseléssel lehet a járványt fékezni, amíg nem lesz vakcina illetve egyértelműen hatékony gyógyszer

– írta a független képviselő, egykori LMP-s és fideszes politikus, aki a kormánymédia támadásainak egyik legfőbb célpontja.

Cikk- és címlapkép: Orbán Viktor közéleti Facebook-oldala

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
A vírusteszt várhat. Elmeállapotának vizsgálata viszont igen időszerű.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vacsi
Ha Orbán nem beteg, miért kellene teszteltetni magát? Ez a Hadházi egy aljas gazember! Mindenbe beleköt.
dr. prédikátor
Teszteljük le a füstöst 380 volttal!!! Ha kibirja jó ha nem akkor belehalt az alapbetegségébe!!!
solidedge
A vírusteszt várhat. Elmeállapotának vizsgálata viszont igen időszerű.
ómió
Efftársaknál "személyes adat"?! Na, ne "má"!
levarosbukta
Ki az a hülye aki azt gondolja hogy nem??? Napjában minimum kétszer! :) :) A többi 133 legbátrabb faszkalappal együtt.
Csizmás Kond
@Horizont: Tőled mindig lehet valami elképzelhetetlent hallani...mióta kötelessége a zellenzéknek, hogy megkérdezzen valakit tesztelte-e magát vagy sem...holnap azt is megkérdezik majd hogy milyen csíkok vannak a gatyáján ?
...ez úgy marhaság ahogy van, ilyen csak egy semmirekellő tud kérdezni akinek csak az ilyen szarságokhoz van esze.
Oposit
Konkrétan engem nem érdekel. De nyilván, minden nap.
vacsi
@Oposit: Nem hiszem! Én erre a garat-minta vételre, egyszer sem vállalkoznék - ez kész tortúra lehet. És a vérvétel is hasonlóképp... Ráadásul, ha negatív, semmi garancia rá, hogy holnap nem fertőződöm meg.
Gyütt Mönt
@vacsi: ugyan már, még átvilágítva sem volt.
Csizmás Kond
@Horizont: ...de most őszintén...mit tudsz felhozni a zellenzék javára úgy ebben az évben ?...mit csinált mit javasolt, mitösztönzött ???
levarosbukta
@vacsi: Az ujjbegyedet bökik csak meg mint egy cukormérésnél, mi abban a tortúra?
Yoda69
Ha van Isten, akkor elviszi a virus ezt a virust.
Klubtag
@Gyütt Mönt: ...a nélkül is elég átlátszó. Egyébként meg, aki teljhatalmat vindikál magának egy egész ország felett, az ne titokzatoskodjon járvány idején vírusteszt ügyében, hanem válaszoljon korrektül és ne bújjon a személyes adat álcája mögé...nem azt kérdezték tőle, hogy hányszor él nemi életet egy héten...o:(((
Klubtag
Egyébként ez az egész meg olyan kimjongun-os...
tudode
Nem lenne más tennivalója a 133 "bátor" képviselőnek, mint követni Dr. Hadházy Ákos, volt fideszest, mert számára nem volt elfogadható a rablógarázdálkodó pártja:
.
Ime:
.
adatbazis.k-monitor.hu/adatbazis/cimkek/Orban-Viktor/hadhazy-akos
.
Nem másért, a haza érdekében archiválva a közjogilag érvénytelenül garázdálkodók "hadicseleit", azzal együtt, hogy a nemzethy ügyészség mulasztásban van több mindenben
.
www.google.com/search?q=feljelentett%C3%A9k+orb%C3%A1n+viktort&oq=Feljelent&aqs=chrome.1.69i57j35i39l2j0l5.303519j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
-----------------------
.
Orbán család gazdagodása
.
www.google.com/search?q=orb%C3%A1n+csal%C3%A1d+gazdagod%C3%A1sa&oq=Orb%C3%A1n+csal%C3%A1d&aqs=chrome.2.69i57j69i59l2j46j0l4.366688j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
-------------------------------
.
www.google.com/search?q=ner-tagok+lop%C3%A1sai&oq=NER&aqs=chrome.2.69i57j69i59l3j0j46j0j46.418153j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
-------------------------
Folytatása: Simicska, Mészáros, Tiborcz és a satóbbi, a templom egerének jóvoltából közlóvéból gazdagodás, bünti nélkül!
-------------------------------
.
Majd csak rájön a világ arra, hogy nem ártana az első sorban így, úgy, amúgy csórikázó vezetőket is pályaalkalmassági vizsgálat alá kötelezni, azzal szemben, hogy bármilyen közjármű vezető pályaalkalmassági átvilágítás nélkül nem vezetheti a járművét, de arra alkalmatlanok lehetnek élet, és halál urai!

.
Jozefina
Én úgy gondolom, hogy tesztelték és nemcsak őt, hanem a körülötte levőket is!!??
Clavigo
Szerintem,,háromszor tesztelik naponta ezt a majmot ( legalább)..
Cicamama55
Igaz nem dakota, hanem magyar közmondás: "Csalánba nem üt a ménkű"
Nyírfa
@vacsi: vacsi, vacsi, mindig kimutatod a fogad fehérjét. Pont egy olyan embert mocskolsz már megint , aki egymaga többet tesz az országért mint az egész ellenzék együttvéve.
Csak azt nem értem, hogy a szocialista időket értékelő kommentjeid mellett hogyan fér meg ez az Orbánféltő anyatigris szerep. Piszok nagy katyvasz van a fejedben.
Nyírfa
Orbán annyira félti az életét, hogy kizárt dolog , ne tesztelnék úton-útfélen. Vele ellentétben én nem az ő életét féltem, hanem 9 millió magyarét.
Nyírfa
@tudode: Az nagy só lenne, ha a 133 bátor elkezdene dudálni a Duna parton. :))
namihami
Miért lenne vírusos? A vírus is csak ember, van amitől az is írtózik.
justhpeter
Orbánnak nem a vírussal kellene megkűzdenie, hanem az alapbetegségével, hiszen egy elborult aggyal nem lehet sok mindent kezdeni. Erre viszont nincs orvosság.
namihami
Hogy az istenbe lehetne a Mi Orbánunk vírusos? A vírus is érző lény, van amitől még az is undorodik.
Nessy
@namihami: A vírus csak az emberekre veszélyes! Egyébként nem különösebben érdekel! Vannak ennél lényegesebb problémák manapság!
tudode
@Nyírfa: .
Arra egyenlőre nem vetemednek, hogy dudáljanak őfélesége ERŐS EMBEREI, mert van az a pénz, amiért eladják a tisztességüket, még járvány idején is!
.
Azért jelzésértékű az, hogy Fordor Gábor, Simicska Lajos, és az alapítók legtöbbje számára is sokk volt, amit ez a fatornyos falú kRÉMje művel még a koronavírus leple alatt is, sóhivatallá téve az egész államot.
.
Ha időm, és az aktuális idegrendszerem megengedi, meghallgatom háttérzajként a plenáris üléseket, és először fordult elő, amikor a megosztott birtoktestekről folyt a vita, nem volt emúttízévezés, szemkiövetés, ezt vettek el, azt vettek el!
.
Azzal együtt, hogy 2019-ben 5,5 évet ülésezett a parlament, a jelenlegi orrba, szájba ülésezéssel, követve őfélesége FELHATALMAZÁSI izéjének a tisztára mosását!
Eriksson
Nincs aki orrba nyomja ezt a pióca Hadházyt?
Nyírfa
@tudode: Sokszor gondolkodom azon, hol van az a határ, amit az ember már nem tud átlépni, vagy, ha mégis, milyen sérüléseket szenved a pszichéje. Jobb emberré válik, és felépül belőle, vagy teljes leépülés követi, esetleg fokozatosan betegszik meg, és a betegség felébreszti a vágyát arra, hogy még a halál előtt meglássa a valódi énjét...Amilyen csoda tud lenni az ember, olyan elvetemült is. És mindig mi választunk.
csak úgy....
@Eriksson: azt terjeszted magadról,hogy te párton kívüli és békességes ember, erre verekedésre búzditasz! ugyan miért köne orron vágni, mert neked nem szimpatikus?
nagyon butus emberke vagy...
tudode
@Nyírfa: .
Nézek ki a fejemből közel 50 évi közszolgálat után, hogy vajon hányan szolgálnak ebben az államigazgatásban összeszorított fogakkal, végrehajtva olyan utasításokat, amelyek ellenkeznek az esetleges esküjükkel, és abban a korban vannak, hogy kénytelenek szolgálni egy túlmozgásos, hatalom, és pénzéhes, emberileg, közszolgailag nullát, mert olyan jelentéktelen a pasi, hogy surranó léptekkel, ugyan a fatornyos falujának nem kellett egyéniben, bevette az egész országot:
.
444.hu/2018/01/05/van-valami-ami-meg-orban-viktornak-sem-sikerult-soha
.
Aki teheti elköltözik fatornyos falujából, mert szégyenlik azt, amit művel, mert élhetetlenné tette,puccos disneylanddá tévazt azt is!
Nessy
Azért legyünk őszinték, valahol jogos a kérdés! Egy mezei beteg negatív teszt nélkül a közelébe sem mehet a kórháznak, esetenként a rendelőknek, addig O.V. teljes dísz kisérettel látogatja végig az egészségügyi intézményeket, kórházakat. De hazánk nagyjai is maszk, minden nélkül fogadnak a repülőtéren szállítmányokat,kísérnek repülőn adományokat, és mindenhol ott vannak, ahol eddig eszükbe sem jutott!
Már olyanok mint Figaró!
Málna
Ez a Hadházy dolgozni is szokott, vagy két dudálás között is csak ilyen felesleges dolgokkal foglalkozik?
Nyírfa
@tudode: Egyvalamiben következetes: ugyanolyan demagóg és hazudós volt mint most. És ugyanúgy lop.
Tompikát megpróbáltam elképzelni miniszterelnökként - hiszen Viktorunk szerint alkalmasságát nem lehetett kétségbe vonni már a '80-as évek végén sem - , de sehogyan sem sikerült, pedig nagyon igyekeztem. Annyira abszurd volt még a gondolata is, hogy az elmém egyszerűen elutasította. Persze, ha Trump elnök lehet a világ legbefolyásosabb államában, akkor bármi megtörténhetett volna itthon is, amint meg is történt, csak nem az egyik széllelbélelt ült be a bársonyszékbe, hanem egy másik.
tudode
@Nyírfa: .
Szeretnék számára mentséget találni, de nem megy, mert így látta meg a napvilágot, amelynek az az elképesztő példája, hogy a Soros pénzéből fenntartott un. Fekete doozban, színesben sinfelte saját Édesapját is:
.
----- Orbán Viktor - Vert az apám és mindig volt egy kis skizofrén hajlamom
.
www.youtube.com/watch?v=tFQ9yphPsIo&t=129s
.
Még azt sem kimélte, akinek köszönheti a rongyos életét!
csak úgy....
@Málna: sorold lyányom a dógoskezü fideszes / kdmp.-s elvtársaidat!
ha már a feleslegesnél tartasz, említsd meg az üres stadionokat a csuti szellemvasutat és a többi fölösleges dógot,amit az utóbbi 10 évben a fidesz össze hordott,nemzetgazdasági okokra hivatkozva.
te egy jó nyelv lehetsz a tieid között mert gondolkodás nélkül csinálod.
Aki Én
@Málna: @vacsi: Titeket miért zavar ennyire, hogy egy ellenzéki képviselő teszi a dolgát, teszi amire milliók hatalmazták fel? Ti volnátok a realista, igaz és őszinte magyar demokraták? Megint elfelejtitek a tényt, miszerint az ellenzék annyi szavazatot kapott csalások , közmédia és közpénz ezermilliárdok nélkül, mint a fidesz.
Szerintem csak egyszerűen betegek vagytok, és nem bírjátok ha a gazdátokat valaki kritizálja. Jobban felháborodtok, mint normális ember a családját ért kritikán.
Szomorú ez az ostoba és vak imádat. Egyenesen veszélyes.
tudode
@Nyírfa: .
Ehhez még annyit, hogy Trumpfnak megköti a kezét, lábát a felső, vagy alsóház, ennek az elfűrészelt óriásnak senki, mert arra használta/ja a jogÁSZ ismereteit, hogy ki-, be caplat a jog kis-, és nagykapuján, átverve a laikus társadalmat, és félelemkeltéssel, lóvéval ráerőszakolva az akaratát az alárendeltségébe tartozókat!
Zsopiale
Jó rendben, tehát megy arra a polcra, ahol van a nemzetbiztonsági átvilágítása, a valós vagyonnyilatkozata, ami a rejtett, titkolt átjátszott-strómanolt ezermilliárdokat tartalmazza; továbbá az alkalmassági vizsga és vizsgálat a miniszterelnöki posztra, valamint az ügynöklistán való helye és fiatal bolsevista tevékenysége a Kádár rendszerben... szerintem ez már rég nem lep meg senkit, viszont érthetetlen hogy hogy tűrheti el, a szabadságszeretetéről, és soha az azért való küzdelme fel nem adásáról híres magyar nemzetet...
Rockxy
mekkora boldogság lenne ha tudnánk, hogy megbukott a teszten!
végremár hadházi bernadett lehetne a miniszterek elnöke!
Nessy
Csak tudnám, hogy mi ebben annyira titkos? Nem Wassermann, vagy HIV eredményről van szó!
Nyírfa
@tudode: Amikor a pszichiátrián dolgoztam, az értekezleteken sokszor hangzott el, hogy , figyeld meg a szülőt, és megtalálod a gyermek problémáját, akkor is, ha a gyermek már maga is meglett korú.
Engem nem is Orbán apja érdekelne, hanem az édesanyja és a felesége. Két meghatározó nő, két viselkedésminta.
Miben fedi egymást a két asszony, mi a hatásuk Orbán személyiségére? Ráhel kire üt inkább: az apai nagymamára vagy az édesanyjára - mennyi információ Orbánra nézve.
Nessy
@Nyírfa: Pszichodráma teszteken érdekes eredmény született. A legtöbb esetben az anya szerepe volt a meghatározó, nem csak a csonka családban. A legtöbbször az anyával kapcsolatos konfliktusra emlékeztek még évtizedek múlva is, és jelenítették meg, ahogy ma emlékeztek rá, és próbáltak más befejezést adni az emlékeknek.
tudode
Félreértés ne essék minden Édesanyát tisztelet illeti, de nem mindegy, hogy a magzatát/tainak milyen meleg otthont biztosít! Ha jól értelmezem, Édesanyja sem jó szóval nevelte a fiait, hanem azzal többnyire, amelyért ma már bünti járna
.
Ha érdekli, figyelmébe ajánlom
.
---- Őszinte beszélgetés a miniszterelnök édesanyjával
.
civilhetes.net/oszinte-beszelgetes-a-miniszterelnok-edesanyjaval
.
Előfordulhat, ha koldus, ha király lesz a magzatból, az élethelyzete végigkíséri egész életén át. Ebben az esetben a mindenáron való győzelem érzése, még akkor is ha vesztes!
.
De hát ezen a szinten, ha rossz gyermekkora is volt, volt ideje arra, hogy megtanuljon uralkodni magán, és önkritikát gyakorolni, egyebeket, amiket nincs mentsége a saját hazája ellen elkövetetteknek, mert azért ember az ember, hogy változzon, ha képeSS arra!
Málna
@csak úgy...: Látod, ők legalább építettek valamit, míg Hadházy csak dudál, otromba transzparenseket lóbál és felesleges kérdéseket tesz fel. Na meg pénzt tarhál a híveitől a büntetéseire. Csupa értelmetlen dolog.
Nyírfa
@Nessy: Az anyák nem mindig tiszteletre méltóak - látom, tudode, nagyon udvariasan, éppen az ellenkezőjét írta itt felettem -, sok esetben igyekeznek sötétre festeni vagy jelentéktelenné tenni a gyermek apaképét, hogy a maguk szerepe fényesebb és tekintélyesebb legyen. Úgyhogy, egyet értve veled abban, mennyire fontos az anya-gyermek konfliktus mélyére tekinteni, inkább az egyensúly szükségességére hívom fel a figyelmet. A szülők egyaránt hatást gyakorolnak az utódjukra, akkor is, ha valamelyiküké elfojtás alá kerül. Nincs fontosabb az anyánál, és nincs fontosabb az apánál. Mindkettő szeretete, odafigyelése, értékrendje kell nekünk, hogy azok lehessünk, akik vagyunk, szégyenkezés, bűntudat, komplexusok nélkül.
Csak így tudjuk átadni generációról generációra az örömre való fogékonyságot, a nehézségekkel való szembesülés és szembenézés képességét.
Nyírfa
@tudode: A melegség! Ez a kulcsszó! Gyakorlaton voltam értelmi fogyatékkal élő fiatalok között, nem túl hosszú ideig, de az ott töltött idő felejthetetlenné vált. Olyan őszintén nyilvánítják ki az érzelmeiket , és annyira természetes úton adják jelét a spontán érzéseknek, hogy szükségét láttam a saját akcióim-reakcióim felülvizsgálatának: mennyire vagyok reaktív, illetve kreatív. Egy ölelés tőlük igazi élmény volt, és nagyon az eszembe véstem, hogy nem szabad tolakodónak lenni, sem velük, sem senkivel.
Ha az ember visszanéz a már megtett életútjára, annyi , a fejlődését szolgáló találkozást, helyzetet lát, hogy nincs miért pörölni. :)
tudode
@Nyírfa: .
A 15,45'-es hsz-emet válasznak szántam, csak nem nyomtam meg a nicknevét!
.
Én az élet iskolájában gyakorolom, és élvezem a fogyatékkal élő gyermekem, és környezetében élők őszinte, tiszta szeretét, akik egy buksi simogatásért is hálásak!
.
Hosszú út van mögöttünk ahhoz, hogy a születésénél elszenvedett agyvérzése, és oxigénhiányából annyit, amennyit a természet engedett, az ő szorgalmával sikerült intézményi körülmények között, szakemberek igénybe vételével, a szükséges segítség igénybevételével teljes életet élnie. Minden napomat bearanyozza az email-jaival, a telefonálással! Minden szava imádságként hangzik.
.
Ami nagyon megalázó, Édesanyjaként és gondnokaként a gyámügyeseket olyan jogszabályok kötelezik, mintha minden gondnok,még Édesanyaként is elvetemült csaló lenne.
Nyírfa
@tudode: Fantasztikusan megtisztelő a felénk irányuló bizalmad. A magam nevében köszönöm is. Nagyon hiszek a Sorsban, az Élet Iskolájában, hogy minden értünk van, és, hogy értsük is, lássuk is a saját életutunkat, a nap minden pillanatában megkapjuk a szükséges vagy az igényelt segítséget. Az a szellemi frissesség és bölcsesség, amit Te és Nessy birtokoltok,
engem is motiválnak, mint az a szomszédasszonyom, aki túl a 90. évén még felvette a magas sarkúját és a kalapkáját, hogy hódoljon kedvenc időtöltésének, a színházi látogatásnak, de előfordult, hogy táncolni ment, s nemegyszer futottunk össze a piacon, ahonnan jókat beszélgetve együtt sétáltunk haza. Példa példa hátán, hogyan jó élni idősebb korban is.
Adja az Élet, hogy még sok-sok imádságban legyen részed a gyermeked által!
A gyámhatóság meg...de nehéz róluk jót mondani.
tudode
@Nyírfa: .
Soha nem korholom a gyámügyet, mert ők jogszabály végrehajtók, és olyan nagy a fluktuáció közöttük, hogy mondhatni minden elszámolási évben más gyámól bennünket, gyámhatóság helyett gyámügyi osztályokká silányították ezt a szervezetet is, nyakukba rakva még az ifjúsági ügyeket is.
.
Olyan szempontból megnyugtató számomra a működésük, hogy ha már nem tudom szolgálni a gyermekemet, ügyelni fognak arra, hogy esetleg egy hivatásos gyám nehogy kihasználja a gyermekem anyagi helyzetét, és biztosítsa számára azt a konfortérzet legalább egy részét, amit én életemben biztosítottam neki.
Nyírfa
@tudode: Van beleszólásod abba, hogy ki lehessen majd az utódod? Tehetsz javaslatot, köthetsz szerződést?
tudode
@Nyírfa: .
Nem kell életemben javaslatot tennem, mert elsősorban a szűkre szabott családomat kérdezik meg, mert az unokatestvéreim legtöbbje külföldön él, megtalálva a számításukat.
.
A gyermekemmel időnként beszélünk arról, ha már én nem tudok róla gondoskodni akkor ahhoz forduljon, akit a gyámhatóság kijelöl. Akiknek a legtöbbje azért vállal gyámságot, hogy kiegészítse a keresetét, 20-30 gondozottat.
.
A Kislányom eléggé rátermett, mert volt már rá példa, ha nem akarták az intézményben teljesíteni az igényét, azt mondta, hogy akkor ír az Árpi bácsinak, és kinézik belőle! Példámon megtanulta azt, hogy ki kell állnunk önmagunkért, különben nem megyünk semmire! Megnyugtató számomra, hogy egy olyan intézményben él, ahol apartmanban lakik a párjával, 24 órás segítőkkel, helyben dolgozik, teljes eü. ellátásban, minden olyanban részesül, amit én már nem tudnék neki teljesíteni a nyaralástól kezdve, a gyógycipő készítésig, stb. stb.
.
Úgy működik az élet, hogy az Isten megver, aztán meg is segít!
Nyírfa
@tudode: Jó nevelést kapott, megélheti a képességeit, megtalálta a helyét, a párját - ez egy sikeres karrier. Kívánom, hogy így is folytatódjon! De: maradj - ne csak otthon! :) - vele, velünk , még jó sokáig!
vacsi
@fideszes gyökér: Ostoba vagy! Egyébként nincs TV-m.
vacsi
@Nyírfa: Nem tűnt még fel, hogy én soha nem pártot védek, hanem ha valami tetszik, annak hangot adok; ha meg nem tetszik, azt is elmondom. A szocializmusban is sok minden tetszett, de természetesen volt olyan is, ami nem. Ez most is így van. De továbbra is fenntartom: jelenleg a Fidesznél nem találok jobbat, és szerintem a jelenlegi helyzetben a kormány utasításait kell követni, amiket megfelelőnek találok. Széthúzásnak most nincs helye.
kereső
@vacsi: "Széthúzásnak helye nincs"- ez érvényes kellett volna legyen elmúlt tiz év előtti húsz évben is. Akkor is ennyire pártoltad a kormányok intézkedéseit- akkor megszóltad a fideSS-t, aki azon volt, már akkor is, hogy minél rosszabb az országnak- annál jobb nekik(orbánnak), mert a mézes bödön annál közelebb került hozzá.
Az a véleményem, hogy Magyarországnak van ugyan névleg kormánya- viszont nincs aki kormányozzon.
kereső
Engem nem érdekel , hogy elvisz-e a virus vagy sem. Nem érdekel a tesztje sem. Az országnak viszont joga!!!van tudni, hogy a teljhatalmú úr és parancsoló vezénylőtábornoknak milyen az egészségi állapota.Mert az meg közügy, és nem magánügy.
Nyírfa
@vacsi: Oké, vacsi, szét ne húzzál!
Borsodi
@kereső: Az az érdekes,hogy mindenkit előszeretettel látogatott,talán előtte teszteltetnie kellett volna magát,vagy ő nem fertőzhet mert miniszter? Mért kell titkolózni ha egészséges vagy talán be van oltva azért ennyire bátor?
csak úgy....
@Málna: "Látod, ők legalább építettek valamit" :) erre már a XIV. lajos a napkirály is képes volt,hogy építtetett valami nagyot..
vacsi
Jó helyen kapiskálsz! A rendszerváltás után bejöttek ezek a gagyi amerikai filmek, már jó műsort nem is lehetett látni, kidobtuk a TV-t (lomtalanításkor kitettük a kapu elé), és elvitték.
Csak azt nem értem, hogy jönnek ehhez a témához a cigányok?
Hofipisti
Repülős Viki nemzetbiztonsági átvilágítását is titkolják. Az úgy szokott lenni, ha valami sz@r van, akkor igyekszünk nem beszélni róla!
kereső
@Borsodi: tegnap 19:58 Bizonyára be van oltva- demokrácia , tisztesség emberi (humánum) empátia, szolidaritás ellen.
RonaGyuri
és még mennyi mindent próbálnak titkolni róla! Persze a legfontosabbakat sikertelenül: pl. azt, hogy egy műveletlen retardált arrogáns hazug dagadt paraszt-suttyó, aki ráadásul egy gátlástalan tolvaj is! =))!
Borsodi
@RonaGyuri: A paraszt az dicséret lenne,elírtad .Egyébként aki be van oltva az is tud fertőzni.egy pár hétig.Utána jöhet a teszt.
kissé felnőttem
hogy tesztelték e ? kinek fontos ez mint kérdés? ja hát nekem sem, kerestek lagzin mobiltelót az se volt filléres, 40-70 ezer már az országot sem izgatja se romba nem taszítja. 34 fokos lázon is csak nevetni lehetett tán reptéri méréskor kissé lehült a huzatos gépen.
Nyírfa
@kissé felnőttem: Egészen különleges a magyarok ingerküszöbe. Fát lehet vágni a hátukon, meg se nyikkannak. Sárba lehet őket taposni, felállnak, mennek tovább. Bántják a gyermeküket, felvonják az egyik szemöldöküket, de a másik még nyugton marad.Mit kell tenni ahhoz, hogy meginduljanak az érdekeikért? Nem néhány ezren, hanem milliós nagyságrendben.
Nyírfa
@RonaGyuri: Tegnap, tagadhatatlanul nagy élvezettel olvastam a hírt. Egyrészt , mert kiesik egy fenyegető kereke az olasz politikának, és a helyébe egy gördülékenyebb kerül, másrészt, hogy aki mellé oda áll lelkesedni Orbánovics, az belátható időn belül elhasal,
Most már csak neki kell, és helyre áll a világrend.
kissé felnőttem
@Nyírfa: a küszöbre már nem kell sokáig várni szerintem max egy év sem.A gond csak amit nem akarnak az uraink sem látni, Hogy 10- év mulva ki fog nekik termelni dolgozni? az értelmese odébb áll 800 Km- rel, az öregebbje kihal nekik meg büdös akkor ? és 20 év mulva ? a kastélyaik tanyáik , uradalmaik kezdik az enyészettel szakember sehol. ennyi.a vagyonukat addig éppen lazán felélik vagy elveszitik.
Volt itt meg lesz is Dzsentri korszak Noszti fiú meg Tóth Mari témákkal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.