Az aktív fertőzöttek 62 százaléka, az elhunytak 79 százaléka, a gyógyultak 54 százaléka budapesti vagy Pest megyei.

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 3213 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 13 idős krónikus beteg. Ezzel 405 főre emelkedett az elhunytak száma, 904-en pedig már gyógyultan távoztak a kórházból. Az aktív fertőzöttek száma 1904 fő.

Négyszáz fölött az elhunytak száma Magyarországon

Az aktív fertőzöttek 62 százaléka, az elhunytak 79 százaléka, a gyógyultak 54 százaléka budapesti vagy Pest megyei. A Pesti úti idősotthonban 42 főre nőtt az elhunytak száma és már 305 gondozott fertőzött.

Az időseket továbbra is arra kérjük, hogy csak kellő körültekintés mellett hagyják el otthonaikat, és az élelmiszerboltokat, patikákat, drogériákat a nekik kijelölt idősávban, 9 és 12 óra látogassák.

Cikk- és címlapkép: MTI/Balogh Zoltán

(koronavirus.gov.hu)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Amennyiben az őszinte adatokat írnák meg és hozzá adnák azokat a halált okozó betegségeket,amik a kezelés hiányában következtek be,akkor már bőven az 5000 fölött járna a halottak száma és még csak most kezdenek meghalni azok a betegek,akiket kivágtak a kórházakból a korona vírusra hivatkozva. Amennyiben tényleg ennyire ügyesen bánt a kormány a vírussal,miért kellett 36.000 halálhoz közel álló embert kidobni a biztos ápolási és orvosi ellátásból. Miért kell annyi ágy,mikor a 900 aktívan fertőzőnek több mint a fele nem is szorul kórházi ellátásra.A sima influenzába meghalt emberek már nem is érdeklik a kormányt. tavaly az influenza járványba 3000 ember halt bele és nem volt ekkora cirkusz,mint most.
vitriol
Az elhúnytak 95%-a nyugdíjas volt, ez orbánnak kész haszon. Most már időszerű lenne, hogy a megkövetelt nyugdíjkiegészítést addig fizesse ki a kormány, amíg a nyugdíjasok jelentős hányada nem hal éhen! Feltételezve, hogy nem erre játszik a kormány!
division
@vitriol: Pont az időseket kérik, hogy maradjanak otthon, miattuk hozták a délelőtti idősávot is, sajnos maguk az idősek tesznek erre magasról.
legott
1. videa.hu/videok/film-animacio/vegitelet-1.-evad-resz-1994-drama-fantasy-horror-GmY74Icf8uFItD9Y

2. videa.hu/videok/film-animacio/vegitelet-1.-evad-2.-resz-drama-fantasy-horror-qTKcOCGppoj7KR5X

3. videa.hu/videok/film-animacio/vegitelet-1.-evad-3.-resz-drama-fantasy-horror-kbwL4asdQi9321fx

4. videa.hu/videok/film-animacio/vegitelet-1.-evad-4.-resz-drama-fantasy-horror-UTdUQ2DWBPRZmYFy

A nap kérdése: Mi a hasonlóság, Müller Cecilia és...
Nem, mégsem teszem fel ezt a kérdést (amúgy a jó válasz a "Semm!i" lett volna), mert túl magyaur, meg egy kicsit szexista lett volna (el kellett volna képzelned Müller Ceciliát szex közben...
Ugye, te sem bírtad? Ez jó! Ez azt jelenti, hogy egészséges vagy...
Akik el tudták képzeni, nos... ők, nem egészségesek).

mentális deficit
Pálinkás Pál
@cikicakk55: Nocsak -nocsak...látom te is kezded érteni...a szezonális influenzában minden évben sokkal több ember hal meg,mint idén a koronában...a világon mindenhol...no most akkor lehet gondolkodni,miért is van ez a cirkusz??? Miért volt jó most a politikusoknak felfújni ezt a dolgot??? Ha naponta közölnék az fluban megbetegedettek,elhunytak számát...no az igen sokkoló adat lenne,főleg hogy az válogatás nélkül visz el időset-fiatalt...de valamiért most a koronára gyúrt rá a világ!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.