Tilos kijönniük, de a szobákban csak hidegvizes mosdó és bűzlő mobil wc van. Bónusz: egész hétvégén nem vitték ki a szemetet és nem volt takarítás. X. 40 éves, kétgyerekes anya, nincs ismert betegsége. Április közepétől kezdve köhögött és fulladt. A házirovosa koronavírus-gyorstesztet rendelt neki, ami negatív lett, de utána folytatódtak a tünetek, sőt a fulladás rosszabbodott, szúrni kezdett a mellkasa, majd amikor egy röntgenfelvétel árnyékot mutatott ki az egyik tüdején, beutalták a Korányi kórház Covid-osztályára, hogy a sokkal megbízhatóbb, úgynevezett PCR-teszttel állapthassák meg, hogy fertőzött-e.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Józsipapa
Halló kormány !!!
Várjuk kovács faszfej zolika, hollik pityu, farkas
tájékozatlan örs,fürjes gané balázs deutsch kábszeres tompika .. és a többi ingyenélő hazugságait !!!
Ki a felelős???!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Józsipapa
Halló kormány !!!
Várjuk kovács faszfej zolika, hollik pityu, farkas
tájékozatlan örs,fürjes gané balázs deutsch kábszeres tompika .. és a többi ingyenélő hazugságait !!!
Ki a felelős???!!!
Borsodi
Ezért is Karácsony a hibás? Kásler itt nem kell ellenőrizni,itt rendben van minden hol vannak a katonák és Cecília? Erről beszéljetek,egy állatkórház is különb ettől.
Nyírfa
Köpni, nyelni nem tudok. Barbárok. Remélem, a hölgy nem szedett össze semmit a kórházban. Csodálkozunk, hogy szuperbaktériumok, vírusok uralják a környezetünket?
görbetükör
Tulajdonképpen nem is háborodnék fel, ha szegény ország lennénk, puritán vezetéssel, külső segítség nélkül.
De nem ez van, messze nem ez!
Nessy
Nem voltatok kórházban az elmúlt években? Vagy csak VIP, fizetős kórteremben. Egy ágyas, vizesblokk, tv, hűtő stb.
Mezei betegnek közös zuhany, három zuhanyfülke,WC dettó. Három fülke, trehány betegtársak, akik nem ismerik a wc kefét. A kórteremben ha szerencséje van az embernek van melegv íz a mosdóba. De ha valakinek pechje van és ta mosdó mellett van az ágya, az ágyba is jut némi meleg víz időnként. Az ablak nyitható, de vitatéma, hogy csukva, vagy nyitva legyen.Amiről gyakorlatból írok, nem is egy lepukkant, hanem egy jó nevű intézmény. Három hét betegként évtizedekre elég volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.