Április végén tett ki egy videót a Facebook-oldalára Varga Judit igazságügyi miniszter, amelyen Seress Rezső Szomorú vasárnap című számát hegedüli egy egészen eddig ismeretlen énekesnő, Tandi Flora pedig énekel hozzá.

A Magyar Hang szúrta ki, hogy a kormánymédia azóta felkapta, és a közpénzből működő Petőfi Rádió is játszani kezdte azt a számot.

A KESMA részeként működő Karc FM meg is hívta műsorába Tandi Florát és előadótársát, a TV2 reggeli show-jában, a Mokkában a műsorvezető,

Istenes László pedig egyenesen "mesterműnek" nevezte a felvételt a stúdióban ülő Varga Judittal beszélgetve.

A lap szerint Tandi Flora úgy juthatott előre, hogy menedzsere középiskolai osztálytársa volt Varga Juditnak.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@jesz: Ha nemm jut eszedbe a többiekről semmi, akkor nézd meg,miket tud Vadai Ágnes! Hány diplomával és ány nyelvű tudással rendelkezik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@ómió: Kúnhalmi nem tud hegedülni, igaz juditka is tűvé teszi a nény húrt egy értelmeshang után!
ómió
@silber13: Kunhalmi efftársnő "erőssége" bizony a "helyesírás"! Ő csak azt tud meg - mint te - hülyeségeket tolni!
silber13
@ómió: De egyálalán, hogy jönt itt szóba kúnhalmi, mikor egészen más a téma?? Nem gondolod, hogy röhejes a felvetésed?:-)))
ómió
@silber13:Az úgy "jött itt szóba", hogy Varga Judit "haladó sajtó" általi gúnyolásánál - esetleg - nem mutatna-e jobban, ha Kunhalmi efftársnő közmédia által netán bemutatandó "helyesíró géniuszán" rugóznának!? Ebből látszik: a téma a gúnyolódás és nem az "egészen más" - még, ha "röhejesen" nem érted is!
Málna
Nem ez a feldolgozás tetszett eddig a legjobban, de azért szép volt. Le a kalappal Varga Judit előtt. Nem is csodálkozom, hogy ilyen irigységet és rosszindulatot vált ki.
silber13
@Málna: Semmi feldolgozás nins benne. Egy feldolgozás teljesen mást jelent Feldolgozás példul Berlioz Rákóczi indulója az eredetihez képest,vagy ugyanaz Lszt Ferenctől

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.