Pikó András polgármester szerint példátlan elvonásról van szó.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Legalább van ,lesz keret a zállmatitkárok fizetésemelésére...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
Olyan nincs, hogy nem adják? És, ha megindul valamiféle állampolgári engedetlenség? Végül is, gondoljatok bele, mi vagyunk a munkaadóik. Már a karanténpapucsom is tele van velük, nemhogy a hócipőm.
Az önkormányzatoknak meg kell védeniük a lakosságot, a lakóknak pedig az önkormányzatukat. Hol van Magyar György, hogy tanácsot és képviseletet adjon?
Nessy
@Gyütt Mönt: Meg Mészáros Balaton parti kempingjeire!!!
luiz
Hát amelyik polgármestertől el tud venni a kormány vagy akárki az azonnal mondjon le! Alkalmatlan!
kissé felnőttem
szoljatok neki a focitól vonja el mert az nullát sem szolgálja a virusatémát . pazarolni tudok ám én is mások pénzéből lehet ám itt is iroasztalokat burogatni, közpénz? közfeleladat? ne orbán ossza az észt és a pénzt akkor minek a VARGA MIHÁLY bábnak havi 2-3 milláért?
kissé felnőttem
ja a harcnak vége, pénzt meg, volt is van is elég a kormánynál ne legyen kapzsi .
csipetke
Más farkával könnyebb verni a csalánt.Ezek már gyűjtögetnek arra az időre,mikor az EU kevesebb pénzt fog utalni,vagy ha létrejön az,hogy a cégek egyenesen az EU-hoz adhatják be a pályázatokat,és a pénz nem a fidesz ragacsos kezein keresztül megy,mert egyenesen a cégek kapják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.