Minden felesleges helyváltoztatással a beteg állapotának romlását kockáztatják.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
kockázat? inkább remény a kettős haszonra! Nem kell vele többet foglalkozni és ha túléli, akkor a főváros megbüntetése is perfektuálódik! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
kockázat? inkább remény a kettős haszonra! Nem kell vele többet foglalkozni és ha túléli, akkor a főváros megbüntetése is perfektuálódik! =))
Pálinkás Pál
Ó hát ez nem lényeges...a mi büdös fősarlatánunk szerint ez jó ötlet...gyanítom nem magától jutott eszébe, kicsit nyomást gyakorolt rá a fhürer!!
vitriol
Mi ez? kásler bosszúja? - hogy a vidékről Budapestre szállított virusos betegeket is Karácsony nyakába varrhassák? - Egyébként a szakorvos szerint kockázatos ezeket a betegeket mozgatni, pláne messzebbre szállítani. Ha mégis így döntött kásler : talán úgy gondolta, hogy : hulljon a férgese?
vacsi
@vitriol: Káslert kellene körbe-körbe furikázni az országban. Szerintem nincs tisztában a helyzettel.
csak úgy....
faxa! a beteget több 100 km en keresztül furikáztatják az országban ,miért nem lövik le otthon,hogy legalább ne szenvedjen?
Nessy
A mentőknek úgy sincs semmi dolguk! Debrecenből a klinika mellől Budapestre utaztatni a súlyos beteget olyan idióta ötlet, hogy normális ember, ha még ráadásul doktori diplomája is van, nem találhat ki!
Az rendben van, hogy így lehet harsogni, hogy a fővárosban van a legtöbb regisztrált beteg, és a legmagasabb az elhunytak száma. De ezért a reklám és propaganda fogásért emberek életét kockára tenni ez már nem normális cselekedet! Lehet erélyesebben is fogalmazni!
Pálinkás Pál
Kásler már rég nem orvos...büdös pártkatona lett belőle...
vacsi
@Pálinkás Pál: Én inkább szenilisnek mondanám.
Aki Én
Hogyan másképp rontható a fővárosi statisztika? Csak erről beszélnek már így is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.