Közös fotóval búcsúzik Curtis attól az amputált lábú fiatal Békés megyei focistától, akit ő is támogatott.

A lökösházi focistának egy egyszerű sportsérülés után amputálni kellett a bal lábát. A csatár a 2018-as őszi, Gádoros elleni megye II-es bajnokságon kapott rúgást a sípcsontjára, ám a sebe nem gyógyult, tavasszal pedig már rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak nála az orvosok. Később egy budapesti klinikán kiderült, az életét csak úgy menthetik meg, ha a bal térde alatt amputálják a lábát. Krisztián vállalta a műtétet, akkor annyit mondott:

Döntenem kellett, ugyanis világossá vált számomra, csak akkor maradhatok életben és láthatom felnőni a gyermekem, ha beleegyezem a drasztikus műtétbe. Úgy is fogalmazhatok, a kislányomért vágattam le a lábam...

A sportembert a kórházban Curtis is meglátogatta, a közösségi oldalán pedig meg is osztott egy közös fotót Krisztiánnal, biztosítva őt arról, hogy mindenben támogatja a felépülését. Sajnos azonban hiába küzdött a fiatal focista, kislánya első születésnapja után nem sokkal elhunyt. A Bors azt írja, a szomorú hírt Krisztián családja tudatta a Facebook oldalán:

„Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy 12 órakor Krisztián az angyalokhoz költözött. Nyugodj békében drága vőnk! Emléked örökké szívünkben él!”

Curtis is megemlékezett a 22 éves focistáról: egy közös képpel búcsúzott tőle a Facebook-oldalán.

Címlapkép: Facebook/Curtis

(blikk.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Nagyon szomorú, hogy ilyen fiatalon ment el!! A Családnak részvétem és nagyon sok kitartást kívánok!!
R.I.P.
Zsopiale
RIP! Tehát terjedt tovább a rák áttét gondolom.
Nyilván örökletes volt és nagyon drasztikus sajnos, hiszen 22 éves sportembernél ilyen borzalom nagyon ritka.
Vagy pedig, bár tudom,halottról jót vagy semmit, de muszáj megemlítenem, hogy már az Aranycsapat tagjai is beszámoltak arról (ami ugyebár alsó hangon 60 éve volt), hogy kiosztottak egy bogyót, amit be kellett venni, kérdezgetni nem volt szabad (bolsevizmus volt ugyebár, és az oroszokról meg mai napig tudjuk, hogy a doppingolás szégyenletes úttörői). Nos simán lehet hogy ez a srác is élt valamivel, ami nem is tudta mi, csak ajánlották, ahogy sajnos a sport világában "normális" hogy most ez a legjobb motyó, semmi nem méri és ragadozó leszel tőle, kétszer annyit bírsz stb.
Mivel a doppingszerek, akár a szintetikus-, dizájner drogok készítésénél a fő szempont,hogy ne legyen tiltólistán ill ne mutassa ki teszt. Folyamatosan jönnek újak. Drogos, doppingos, nem tudja mit vesz be, hanem bízik az ajánlásban, főleg ha az edző, vagy sporttárs, csapattárs adja a kezébe; de motiválja a cél, ezért bevállalja. Nem tudom, van-e ilyen jelen ügy mögött, de egyáltalán nem zárom ki sajnos, és ebben nyilván a sportoló általában ÁLDOZAT (pl ha az egész csapat bevette, akkor nem lehet különcködni, ha az edző vagy az egyesület igazgató küldte, akkor sem. Szóval belekényszerítik őket a legtöbb esetben (néha akarja a sportoló, hogy jobb legyen, hiszen egy profi sosem elégedett ugyebár, ezért is edzenek folyamatosan fanatikusan), mai napig sok helyen. Az oroszoknál meg ami megy, azt innen el sem tudjuk képzelni.
Nagy csapda, és ez már szinte mindenkire vonatkozik, nem csak a sportolókra, hogy élnek valamivel, de sportolnak is egyúttal és azt képzelik, hogy hát berúgtam/betéptem padlóig tegnap, de ma meg keményen sportolok és kipucolom; meg hogy úgyis profi sportoló vagyok, minden nap edzek; vitaminok, szauna stb, kitisztul az a cucc szépen (amikor nincs verseny). HÁT NEM! Sok esetben az intenzív mozgás felerősíti a méreg hatását!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.