Instagram-posztban osztott meg képet párjáról.

Bepasizott Rogán Cecília – fotót is megosztott kedveséről

Úgy tűnik, új párra talált Rogán Antal volt felesége, Rogán-Gaál Cecília. A Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője és felesége tavaly novemberben jelentették be válásukat, azóta nemigazán lehetett mit tudni magánéletükről.

Ezt a csendet törte most meg Cecília, aki Instagramján osztott meg képet párjáról. A fotó mellé ezt a szívhezszóló üzenetet írta:

A kép felhasznàlása nem megengedett ! Bàrmilyen jellegű felhasználása jogi eljárásokat von maga után ! #love #mylove #together #togetherathome #togetherforever

Ennek fényében a képet magát mi nem is osztanánk meg, aki kíváncsi rá, ezen a linken keresztül nézheti meg Rogán-Gaál Cecília oldalán.

Kép: TV2

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Ha már muszáj volt a kabinetirodának beszámolni a válásukról, akkor a vagyonmegosztásról is beszámolhatott volna. Biztos nagyot néznénk a 2010 előtt még puritán politikusi életet hirdető Rogán Antal vagyonosodásán.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@Macskaszem: Szép példakép a jövő generációjának. Nem a teljesítmény számít, hanem kivel kefélsz. Nem azt mondom, hogy nem volt erre példa 2010 előtt, de itt már széles vásznon nyomják az arcunkba nap mint nap a bűntudat legkisebb jelen nélkül.
Eladott Ország
Jól ment Cecília asszonynak a buli. Okosságával, rendkívüli üzleti érzékenységével, kapcsolataival, újító ötleteivel kinyitotta az emberek bukszáját, dőltek hozzá a milliárdok. Miközben Rogán miniszter úr a hivatalban dolgozott, éppen azon, hogy mire költse és hová tegye a temérdek pénzt, amit Orbán adott neki. Csak úgy, mert Rogán miniszter úr feltaláló is. Mindig feltalálja magát, ha saját vagyonát kell gyarapítania. Mindenáron és bármi áron. Rogán miniszter úr ebben élversenyző, csupán a logikájával és a becsületességével van nagyon nagy baj. Ezt vagy hozta magával Szakonyfaluból, vagy Orbán haverjaként ráragadt, mint a bogáncs Cilike csipkeblúzára. Mind ilyen. Rogánné elég hamar a saját lábára állt, igaz ez nekünk fáj, bennünket tapos. Volt kitől tanulnia. Minta: Orbán lánya és veje. A hogyan lehet közpénzt magánzsebbe dugni tanfolyamot mindegyikük elvégezte. Van egy receptjük: legyél fidesz-feleség, Orbán-barát, -haver, -csókos! Nem gondolom, hogy Rogánné előre megfontolt futtatása túlmutatna egy közönséges szipogást követő Habony-hallucináción, az emberarcú feleség (fideszes feleség!) szerepében ezúttal az ország elsővonalbeli maffiózójának tehetséges oldalbordájával. Ha így akarják elterelni Rogánról a figyelmet, akkor szerintem nem nyert. A politika bulvárosításának eme igyekezete azonban mégiscsak szégyen és gyalázat erre a lebutítani kívánt, már így is sikeresen lebutított, igénytelen, hülyegyerekként kezelt országra nézve. Tóni , látom a kötvény biznisz erősen nyomja a válladat, vagyis az abból lenyúlt milliárdok, az arcod is elég dehidratált, iszol te rendesen? https://cdn.shortpixel.ai/client/to_webp,q_lo...
Eladott Ország
Közben Rogán Tonyó is megtalálta új párját. A méregdrága sárvári Spirit Hotelből azonban a napokban már olyan fotókat posztolt az Alfahir.hu, melyen a 48 éves fideszes egy nála húsz évvel fiatalabb kazincbarcikai modellel enyeleg.
https://borsod24-production-uploads.s3.amazon...
Az ex. feleségnek is van mit a tejbe aprítani, A jobb kézen egy 13 milliós Rolex karóra, a balon egy 21 milliós Cartier karperec.
https://borsod24-production-uploads.s3.amazon...
Nyírfa
@Eladott Ország: Az eredeti arcába bele tudnék képzelni egy kis kedvességet, bohóságot, ha olyan lenne a személyisége.
Az átalakítás nem sikerült, csak nyomatékosította vele, hogy mennyire szeretne menő , nagyvilági hölgy lenni, de az ellenkezőjét érte el vele: most lett igazán egy semmitmondó kisegér, amely elefántnak álmodta magát.
Eladott Ország
@Nyírfa: Ezeknek az ingyenélő parazita szarháziaknak nem kell a babaváró hitel, mikor egyszeri megjelenéskor több tízmilliót aggatnak magukra, sőt mindig mást!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.