Kizuhant az ablakon egy 17 éves gimnazista Budapesten, a fiút a mentőknek még sikerült újraéleszteniük, de a kórházban belehalt a sérüléseibe.

A tragédia egy budai, Fő utcai házban tartott házibulin történt szombat éjjel kettő körül. Az RTL Klub híradója szerint a 17-18 éves gimnazisták az érettségit ünnepelték.

A 17 éves fiú a második emeletről zuhant a járdára.

Az eszméletlen fiút válságos állapotban vitték be a János Kórházba, eltört a gerince és a koponyájában is vérömleny keletkezett.

A szülőket felhívták a buliból, hogy jöjjenek, mert a fiúk kábítószerezett és nagyon rosszul van, de valamiért egy teljesen másik címet adtak meg nekik, ezért ők csak órákkal később tudták meg, hogy a gyerekük kórházban van. Néhány percre hajnalban beengedték hozzá őket, de késő délután már a halálhírt közölték velük.

A rendőrség kábítószer-birtoklás és rongálás miatt állított elő öt fiatalt az üggyel összefüggésben.

Forrás: Index

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr Beviz Elek
Mit keres egy 10-dikes érettségi bulin?!
Zsopiale
Járvány veszélyhelyzet, különleges jogrend, kijárási korlátozás, csoportosulási tilalom és ezek az idióták házibulit rendeznek? Nagyon a nyelvem hegyén van, hogy azt írjam, megérdemlik, mert aki hülye haljon meg... és számíthatnak mind rendőrségi eljárásra... apuci fizethet, mint a katonatiszt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.