„Az biztos, hogy hosszú és nehéz út vár rám” – mondta Hopp Csilla.

Gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolják L. L. Junior exét, Hopp Csillát. Az egykori pár közös gyermekét, Dávidkát augusztus 31-én ütötte el egy autó, amikor az édesanyjával volt. Most megszólalt a gyászoló édesanya.

Egyszerűen nem fogom fel, hogyan történhetett ez. Azt mesélték, Dávid kiszaladt az útra, pedig okos fiú volt, tudta, hogy nem szabad. Ilyen egyszerűen nem történhet meg

– fogalmazott a tragédia után a zenész.

Megszólalt Junior emberöléssel vádolt exe

A szabályosan közlekedő autó sofőrjét hamar tisztázták, ám úgy tudni, néhány napja Csillát újra kihallgatták, mert korábban az összezavarodott asszony többféle verziót mesélt a történtekről. A tanúk szerint azonban megelőzhető lett volna a baleset, ha a kisfiú kezét fogják.

„Nem tettünk vallomást és panasszal éltünk, mert nem értünk egyet a gyanúsítással és mert a dokumentum tartalma nem felel meg a valóságnak. Nonszensz ez az ügy, de biztos eljut bírósági szakaszba, hiszen nem csak ügyfelemet, hanem a barátnőjét is ugyanezzel gyanúsítják” – mondta el a Blikknek dr. Horváth B. Gábor, Csilla jogi képviselője.

A lap elérte Hopp Csillát is, aki ezt mondta:

Most nem vagyok jól, és ez egy enyhe kifejezés, az biztos, hogy hosszú és nehéz út vár rám

Címlapkép: YouTube

(blikk.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Nem túlzás emberöléssel vádolni az édesanyát? Igaz, fognia kellett volna a kisfiú kezét, de az is igaz, hogy egy 3 éves gyerek sokszor elhiteti a szüleivel, hogy milyen "önálló". Mindaddig, amíg valami váratlan nem történik. És sajnos, az sem garancia, ha fogják a gyerek kezét! Több évtizede történt Debrecenben: egy 5 éves kisfiú ment szépen, kézenfogva a nagymamájával a járdán, amikor a túloldalt meglátta az anyukáját. Egy szempillantás alatt kikapta a kezét, és átrohant az úttesten - egy autó elütötte.
jesz
Az autóst tisztázták...hát az sem volt egyszerű...a közhangulatot próbálták úgy terelgetni, hogy ha az autó vezetője...így, meg úgy...még a jármű műszaki állapotát, a gumik kopását is vizsgálták...de hónapok múlva sem találtak fogást...

Na, majd most...

Mindenesetre a törökországi nyaralása a nyugdíjas családnak elveszett, akkor indultak volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.