Most mindenki elgondolkodhat, hogy mit merjen leírni ezek után.

Itt a nagy port kavart Facebook-poszt, amely miatt rabosítottak egy kormányt kritizáló állampolgárt

Mint arról nemrég beszámoltunk, bevittek a rendőrök egy szerencsi férfit, mert kormánykritikus írást jelentetett meg a Facebookon.

Bár később kiderült, hogy még csak nem is követett el bűncselekményt, a kormány által vezérelt közmédia bűnösként mutatta be a déli híradóban.

András a 24.hu-nak elmondta, hogy mindent vállal, amit leírt, át is adta a laptopját, amin a posztot írta. „Rémhírterjesztésért vittek be, azért nem felségsértésért, mert olyan még nincs” – kommentálta a helyzetet.

Íme a bejegyzés:

Itt a nagy port kavart Facebook-poszt, amely miatt rabosítottak egy kormányt kritizáló állampolgárt

A férfi azt sejti, a kettő közül az a rosszakarója nyomhatta fel, akinek jó BM-kapcsolatai vannak. De állítását nem tudja bizonyítani.

A rendőrségen úgy vette észre, nem tudtak mit kezdeni az üggyel. Arról faggaták, hogy ki lehet a diktátor.

András azt mondta, hogy konkrét személyt nem tud mondani, azokra gondolt, akik „olyan törvényeket hoznak, amelyek a nép számára érthetetlenek és elfogadhatatlanok.

Hogy itt mindenki egy valakire gondol, azt szerintem az a személy magának harcolta ki

– tette hozzá.

A rendőri akció egyébként kontraproduktív lett, a bejegyzést a vegzálás előtt 19-en osztották meg és 11-en szóltak hozzá, azóta ezek a számok elérték, illetve megközelítették a százas nagyságrendet.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
Böszme efftárs méltatása véletlen maradt ki a "nagyívű munkából"?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
@ómió: Honnan tudod,hogy "Böszme efftárs" hogy viselkedne,ha egy ilyen járvány tört volna ki az MSZP uralkodása alatt. Az azonban sokat el mond a két Miniszterelnök közti különbségről,hogy Gyurcsánynak nem volt szüksége Magán rendőrségre( TEK). Nem is egyszer kerékpárral ment be dolgozni. Nem volt rajta golyóálló mellény,pedig gyakran,nagyon gyakran be ment az emberek közé és be mert menni az emberek közé. A főnököd,ha valahol megjelenik,akkor ott 2 km-es körzetben ellepik a fémdetektorokkal felszerelt rendőrök az utcákat. Ő nem áll ki semmilyen vitára,egyetlen ellenzéki párt vezetőjével sem. Gyurcsány már akkor milliárdos volt,mikor kormányzásra került a pártja. Jó,tudom, a rendszerváltást követően jól tette oda magát. Jól tette,meg volt rá a lehetősége és megcsinálta. Te is én is megcsináltuk volna,ha lett volna rá lehetőségünk. Orbánnak mi vagyona volt 2010 előtt? Jó, a vagyonbevallása szerint most is nyomorog,de ezt ugye te sem hiszed? Szóval a két embert össze hasonlítani marhaság. Gyurcsány azért ember volt,még akkor is ha nem volt elég következetes és szigorú a minisztereivel szemben. Bár csak most lenne olyan felfogása a Miniszterelnöknek,mint Gyurcsánynak volt a demokráciáról és a szólásjogról.
Nessy
@cikicakk55: Sőt reggelente a Margitszigeten futás közben sem a TEK kísérte, hanem pl. jó pár facebook követője, , meg aki éppen arra futott.
ómió
@cikicakk55:Nem Böszme efftárs esetleges járványbéli viselkedésére kérdeztem rá, hanem, hogy az ő méltatása talán "feledékenységből" maradt ki a "nagyívű munkából"? Őnéki aztán tényleg "nem volt szüksége magánrendőrségre"! Megelégedett a "kis szerény" a mesterlövészekkel a háztetőn! Meg aztán az a "vérszomjas polgári publikum" se delirált - ahogy most fordítva viszont az efftársi teszi - az ő legyilkolásáról, lámpavasazásáról és hasonlókról! Különben a TEK attól lett "magán", hogy te azt hazudod rá? Hát, ha csak úgy nem! Miféle "vitára" gondoltál? Olyan hazugságkergetésszerűre, amit 2006-ban folytattak Böszmefi és Orbán? Amikor az efftárs pl. azt mondta, hogy: "ön úriember! Azt, hogy itt valaki gyógyszerfelírási díjat vezetne be, itt ilyet senki nem mondott! Ezt vonja vissza!" Aztán megnyerte a választást és egy hónap múlva bevezette a vizitdíjat! Odavagy a hazudozóversenyekért? Akkor várd ki, ha majd 2 efftársi "aspiráns" lesz a miniszterelnökségre! "Jól tette oda magát"? Hát, igen! A "társadalmi tulajdon" - ami 90. előtt még "szent" volt - szétlopását így is lehet - sőt! Efftársilag nyilván így is kell - aposztrofálni! Tényleg, "ember volt" a talpán! Főleg a népzsebelésben, az állam csődbedöntésében meg a külföldre "trianonizált" magyarok kitagadásában! Ha a jelenlegi miniszterelnöknek is olyan felfogása lenne a demokráciáról, mint Böszmefinek, akkor itt heti szintű lenne a szemkilövetés, az IMF "lélegeztetőgépén" lógnánk és tele lennénk migránccsal, mint a kutya bolhával! "Szólásjoggal" együtt, de csak sortűz előtt!
cikicakk55
@ómió: Eddig sem vettelek kmolyan,ez az utolsó válaszod után meg azt csinálom amit halfarokkal,Málnával, Csizmás Kond, és társaival.Egyszerűen túl görgetek rajtatok. Ti nem vagytok beszámíthatók,vagy a pénzért az anyátokat is eladnátok. Én soha nem voltam Gyurcsány párti. Nem érdekelt akkor sem amikor az MSZP-ben volt és nem érdekel most a DK-ban sem. Én részemről sem jobbra sem balra nem dőlök. Ettől függetlenül szerintem a csuti sokkal jobban szétlopta az egészségügyet,mint Gyurcsány a vizit díjjal. Akkor volt egészségügy,ma meg már nincs szinte semmi. Hány orvos is menekült el mióta Döbörgi vezeti az kormányt? Hány száz ezer nővér,ápoló,és fiatal szakember dolgozik csak 2010 óta külföldön? Ők nem Gyurcsány vizit díja miatt menekültek el az országból. Nem baj,kellenek az ilyen agymosottak is Orbánnak,különben még jobban bel lenne gazolva. Így is csak hazugság útján próbálja elhitetni,hogy még mindig Ők a vezető párt. Kevesen vagytok és slussz. Részemről a veled való vita továbbá tárgytalan. Nulla vagy!
ómió
@cikicakk55: Ó, a "túlgörgetést" - pláne a valósággal találkozva - azt "nagyon érti" a típusod! Szóval, sosem voltál Böszme- azaz bolsipárti? Hát, ahhoz képest - nem tűnt fel(?) - tök ugyanazt tolod, mint ő! Akkor, úgy látszik, "csak a genetika"! Szét meg, tudod, akkor lopnak valamit, ha a szétlopottra nem jut pénz! Ahogy a Böszme-korszakban pl, egészségügyre! Be is zártak egy tucat kórházat és még a fizujukból is elloptak egy havit! Most meg a "csuti úgy lopja el", hogy visszapótolja az akkor az eü-ből kilopott 600 milliárdot, sőt, még afölött is kap az eü, meg még a fizujukat is évente emeli? Ez bolsevikul tényleg "abcúg" lehet! Akkor volt eü? Amikor kórházbezárás meg fizulenyulás folyt? Nem ülsz te fordítva a lovon? Az orvos meg "akkor menekül el", amikor arra már lehetősége van, hogy az itteni többszörösét kereshesse, hiszen a 45 év "magasabbrendű szocialista társadalma csak" 50 év gazdasági, életszinvonalbeli lemaradást "vívott ki" számunkra! Az "örököseit" meg pl. te is támogatod! Vagy már az így "kialakult" állapotot is a "zorbánra" kell hazudnotok efftársilag, agymosottja?? Bolsi seggnyaló mivoltodban meg jobb is, ha a továbbiakban mellőzöl!
csipetke
@cikicakk55: máj.14. 15.15 Sokba fáj nekünk a fidesz banda védelme.Csak szíjjártó több,mint félmilliárdba van évente,52 TEK-es védi.Ha a magyar zseléipar fellendítőjére ennyien vigyáznak,akkor vajon orbánra hányan?És akkor hol vannak a körülöttük lévő bólogatójancsik?Vajon mitől félnek ennyire?De féljenek is,ez a diktatúrákban így van rendjén.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.