Ritka manapság ez a politikai migrációs irány.

Belépett az MSZP-be a volt fideszes politikus
Fotó: Facebook/Chladek Tibor

Belépett az MSZP-be Chladek Tibor, a Magyar Liberális Párt Pest megyei elnöke, aki korábban a Fideszben is politizált – tudta meg a Hírklikk. A hírt az MSZP is megerősítette.

A politikus 2004-től kezdődően közel egy évtizedig politizált a Fidelitas és a Fidesz színeiben, 2010-ben önkormányzati képviselőjelölt volt a XVIII. kerületben. 2007 és 2013 között az Országgyűlési Hivatalban dolgozott, Balogh Józseffel és Ángyán Józseffel együtt részt vett a Nemzeti Tanyafejlesztési Program létrehozásában. A Fideszből annak jobbratolódása miatt, a párt illiberális fordulatát követően lépett ki.

2014-től a Magyar Liberális Párt tagja, agrár- és vidékfejlesztési szakpolitikusa, 2017 óta a párt hernádi csoportelnöke. 2018-ban a Liberálisok Pest Megyei Választmánya a párt megyei elnökévé választotta. A 2019. évi őszi önkormányzati választásokon a Magyar Liberális Párt és az MSZP közös polgármester-jelöltje volt Hernádon.

(Hírklikk)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Zsopiale
Hát hiába...a hagyományoknak megfelelően kellenek szarbángecinek az új besúgó spicli beépített ügynökök...
human
Ezt nem hiszem el. Ekkora mellényúlást. Ez olyan mintha valaki most venne márkát mert olcsón adják (lásd Üvegtigrisben Róka).
peterkelemen
A magyar parlamentbe csak és kizárólag hazaárulók, tolvajok, csalók csücsülnek a fideSSel az élükön. Oly mindegy hová ül, mert mind bűnös egytől-egyig és e szerint lesz a sorsuk is meghatározva.
peterkelemen
A világ legnagyobb szégyene az amit a magyarok csinálnak. Külföldön már régen elzavarták volna mindegyiket a picsába jobban mondva már börtönben csücsülne az összes.
lampa laz
Szerencsétlen, ez tényleg elkapta a birka kergekórt. Pont az mszp irányába állt le egy pillanatra.
Jozefina
Valóban ritka dolognak számít!!! De ez a felvilágosodás kora a fidesz-kdnp-ben!!! Aki az orránál egy picit tovább lát az meneküljön orbán hajójáról, mert előbb-utóbb a szakadékba zuhan!!!??
ómió
"Ement az ecceri gyerek szerencsét próbálni, hetedhét párton át"! De végre "megtalálta az övéit"!
Béla333
Ha pl. Gajda Péter MSZP-s Kispesti pogi nyíltan összejátszik a Fideszesekkel, akkor nincs mit csodálkozni, hogy a másik irányba is működik az összejátszás.
Ezek mindig is a "Kéz kezet mos" szövetség tagjai voltak és maradtak!
jesz
sem ez...sem az... Inkább azért váltott, talán ott jobban fizetnek...ha mégsem, akkor irány a szélsőjobb...valahol csak megfizetik
nemkati
Nem baj, nemsokára átigazol a Momentumba, onnan a DK-ba, végül csak visszatalál a Fideszbe.
SystemError
Ezt mondtam, hogy pénzt lopni vagy emberéleteket elvenni egy éles határ... Adjuk meg a lehetőséget, mert mindannyian tudjuk, hogy a fideszből kilépni az pont azzal jár, mintha az ember a maffiát hagyná ott. Most még van erre lehetőség, mert tenni is kell érte ilyen értelemben. Amikor viszont kezdődni fognak a perek. Na akkor már nem fogunk kérni a menekülő patkányokból. Meggyöződésből csalodott emberekkel nincs baj. Persze mégiscsak a fideszről beszélünk és láttunk már partizánokat is. Kicsit az is gyanús, hogy egyre többen lépnek ki az mszp-ből. Persze az ATV is balos, lehet beszélni mindenről, de azért ejnye-bejnye, ha valaki kicsit már indulatos...:) Habonynak és Vajnának sok munkája van ebben a kimértségben is..:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.