A magyar származású milliárdos hosszú interjúban mesélt a koronavírus-járvány Európát is érintő hatásairól, megjegyezve, igen nagy krízisről van szó.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Orbánból kitört, amire mindig is hajlott.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@Gyütt Mönt: ...ahogy a kislányom mondotta volt: "Akkoj isz!", és toppantott egyet! (;-))
verőce21
Csak az a különbség a két nagybecsvágyú személy között, hogy Orbán túllépett az erkölcstelen, eszközeiben nem válogató Soroson..., és elsősorban(!) egy nép céljaira használja képességeit, ez a roppant tehetséggel megáldott ember…
Yoda69
Soros Gyorgy a legnagyobb magyar Szechenyi utan.
O1G elvtars a nyomaba sem er sem emberileg, sem moralisan.
Gyütt Mönt
@verőce21: kétségtelen, hogy Soros tőzsdézett és sokat nyert is. Ez tisztességtelen lenne? Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy vendéglátóim elvitték a Londoni Tőzsdére és elmagyarázták a működését. A tőzsde pénzügyileg segíti a fejlődőképes vállalkozásokat. Igaz, kormányunk is tőzsdézett a manyup pénzzel és vesztett. Az ész nélküli hazárdírozás ide vezet.
Gyütt Mönt
Miféle eszköz válogatás nélküli dolog az hogy Soros tőzsdézik-e vagy sem? Szerinted a tőzsde törvényen kívüli dolog? E téren sajnos nagyon analfabéta vagy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.