A korábbinál sokkal kevesebb esetben kell elvégezni a PCR-tesztet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Nem szabályokat kéne átírni káslernek,hanem belátni,hogy veszélyhelyzetben rohadtul nem sikerült helytállnia,így neki a lemondás lenne az egyetlen járható út.Hátha akadna hozzáértő egészségügyis,akinek államigazgatási tapasztalata is van,nem bújik el,és válaszol tisztességesen,ha kérdezik,és a kásler által okozott katyvaszt képes kibogozni. Káslernek az ő korában már otthon kéne vakarózni egy fotelban,és időközönként beiktatni egy látogatást a manikűrösnél.
Nessy
Drága professzor úr! Azt már az elején észrevehette volna, hogy pl.a hasi ultrahang vizsgálatnál mindkét félen lehet maszk, és elég távol is vannak egymástól! Miközben a fogászati kezelésnél, ahol a vízhűtés vízpermet magával viszi, amit a beteg szájüregében talál.
Nem lenne végre egyszerűbb, megkérdezni egy, két gyakorló szakorvos kollégát, és velük egyeztetve egy átfogó, logikus, értelmezhető eljárás rendet összeállítani?
Vagy most jutott el a tudatukig hazánk nagyjainak, hogy a vizsgálatok sokba kerülnek? Hihetetlen ez a kapkodás, fejetlenség értelmetlen rendelkezések tömkelege, miközben ami szükséges lenne, arról nem szól a fáma, csak mikor becsap a bomba ébrednek rá, hogy egy,egy aktív gócként felfogható területre nem fordítottak figyelmet! És most mutogatnak azokra, akiknek járvány idején sem joguk, sem kompetenciájuk nincs arra, amit számon kérnek! Minden intézkedési jog a járványügyé( kormány hivatalok) tisztifőorvosé! A rendeletekért pedig az egyszemélyi döntéssel, teljhatalommal felruházott miniszterelnöké!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.