A várpalotai rendőrök a bejelentést követően néhány órán belül előállították a rablás gyanúsítottjait Berhidán.

Az utcán még nagy legény volt a berhidai rabló, aztán a rendőrök az ágyneműtartóba bújva találtak rá

A rendőrség szerint a sértett 2020. május 6-án 21 óra körül értesítette a rendőrséget arról, hogy két férfi Berhidán elvette tőle a telefonját és a kerékpárját.

Elmondta, hogy hazafelé tartott a városban, amikor találkozott egy 23 éves ismerősével. A férfi szóváltást követően megütötte őt, majd egy késsel megfenyegette, mert nem adott neki cigarettát. Ezt követően együtt mentek tovább, majd a másik, kséőbbi elkövető házánál megálltak.

A sértett beszélgetett az ott lakóval, és megmutatta neki a telefonját is. A készüléket azonban a 29 éves férfi nem a tulajdonosának adta vissza, hanem a 23 éves férfinak nyújtotta át, aki ezúttal is többször megütötte a sértettet, és a telefonján kívül a biciklijét is elvette.

A bejelentést követően a rendőrök  egy órán belül azonosították a feltételezett elkövetőket. A 29 éves férfit az otthonában fogták el, a másik személyt pedig egy használaton kívüli épületben, egy ágyneműtartóban találták meg.

Előállították, őrizetbe vették és gyanúsítottként kihallgatták őket.

Mindkettejük ellen rablás bűntett, míg a 23 éves gyanúsított ellen garázdaság bűntett és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is folyik eljárás a Várpalotai Rendőrkapitányságon. A nyomozók előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

(police.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Nem csoda, hogy nem találták a munkaadók a rejtett erőforrást, amikor munkaerő hiány volt! A fene se gondolta, hogy az ágyneműtartóban kell keresni őket...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.