Ez a hétvége sem múlt el a nemzetközi liberális mainstream álhírterjesztése nélkül – jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter vasárnap este közösségi oldalán. Az érintett öt ország Budapesten akkreditált nagykövetét hétfőn berendelik a Külügyminisztériumba.

Szijjártó Péter azt írta: öt észak-európai ország – Dánia, Finnország, Izland, Norvégia és Svédország – külügyminisztere levélben biztosította támogatásáról az Európa Tanács magyar koronavírus-törvény miatt aggódó főtitkárát, s közülük többen külön-külön is nyilatkoztak – "álhírt terjesztettek", "nem mondtak igazat" – Magyarországról.

Előjöttek a már unalomig ismert hazugságok a diktatúraépítésről, a vég és határ nélküli felhatalmazásról

- jegyezte meg.

Semmi új, gondolhatjuk, és léphetünk is tovább vállunkat megrántva. Tovább is lépünk, de egyet tegyünk most is világossá: a magyar egy több mint ezer éves nemzet, mely nem kér a szánalmasan képmutató gyámkodásból

- fogalmazott.

Hozzátette:

ne gondolja magáról se a dán, se az izlandi, se a finn, se a norvég, se a svéd külügyminiszter, hogy jobban tudja a magyaroknál, hogy mi a jó a magyaroknak.

"Bízzák nyugodtan ezt ránk, a magyar emberek el tudják dönteni, hogy mit akarnak és mit nem. Ők pedig foglalkozzanak nyugodtan a saját dolgaikkal" – hangsúlyozta Szijjártó Péter.

A külgazdasági és külügyminiszter arról is tájékoztatott, hogy mind az öt ország Budapesten akkreditált nagykövetét hétfőn berendelik a Külügyminisztériumba.

Forrás: MTI

Címlapkép: MTI/Illyés Tibor

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Nem kell elaprózni, hadat kell üzenni nekik!...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Nem kell elaprózni, hadat kell üzenni nekik!...
Borsodi
Mi tudnánk mi volna a legjobb nekünk,és mit akarunk de abban ti nem szerepelnétek.Lassan mindenki látja,rajtunk kívül mi is van ebben az országban.De,hogy ki segít rajtunk az még rejtély,csak. reménykedhetünk..
human
Már-már Bayer Zsóti szintű agymenése volt a tarajosnak.
bencemacska
Én csak azt nem értem, mi a felsoroltakban az álhír. Kettőnk közül valaki nincs tisztában az igazság/hazugság fogalmával, és az nem én vagyok.

Kakadu, nagyon eltűnhetnél már orbán v...ában!
ittott
a szar veri magát, hogy ő bizony csokoládé.
Gauntlet
Az ezer éves nemzet félresiklott, hagyja hogy a saját kormánya
hazudjon, lopjon, korlàtlan felhatalmazást adjon, idős betegeket öljön.
Ideje lenne minimum lemondani !
lampa laz
"Bízzák nyugodtan ezt ránk, a magyar emberek el tudják dönteni, hogy mit akarnak"...na b+, ezzel csak az a baj, h a csutirém dönti el és nem mi.
justhpeter
@Gauntlet: Az a lényeg amit írtál, de ne várjuk el, hogy a kakadu vagy a gazdaállata tudata ezt felfogja a nép pedig mára már nem a vírus elleni, hanem a nyomor elleni harccal van elfoglalva.
simmering73
Szúnyogcsődörünk izmozik egyet. A világ meg a magyar politikusokon röhög.
csipetke
Jujjj! Már megint igazat mondott néhány ország képviselője a fideszről...Ami szomorú ebben,hogy a magyar zseléipar fellendítője ismét a magyarokkal takarózik.A 2 éve 48%-nyi birkák száma nagy valószínűséggel apadt,mondjon bármit is a nézőpont intézet.A többség nevében meg ne dumáljon ez a toporzékolásügyi kis izééé
balos
Örülök,hogy a következő hadüzenetben nem leszek érintett!Mindenesetre elővettem a katona könyvemet és a felmentési papirjaimat is,mert ezek képesek hitlerájt játszani köbányaiasan!Hadat üzennek még az Atya úristennek is,csak hogy szarbán geci vigyoroghasson a budin szotyolázás közben!
Gauntlet
@Qqberci: na most látom ahogy kuruc fejfedőben tömött sorokban indulunk Koppenhága, Stockholm, Oslo és Helsinki felé. természetesen szandálban mivel Mészárosék kapták a csukára való pénzt (is!)
Gyütt Mönt
Szerintem Szíjjártó világválogatott futsal csapatot akar összeállítani és ezekből lenne a mag. A továbbiak is alakulnak.
Pálinkás Pál
@balos: Gondolod hogy fegyvert osztanának a népnek??? a golyó nem válogat!!!
tudode
Na jó!
.
Akkor nézzünk körül, hogy MIT TETT/TEK a az ezer éves Magyarországgal, amelyre a honfoglalás óta nem volt példa!
.
Sokaknak sokat mondó, hogy
.
----- Magyarország nevű állam jogilag nem létezik
.
www.google.com/search?q=magyarorsz%C3%A1g+nev%C5%B1+%C3%A1llam+jogilag+nem+l%C3%A9tezik&oq=Magyarorsz%C3%A1g+nev&aqs=chrome.1.69i57j35i39j0l6.11259j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
2018-ban már a lekozmált cuccokat kotorták össze, a határon túliak szavazatával, közel félmilliót
.
--- levelező tagozaton 216 120 fő szavazattal
.
--- ideiglenes bejelentkezéssel 216.561 voks, amelyek nélkül elmehettek volna kapálni!
.
Nagyon kellett az un. koronavírus törvény fedőnevén a FELHATALMAZÁS, elodázva ezzel is a méltó büntetésüket!
.
Hadházy Ákostól példát vehetnének azok, akik egy követ fújnak, nem egyéb, mint a spéci agymenésű szekta főnökkel!
Gyütt Mönt
Hát nem veszitek észre, hogy Soros mozgatja a szálakat?!
balos
@Pálinkás Pál: Hát azért annyira nem hülyék,de az sincs kizárva,de nem lenne használható,mint a kinai maszka-bál!Nem véletlen maszatolnak a maszkkal is!
ómió
Pedig annyi "szép", anarcholiburnyák rémhírük lenne még...!
vacsi
Bár Szíjjártó nem a kedvencem, de ebben tökéletesen igaza van!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.