Ezúttal nem Soros vagy Juncker arcképe fog díszelegni a közterületeken.

Újabb 6 milliárd forintot költ el plakátkampányra a magyar kormány
A koronavírus-járvány miatt elindított gazdaságvédelmi akciótervet népszerűsítő óriásplakátok Pécsen 2020. május 3-án (Fotó: MTI/Sóki Tamás)MTI/Sóki Tamás

Újabb több mint 6 milliárd forintot költ el az állampolgárok tájékoztatására a Rogán Antal vezette kormányzati kommunikációért felelős Miniszterelnöki Kabinetiroda – írja a G7 gazdasági portál.

A plakátkampány a kormány koronavírussal kapcsolatos intézkedéseit népszerűsíti. 

A megbízást ezúttal is Balásy Gyula médiaügynökségei kapták. A minisztérium eddig – az opciós részekkel együtt – 93,3 milliárd forintnyi szerződést kötött a plakátokról ismert kampányokra. Ezeket a megbízásokat pedig egy kivételével Balásy Gyula ügynökségei kapták.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Nyírfa: Kell a pénz a haveroknak! Meg a propaganda a híveknek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
A szart szokták népszerűsíteni, ezzel is csak a parazitáit tudja beetetik. Tudomásul kellene végre venni, h orbán senkin sem segít a saját szűk körét kivéve.
Gyütt Mönt
@justhpeter: azok mélyaltatásban vannak :(
ómió
A "haladó", efftársi kurzus anno ilyesmivel nem piszmogott. Inkább ellopta!
colibri
6 milliárd... pont ennyi pénzen megy a huzavona orbánék és a főváros között, amit még tarlós idején a Lánchíd felújítására megígértek. Azután, hogy tarlós "csak" orbáni tanácsadó lett, a beígért pénzt mindenféle ürüggyel visszatartják, nem adják oda a fővárosnak, miközben értelmetlen propaganda plakátokra párhavonta dobják ki az összeg többszörösét. Eszméletlen, hogy az átlag emberek nem fogják fel, ami körülöttük zajlik!
Borsodi
@colibri: Agy mosott emberek akik még vakok is hogy foghatnák fel mi van ebben az országban.Úgy dobálóznak a milliárdokkal mint ha csak fillérekről lenne szó.Persze ha a melósnak kell adni arra sajnálják,ezer forintot adtak a pedagógusoknak jutalmat.A plakát kampányra van pénz, a munkájukat elveszített emberek segítésére nincs.Szégyen ez a a kormány.
Nessy
Szépek ezek a plakátok, de egy régi tv műsort idéz a tartalmuk: "Fele sem igaz"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.