Közel négyezer vizsgálati minta tűnt el szerdán a Nemzeti Népegészségügyi Központ honlapjáról. Az adat egy cikk szerint azt bizonyította volna, hogy már március közepén tömeges lehetett Magyarországon a koronavírus jelenléte. Az év 11. és 12. hetében az egészségügyi intézmények ezerszámra kezdtek influenza vizsgálati mintákat küldözgetni a népegészségügyi központba – de kiderült, hogy más okozta betegeik tüneteit. Nem tudjuk, hogy mi, csak azt: a nyomokat utólag, a héten eltüntették. Kis életkép a magyar egészségügyből. Olvasónk küldte lapunknak a Zóna nevű internetes oldal cikkét, amely szerint „Már március első heteiben több ezer covid-19 beteg lehetett Magyarországon”. A szerző, bizonyos Bogár Zoltán egyebek mellett arra alapozta állítását, hogy az idei év 11-12. hetében hirtelen rendkívüli módon megugrott az influenzavizsgálatra küldött minták száma. A sosem látott mennyiségű anyagból pedig csak nagyon kevésről bizonyosodott be az influenzavírus jelenléte. Mi lehetett volna...

Forrás: valaszonline.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
" valaszonline.hu Frissítés. Olvasóink jelezték, hogy a heti influenzajelentéseket tartalmazó oldalak aljáról elfelejtették eltüntetni az eredeti számokat, pdf formátumban véletlenül fennmaradtak az eredeti dokumentumok is. Így a cikkünkben említett hetekről jelenleg kétféle hivatalos adat létezik, teljesen eltérő tartalommal."
SystemError
Ezekkel a buzikkal szeretnénk majd az októberi hullámot is kezelni??? Csak szólok, hogy Amerikában most terjed valami, ami a koronavírussal hozható összefüggésbe és gyerekek visz el (5-15éves kor között)

index.hu/kulfold/2020/05/09/new_york_koronavirus_gyerekek_betegseg_halal/

Én nem fogom a gyerekeim életét ezekre a náci buzikra bízni és remélem a gyerekek kell ő indok lesz azután, amit most műveltek, hogy ezt nem hagyhatjuk...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.