Nem egészségügyi problémaként, hanem "egy újabb politikai lehetőségként tekint Orbán Viktor a koronavírus-járványra" – jelentette ki csütörtöki online sajtótájékoztatóján Kunhalmi Ágnes, az MSZP országgyűlési képviselője..

MSZP: Orbán politikai lehetőséget lát a járványban
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Szerinte jól látszik ez a kormányoldal által az ellenzék, annak pártjai, politikusai és

az általuk vezetett önkormányzatok elleni "támadássorozatban" és abban is, ahogyan a helyzet kezeléséhez, az emberek sorsának alakulásához állnak.

Példaként hozta fel Kásler Miklóst, az emberi erőforrások miniszterét, aki elmondása szerint

"szórakoztató történetnek nevezte" hétfőn a parlamentben a frakciótársa, Bangóné Borbély Ildikó által felsorolt eseteket.

Aki ezt miniszterként szórakoztató történetnek nevezi, az szerintem nagyon embertelen és nagyon aljas – fogalmazott az ellenzéki politikus, aki szerint ez nem rossz elszólás volt, hanem "megmutatta a Fidesz politikájának a lényegét, hogy nem számít nekik az emberélet", csak a saját zsebük és a politikai hatalom.

Kunhalmi Ágnes súlyos egészségügyi hibának nevezte, hogy

a kormányzat korábban tagadta a maszkviselés és a tömeges vírustesztelés fontosságát, és arról beszélt: a miniszterelnök és Budapest főpolgármestere között egyetértés van abban, hogy a főváros lehet a legveszélyeztetettebb terület, így a járványügyi intézkedéseket itt tovább kell fenntartani.

Az ellenzéki politikus a kormányzat Európai Uniónak benyújtott konvergencia-programjára hivatkozva kifogásolta, hogy annak alapján a következő években folyamatosan csökkenni fog az oktatásra és az idősek ellátására fordított összeg, ami tudásválsághoz és emberi életekben is mérhető tragédiához vezet majd.

(MTI)

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Nem csak lát, de élvezettel használja ki! Sőt még a pitiáner bosszúját is kiélheti a legutóbbi szavazás miatt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
@Nessy: Az orvos nem támaszkodik - nincs is ott fal - hanem magyarázva mutogat. A felvétel alapján pedig ez az ütött-kopott folyosó a Korányinak egy nem használt, talán alagsori részlege lehet, amit vészhelyzetben befognak, ha szükséges.
Nyírfa
@Nessy: Az orvos támaszkodik, és rá van írva az arcára, hogy hulla fáradt. És, hogy a pokolba kívánja ezt a fontoskodó kis hörcsögöt.
Rockxy
a mszp viszontag nem lát benne semmit
emeszpé egy málészáju kivénhedt lajhár.
Szegény Horn Gyula most szomorú.
Nessy
@Málna: Nem akarnak elkeseríteni ennél rosszabbakat is lehet látni, nem csak az alagsorokban! Egyébként akár van fal, akár nincs, hidd el, egy ilyen feszült helyzetben egy "magas látogató" hiányzik, mint üveges tótnak a hanyatt esés!
Zsopiale
Van is nagy lehetősége neki benne: A NAGYON CSÚNYA NAGY BUKÁS!!!
ómió
Akkor a bolsi tetübanda azért játszik vele politikai haszonszerzésre?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.