Karácsony Gergely főpolgármester folyamatosan és kétségbeesetten terel, miközben az elmúlt hetek adataiból nyilvánvaló, hogy a járvány leginkább a fővárosi idősotthonokban terjed – közölte a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár szombaton közösségi oldalán.

Kovács Zoltán azt írta: ennek az az oka, hogy a főpolgármester későn intézkedett, nem készítette fel a fővárosi idősotthonokat a járványra. Van saját hatásköre és felelőssége, ideje lenne ezzel foglalkoznia – jegyezte meg.

Kovács Zoltán államtitkár Karácsonyt okolja az idősotthonok áldozatai miatt

Az államtitkár megosztott egy diagrammot is a fővárosi fenntartású idősotthonban elhunyt emberek számát bemutatva. Az információ szerint idősotthonokban eddig 93 koronavírus-fertőzött halt meg, közülük 64-en fővárosi idősotthonban.

Mivel Budapesten és Pest megyében eddig 320 koronavírus-fertőzött halt meg, így "minden ötödik budapesti és Pest megyei elhunyt egy fővárosi fenntartású idősotthonból kerül ki" – írta Kovács Zoltán.

(MTI)

(Fotó: Kovács Zoltán/Facebook)

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Hja,szőröske,ha a gazdád akkor adott volna segítséget az idősek otthonának,akkor nem ez lett volna az eredmény. Szégyen gyalázat ez a kormány.Az önkormányzatoktól elvonták a bevételük nagyrészét,és még elvárják,hogy a kormány helyett gondoskodjanak a munka nélkül maradt családokról,és a saját dolgozóik védőfelszereléséről.Hadoválnak naponta a nemtom hány millió védőcuccról,de nem kapott pl az idősek otthona sem,hiába kérte Karácsony már március elején,és azt is,hogy tesztelés nélkül ne vigyenek vissza a kórházból az otthonba betegeket.Ez kizárólag Karácsony lejáratásáról szól,semmi egyébről,ami orbán aljas,gyerekes bosszúja,és az összes betanított bólogatójancsi ezt fújja.Valószínűleg ezért,és a hasonló akciókért kapták a 35%-os béremelést
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
Két lehetőség van a pohos, vagy a pohosabb. Azért alegálnak, mert mindig náluk van a labda. Könnyebb ezer csövön hazudni, mint egyen az igazat elmondani. Hazudozós pofázásból áll szarbánia rendszere
csak úgy....
ennek a zoligyereknek is járna már a durbincs féle nívós díj?
csipetke
Hja,szőröske,ha a gazdád akkor adott volna segítséget az idősek otthonának,akkor nem ez lett volna az eredmény. Szégyen gyalázat ez a kormány.Az önkormányzatoktól elvonták a bevételük nagyrészét,és még elvárják,hogy a kormány helyett gondoskodjanak a munka nélkül maradt családokról,és a saját dolgozóik védőfelszereléséről.Hadoválnak naponta a nemtom hány millió védőcuccról,de nem kapott pl az idősek otthona sem,hiába kérte Karácsony már március elején,és azt is,hogy tesztelés nélkül ne vigyenek vissza a kórházból az otthonba betegeket.Ez kizárólag Karácsony lejáratásáról szól,semmi egyébről,ami orbán aljas,gyerekes bosszúja,és az összes betanított bólogatójancsi ezt fújja.Valószínűleg ezért,és a hasonló akciókért kapták a 35%-os béremelést
olivetti
@durbincs: Mi van Bede, mégis csak kell a júdáspénz a Fidesztől?
csak úgy....
@olivetti: a durbincs lenne a bede? akkor kérek töle egy autógrammot. :)
olivetti
@csak úgy...: Az. Leleplezték, erre kussolt pár napig, de a Fidesz rávette, hogy egy kis plusz pénzért még szerepelgessen!
No és a besúgást sem hagyta abba.
csak úgy....
@durbincs: bede ,köne nekem töled egy autogramm?
lusta
Akkor a nádasdi esetért is Karácsony a felelős?
csak úgy....
@durbincs: bede, vicces vagy mint a gyözike?
Zsopiale
Szánalmas és undorító, amit ez a náci hazaáruló patkányfalka művel...
lampa laz
Te rohadt féreg, mi meg orbánt okoljuk azokért az áldozatokért, akiket kidobatott a kórházakból. Akiknek azért kellett meghalni, mert emiatt nem volt biztosított a gyógyulásukhoz az egészségügyi ellátás. Úgy, h kuss nektek.
human
A 4-es metrónál is hatalmas bal oldali korrupcióról beszéltek. Emlékszem mikor Tarlós a közgyűlésen verte az asztalt lobogtatva az OLAF jelentést és soha nem látott bal oldali korrupcióról beszélt. A fideszesek ezeken a kommentfalakon is nagyon rá voltak izgulva (és nem mondom hogy nem joggal), de Orbán nem engedte neki nyilvánosságra hozni és Polt Péter is szépen eltemette az ügyet, mint Tiborcz LED lámpa ügyét.

Karácsony is most hónapokig bűnösnek lesz kikiáltva, különböző eljárásokkal fogják megfenyegetni, de valójában nem fognak csinálni semmit Orbánék, mert ha valaki hát ők tudják, hogy az egész pusztán politikai rágalom.
Nessy
@lusta: Sőt, mind a 30 idős otthonért, az összes egészségügyi dolgozóért! Mondja Kovács szócséplő, a kormány és maguk mit tesznek, a reklám és propagandán kívül? Miközben szórják a pénzt a haveroknak,mindenkitől mástól elvesznek! Magukra tényleg már nehéz jelzőt találni!
Nessy
@human: Viszont most a hívek meg vannak nyugodva! Az egészségügyi dolgozók megfertőződése, az idős otthonok és a szociális dolgozók védőeszköz nélkül hagyása, a teszt nélkül kórházból az otthonokba küldött betegek, akár tetszik, akár nem, drága Kovács szócséplő, a telj hatalmat megszavaztató Orbán, és azt megszavazó "bátor emberek' bűne!
Qqberci
Ez a mobil halálfejet nem lehetne már spirituszba tenni?...
legott
Kovács Zoltán egy senki. Ezt ő is tudja.
Ahogy eltűnik Orbán, ez szánalmas csicska, a síróarcú ember is vele tűnik.

A nagy vezérekkel az a baj, ha ők eltűnnek, vele együtt eltűnik mindenki és összeomlik a rendszerük.
Sajnos emiatt - megint egy csomó veszteség árán - új rendszerváltozás kell mindenestül (pl. Alkotmány)!
justhpeter
A primitív csicska megint támadásba lendült és megint melléfogott. Azzal a szervilista agyával még nem látta át, hogy nem Karácsonyt bízta meg a "133 bátor ember" a teljes felelősséggel, hanem a nemzet gazdaállatát.. Csökött észjárása okán nem világos számára, hogy a 133 gazember előre megfontolt szándékból, aljas indokból és bűnszövetségben követte el ezt, amiért egy valódi rendszerváltást követően csak az életfogytiglan jöhet szóba teljes vagyonelkobzással.
jesz
mint tudjuk, a Pesti úti otthon szobáiban nincs víz(sem). Tehát közös WC, közös fürdő, konyha...ilyen komfortnélküli körülmény közt mindent össze lehet szedni, nem csak a vírust. Ezt az otthont 1974 ben építették. Azóta hány főpolgármester uralkodott?
A többi fertőzött otthonban milyen a komfortfokozat?
(Van olyan otthon, ahol az idős ember önálló kis lakásban él. Ebben minden van, akár hetekig ki sem kell jönnie. Itt nincs is fertőzés)
Gyütt Mönt
@Shikari: a hívők nincsenek hozzászokva ahhoz, hogy valaki nyílt lapokkal játszik. Amikor Karácsony nyilvánosságra hozta a dokumentumokat, meghűlt bennük a vér. Azóta sem tudják megemészteni.
Gyütt Mönt
@durbincs: koma, de örülök, hogy végre előkerültél, már nagyon hiányoztál. Tudod, minden előadást feldob egy vérbeli bohóc.
Sámannus
Ennek a komának még emberi formája sincs, leginkább egy szőrös pofájú majomhoz hasonlít.
RonaGyuri
Ki és mit terel?

valóban - nem is kicsit - vadul hangzik, de nagyon nem lepődnék meg

„Karácsony Gergely főpolgármester folyamatosan és kétségbeesetten terel, miközben az elmúlt hetek adataiból nyilvánvaló, hogy a járvány leginkább a fővárosi idősotthonokban terjed” – közölte a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár szombaton közösségi oldalán.
Kovács Zoltán hozzátette: „ennek az az oka, hogy a főpolgármester későn intézkedett, nem készítette fel a fővárosi idősotthonokat a járványra. Van saját hatásköre és felelőssége, ideje lenne ezzel foglalkoznia”!
Mint tudjuk ez csak újabb csúcspontja a főpolgi ellenes hadjáratnak – hoc & nunc csak a személyesről beszélek, amihez jön a főváros megrendszabályozása is.
Nos elgondolkodtató ez a Pesti úti otthon dolog. Valóban csak maximálisan kihasználják az adódó lehetőséget, vagy tettek is érte, hogy így legyen? Az egyértelmű, hogy mit nem tettek (az elhárítás érdekében) – ami pedig legalább annyira dolguk lett volna, sőt, mint a fővársonak – meg, hisz ezt Karácsony dokumentumokkal bizonyította! Fontos megjegyezni – sajnos ez egy ilyen ország és kultúra -: nem csak beszélt róla, de be is mutatta a dokumentumokat!
Nem lehet biztosan kizárni, hogy egyes NER-társak tettek is a dolog érdekében (úgy értem, hogy a korházi hazaküldések mellett)! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: bocs, de ez itt értelemzavaró: természetesen kórházi!!! =))
olivetti
@durbincs: F*szpajtások?
Dugatod még magad, debil Bede?
Beleülsz még a borosüvegbe buzera?
Nem vág be a tanga "homoki légy"?
Jól fizet a Fidesz?
És a súgásért is?
tudode
Van miről elterelni a figyelmet!
.
Ha másról nem is, Tajgetosz felelős betegágyakkal való hadgyakorlatával.
.
Ha egy kórházból kirámolt beteg életébe kerül, azért is őfélesége hunyó, mert megy a saját spéci észjárása után, és a birkák követik őt tűzön vízen át:
.
www.youtube.com/watch?v=bFJYKilZmgo
.
Ennyi szakbarbár még nem rongálta az államigazgatás bársonyfoteljeit, -, hokedliit!
ómió
Pedig néki, mint fenntartónak, aztán abszolut semmi felelőssége nincs! Efftársilag ez olyan, mint az aranyér: kizárt!
Sziszifusz
@Shikari: 06:48
Remélem, hogy azok kerülnek börtönbe akik felelősek, a magatehetetlen súlyos betegek korházból történő kidobásáért és haláláért. Valamint azok akik az egészségügyet lebénították, az ellátatlanság miatt, emberek sokaságának elkerülhető halálát okozták. Lehet, hogy azok száma akik a vírus miatti intézkedések miatt elhunytak, nagyobb mint akik ténylegesen a vírusfertőzés miatt haltak meg.
Sziszifusz
@ómió: 09:03
Csak hogy tudd!!
A szóban forgó időotthon vezetője Skultéti József. Az intézményben történtekkel kapcsolatban az róla nem szól a fáma. pedig az első kérdéseket hozzá kellene intézni. Ez nem történt meg.
Ebből is látszik hogy ebben az esetben is Karácsony Gergely karaktert gyilkossága történik.
legott
"Karácsony Gergely főpolgármester folyamatosan és kétségbeesetten terel"

Már az első félmondat sem igaz!
Esetleg így: Karácsony Gergely főpolgármester, kénytelen folyamatosan reagálni az őt ért alaptalan vádakra, hogy az emberek tisztán lássanak ebben az ügyben.
Ráadásul, míg a fidesznyikek bemondanak dolgokat, (hergelve, uszítva Orbán "bajtársa" ellen), addig Karácsony tényekkel igazolja, hogy mi, miért, mikor, hogyan.

Inkább azzal foglalkozzál síróarcú ember, hogy a gazdád bosszúvágyból előre megfontolt szándékkal, aljas módon próbálja tönkretenni Budapestet.

hirklikk.hu/kozelet/folytatodik-budapest-kivereztetese-ujabb-fontos-forrast-vesznek-el-a-fovarostol/363488/

Tőletek csak undorodni lehet - vértaknyok!

hirklikk.hu/kozelet/vertaknyok-eltakaritas-magyarorszag/363501/
Bagaméri Jácint
Mivel most már napi rendszerességgel valamelyik Fideszes főmufti, Fürjestől Hollikon át Kovácsig, kétségbeesetten próbálja Karácsonyra tolni az egész Pesti úti idős otthon fertőzés ügyet, minden egyes megszólalásukkal azt bizonyítják, hogy vaj van a fülük mögött ebben az ügyben. Mert még Orbán is azt mondta az első napokban, hogy majd a járvány után visszatérnek az ügyre és majd jól megbüntetik Karácsonyt. A járványnak még nincs vége, de mindennap előjönnek a kényszeres bizonyítási vágyukkal, és ez azt jelenti, hogy elcseszték. Ezt is.
Bagaméri Jácint
Egy pár napja itt már csak lájkolni lehet, a lefelé hüvelykujj eltűnt. Lehet, hogy annak a s.gg agyú durbincsnak a mocskos mancsa van benne ebben is.
Sziszifusz
@Shikari: 09:55
Örülők, hogy egyet értünk. Az összes nemzetellenes, tolvajnak, mocskos ex komcsinak aki a jelenlegi hatalomba beépült és ott potentátként , az ország lerablásában szerepet vállal, mindnek börtönben a helye.
Ezek Isten nevét emlegetve szétlopják az országot, a népet alattvalóként kezelve, csak a saját érdeküket előtérbe helyezve, a sátánt szolgálják.
Clavigo
@Shikari: ..te gyagyás...:):) te még fitymaszosnak is túl hülye vagy,Bugsy.:)
namihami
Egyetlen újságíró se meri feltenni a kérdést, hogy ha a Karácsony a hibás az ügyben, akkor mégis, mivégre kellett a Parlament feje feletti átnyúlás melletti KORLÁTLAN HATALOM?
Ez nem azt jelenti, hogy minden pénz, paripa, fegyver a meghatalmaZOTT kezébe kerül? Nem a korlátlan hatalom birtokosa veszi el sorra az önkormányzatok szinte minden hatalmát? Mellette a bevételeit? És emellett veszi fel az EU által ömlesztett pénzt? Veteti meg dekorkülügyérével a mára bizonyítottan használhatatlan, viszont filléres beszerzési költségű ""védőeszközöket""? Aminek a köznép felé felé történő elszámolási áráról soha nem kapunk egy korrekt adatot. Pusztán a repülők száma és a tonnaszámok jönnek le. Komoly a gyanú, hogy a vételi és a nekünk elszámolt ár között egy újabb ""letelepedési védőeszköz"" körvonalai alakultak és alakulnak ki. És akkor még hol van a cuccos? Csak nem egy (sok) raktárban rohad, nehogy kiderüljön a minősége? És a valós ára?
Csupa kérdés...
solidedge
Orbánék képtelenek megemészteni hogy Budapest elveszett. Mindent bevetnek hogy Karácsony imázsát lerombolják. Mivel az alacsony iskolázottsággal bírók egy része minden baromságot bevesz amit Orbán és az őt körülvevő seggnyalók mondanak, elkezdtek olyan állításokat bedobni amitől az újszülött is röhögőgörcsöt kap. Orbánékat nem érdeklik a tények, ha ellentmond retorikájuknak akkor faragnak egy ordenáré hazugságot. Sötét emberek sötét ténykedése.
Bagaméri Jácint
@Horizont: Na, kaptál rá egy lájkot. Lehet, hogy egy Fideszes egyetértett veled, ami azért nem mindennap történik meg még veled sem. Az utóbbi időben ritkán néztem be ide, lehet, hogy keverem egy másik oldallal, de ha nem is volt, lehetne, mert ennek a rengeteg suttyónak elég fárasztó a hülyeségeit cáfolni írásban, sokszor elég lenne az is. De ettől még durbincs egy s.ggfej.
Sziszifusz
@Shikari:10:45
A nemzet "ellenségi koalíció" a Fidesz-KDNP.
Egyébként semmi sem tart örökké, így ez az országromboló ámokfutás is egyszer véget ér és akkor jön a büntetőjogi és politikai felelősségre vonás. Legalább is azokkal szemben akik addigra, a lopott vagyonnal, el nem menekülnek ismeretlen helyre, a süllyedő hajóról.
SystemError
Lassan a vége a csendnek és a traumának.., ami az embereket érte. Az ilyen patkány, anyjukat eladó férgeknek meg ez lesz a vég kezdete..
tudode
Nincs egyéből szó, mint arról, hogy ezek a KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN fószereknek ha nem Sorost, migráncsokat, kettőezertízelőttízve kell karaktergyilkolászniuk őfőméltősága sugallatéra/parancsára, mert KILENCEDIK ÉVE közjogilag érvénytelenül bitorolják az országot szektaként:
.
www.youtube.com/results?search_query=az+alapt%C3%B6rv%C3%A9ny+k%C3%B6zjogilag+%C3%A9rv%C3%A9nytelen
.
Hihetetlen, hogy mindannyian hiányoztak arról az óráról, ahol a KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN fogalmát vették át a suliban!
.
Emiatt kénytelenek játszadozni a "vegyék már be-t, csak meg ne harapják"-ot, mert az nagyon fájdalmas lesz úgy az országnak, mint az elkövetőknek!
.
Sziszifusz
@Shikari: 14:48
Sajnos még korai az időpont, de a remény ettől még érthető.
Sajnos Orbán és bandája most még uralja a fanatikus agymosottak seregét, ám ha nem is ezen a nyáron de egyszer mindenképp eljön a megvilágosodás, akkor lesz majd fordulat, és elszámoltatás Magyarországon. Ez elkerülhetetlen lesz.
Akkor lesz aktuális a régi-régi Karádi Katalin sláger mi szerint : " Hiába menekülsz, hiába futsz. A sorsod elől elfutni úgysem tudsz."
Sziszifusz
@Shikari: 15:38
" Az nevet aki utoljára nevet."
A Fidesz lehet, hogy itthon még egy-két csatát megnyer, de a magyarok és az európaiak elleni háborúját biztosan el fogja bukni.
Megjósolható, hogy az ilyen agyament országrabló politika magában hordja a csúfos bukás bekövetkeztét.
Egyébként pedig az a szólás is igaz hogy: " Mindig az erősebb kutya ba...szik." A világ politikában, Orbán szava olyan, mint amikor köhög a bolha. Nincs jelentősége amit mond. " A pincsi kutya ugat a karaván halad ".
Sziszifusz
@Shikari: 16:37
Rájöttél ?
Valamikor régen, úgy 10-15 évvel ezelőtt még talán még európai pártnak lehetett nevezni a Fideszt. Mostanra megváltozott a helyzet. Az akkori és a mostani párt közt ég és föld a különbség. Nézd vissza az akkor megnyilatkozásokat, hasonlítsd össze a maiakkal és értelmezd. Jól láthatóan nyoma sincs annak a szimpatikus politikai világképnek amit akkor mutattak.
Megromlottak, lejárt a szavatosságuk. Eltűntek a régi tisztességes potentátok ( Pokorni, Navracsics, Ángyán, Illés stb. ) nem birták gyomorral.J
Helyettük jöttek a percemberek, a gátlástalan tolvajok és az agymosottak jelentek meg. Orbánnak rájuk van szüksége.
ómió
@Sziszifusz: Vitatta valaki, hogy ott Skultétinak hívják a vezetőt? Inkább az látszik, ti próbáljátok virtualizálni - végképp eltörölni(?) - hogy az ő "főnöke" viszont a Karigeri csapat! Sőt! Az az intézet fenntartója! Vagy az olyan efftársilag bakfitty?
Sziszifusz
@ómió: 09:12
Magyarország "főnöke" Orbán Viktor. Mivel ő a főnök ő felel az itteni állapotokért. Az ő felel mindenért amit az alárendeltjei tesznek vagy nem tesznek. Ezért ö a felelős sok ember, normál esetben elkerülhető, haláláért is.
Egyébként pedig Skultéti Fidesz kötődése miatt védettséget élvez, ezért az ő felelőssége fel sem merül.
Amit Karácsony Gergellyel művelnek a potentátok, az már kezd kontraproduktívvá válni. Minél többet támadják annál inkább erősödik. Hajrá csak így tovább.
ómió
@Sziszifusz: Tényleg! És nincs is kórházbezárás meg eü-s fizetéslenyulás, mint a Böszme-korszakban, hanem járványra való felkészülés van (amit szintén támadtok)! Aztán vannak még tulajdonviszonyok is, amikor ki-ki a saját illetékességéért felel, amit még a "Zorbánra" se kenhet! Bár Karigeri azért megpróbálja! A Skultéti elszámoltatása meg - mint főnök - Karigeri dolga lenne! Vagy már arra is alkalmatlan? Netán még rákenni is képtelen a "sarat"? Ettől aztán a zombik szemében - ahogy írod - "tényleg csak erősödik"! De meg is érdemlitek!
Sziszifusz
@ómió: 11:35

Nincs kórház bezárás az igaz, de nem sokára lesz. Mit gondolsz mire megy ki a kórházi férőhelyek 36.000-es gyorsított, embertelen módszerekkel, kb. 36 szoros túlbecsléssel történő, vírus helyzettel indokolt, kiürítése ?
Megmondom. A kiürített helyek nagy része megszüntetésre kerül ! Ez előre borítékolható.

Kár itt ragozni a dolgokat, a járványhelyzet kezeléséért az egész országban, minden intézményben, a mindenkori kormány a felelős. Az első perctől kezdve az ő kötelessége lett volna: a védőeszközökkel történő ellátás, a folyamatos tesztelés, és a szakszerű intézkedések ellenőrzése.
A Pesti úti idősek otthonában kialakult helyzet sem jött volna létre ha az oda a kórházakból vissza vitt öregeket a visszavitel előtt tesztelték volna.
Erre nem került sor, az illetékesek megtagadták annak ellenére, hogy ezt az önkormányzat és az otthon részéről, több alkalommal is szóban és írásban is kérték.
A többi betegséggel sújtott idősek otthonáról miért nem szól a fáma ? Azért mert ott nem az ellenzékieket lehet b...szogatni.
Egy szó mint száz, az egész cirkusz arra megy ki, hogy Karácsony Gergelyt lejárassák. Magam részéről le is zárom a témát, mivel téged meggyőzni nem lehet.
volvós
Buzi zolicica !!! Inkább a melegek otthonában szivass...
kereső
Én meg kovácsdesikerültehimmlerreinkarnációzoltánt okolom Hazám, Magyarország nagyvilágban történő lejáratásáért- karöltve a toporzék külügyérrel és az ország (i)gazságügyiminiszterével.
ómió
@Sziszifusz: Na! Azt jövendöli a bolsevik fővátesz, hogy kórházbezárás lesz? Nem baj, hogy az inkább hazudni szokott? Akkor csak lessétek és lesz, ami lesz, hazudjátok rá! A teszteléssel meg úgy tűnik, totál összeragadtatok, függetlenül attól, hogy nem minden teszt mutat ki minden fertőzési fázist, plusz a friss fertőzöttséget egyik se! Az intézményekben, öregotthonokban védekezni kellett volna(!), nem tesztre mutogatni, már, ha pl. a Pesti úton lett volna, aki ezt szakszerűen irányítja és nem csak odahazudják! A kormány kiadta a rendelkezéseket (hogy az erre való felhatalmazásáért is mit össze nem visítottak az efftársak Európa szerte!), a hanyagja meg a "mindent jobban tudója" meg tett rá! Ezért meg majd valaki más lesz a felelős, bolsevik Orbán-sikolyok közepette! A többi otthonról meg azért nem szól a fáma, mert azok hanyagságban, dilettantizmusban meg fertőzöttségi, halálozási adatokban "csak jelenthetnek" a pesti útinak! Ez van!
Sziszifusz
@ómió: 13:49
Igazolódni látszik a régi mondás miszerint : " Si tacuisses philosophus mansisses ".

A Fidesz fanok dogmatikus hozzáállása, olyan mint a tiéd is. Egykoron a Rákos idején, illetve Kádár korszak elején az egykori pártkádereké volt hasonló. Nem tűr ellentmondást, jogos kritikát sem visel el, a másféle világlátást nem tűri meg. A jelmondat újból érvényes, miszerint :" Aki nincs velünk az ellenünk van". Az ilyen hozzáállás miatt magyar a magyarnak ellenségévé válik.
Ez már katasztrófa !
ómió
@Sziszifusz: "Bájos" tőled rám hegyezve hallani a jogos kritika el nem viselését, miközben a mortalitási adatok "élharcosának" számító pesti úti idősotthonnak éppen "csak" a fenntartójára, irányítójára nem tűrsz el kritikát, mert az éppen a "haladó efftársi fanok" vezette főváros! Ez tipikusan a "fogd a nyuszira" bolsi mentalitás, ami - nem kétséges - már Kun Béla óta ellensége a magyarnak!
olivetti
@durbincs: F*szpajtások?
Dugatod még magad, debil Bede?
Beleülsz még a borosüvegbe buzera?
Nem vág be a tanga "homoki légy"?
Mennyit fizet a Fidesz?
Mennyi a júdáspénz?
olivetti
@durbincs: F*szpajtások?
Dugatod még magad, debil Bede?
Beleülsz még a borosüvegbe buzera?
Nem vág be a tanga "homoki légy"?
Mennyit fizet a Fidesz?
Mennyi a júdáspénz?
legott
"A Portfolio cikke viszont egészen másra enged következtetni.

Mint kiderül, az idősotthonokban elhunytak aránya nem kiugró más országok arányszámaihoz képest, ugyanis világszerte az áldozatok csaknem fele idősotthonokból került ki, ugyanakkor összességében nagyon magas az elhunytak száma az összes fertőzöttekhez viszonyítva, ami arra utal, hogy maga a járványkezelés nem sikeres.
!!! Tehát mire a kevés fertőzött ismertté válik, már olyan súlyos állapotba kerül, hogy nem lehet rajta segíteni. !!!
Ebből azt a következtetést lehet levonni, hogy mint írják „a magyar fertőzésszám a népesség arányában extrém alacsony lehet, tehát a kevés fertőzöttből találunk meg nagyon keveset.”

kolozsvaros.com/2020/05/13/a-magyar-virus/
tudode
Kovács Zoltán előfordulhat, hogy amiatt kritizálja a főpolgármestert, mert ha kezét, lábát összetöri akkor sem lehet olyan megjelenésű, tiszta tekintetű, mint a főpolgármester, a nyelveléséről nem is szólva!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.