Mert letesztelik őket újra – árulta el Müller Cecília a Semmelweis Egyetem által irányított országos, reprezentatív vizsgálat tesztjeiről. Az Operatív Törzs sajtótájékoztatóján Maruzsa Zoltán köznevelésügyi államtitkár elmondta, hogy a héten lezajlottak a legfőbb tárgyakból az érettségik, minden fennakadás vagy probléma nélkül megszervezték. Azt mondta, nem könnyítette meg a dolgukat az a nyomás, amit az ellenzék és a média gyakorolt rájuk, de rendben lezajlott minden. Maruzsa ölük, hogy nem engedtek a „szirénhangoknak”. Alig volt visszalépés az érettségi vizsgáktól – mondta.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
S képzeld Wazze ha még hamisítanák is a számokat! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: S képzeld Wazze, ha még hamisítanák is a számokat

Cili-anyó vallomással felérő kijelentése

Mottó:
Murphy szerint nem csak járvány idején:
„Minden olyan vizsgálati eredmény, ami nem klappol
az elvárt eredménnyel: elhanyagolható”

„Orbán Viktor kormányfő egy április 19-i, vasárnapi Facebook-videóban mellékesen, elejtett megjegyzésként közölte azt, amit előtte senki nem mert megkockáztatni: becslést adott a járvány tetőzésére. És még csak nem is tól-ig becslést, óvatoskodva, hanem egész konkrétan azt mondta, hogy május 3-án fut majd a csúcsra a járvány, addigra kell az egészségügyi ellátórendszert felkészíteni.” – emlékezte tegnapi cikkében az index.hu. S láss csudát 3.-a óta sorjáznak a jó adatok.
Mindeközben „az Operatív Törzs tegnapi sajtótájékoztatóján” a 444.hu kérdésre „bevallotta”, hogy bizonyos pozitív teszteredményeket nem szerepeltetnek a statisztikákban! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.