Azt írták a rákba belehalt férfinak a vizsgálat elhalasztásának indokolásául, hogy az állapot nem indokolja a sürgős ellátást.

Újabb kórházi horror: a hónapokkal korábban betegségébe belehalt férfi áprilisban kapott levelet a vizsgálat elhalasztásáról

Borzalmas képet fest a hazai egészségügy állapotáról egy idős nagyatádi férfi története, melyről elsőként az Atádhír számolt be – írja a Népszava.

A decemberben tüdőrákban meghalt beteg családja áprilisban kapott egy levelet az illetékes kórháztól, melyben arról tájékoztatták őket, hogy a korábban előjegyzett vizsgálati időpontot a koronavírus miatt elhalasztják, ugyanis a férfi állapota nem indokolja a sürgős ellátást.

A hetvenes éveiben járó férfinél tavaly augusztusban, egy szűrővizsgálaton diagnosztizáltak tüdődaganatot. A vizsgálatra azért ment el, mert hat évvel korábban már kezelték húgyhólyagrákkal, amiből szerencsésen felgyógyult, ám évente ellenőrzésre kellett járnia.

Utóbb kiderült, már hat éve láttak a tüdején egy foltot, ám senki sem foglalkozott vele, egyetlen egyszer sem vizsgálták, amikor szűrésen járt

– mondta a férfi neve elhallgatását kérő lánya.

És hiába derült ki augusztus elején, hogy daganat van a tüdején, akkor sem mondott semmit a kórház. Csak azt jelezték, hat hét múlva lesz eredmény, hogy jó- vagy rosszindulatú-e a daganat.

(Népszava)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Egy jó ügyvéd és fizethet, aki felelős a halálért!!!
Katasztrofa, hogy szinte szándékosan küldenek a halálba embereket!!!???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@ómió: neeem, ha Bp-i az eset, akkor Karácsony a felelős, ha állami, akkor senki.
Olyan bolsisan.
justhpeter
Bolond Kásler majd megint elmondja, hogy senkitől nem érkezett hozzá ebben az ügyben panasz. A grazi klinikaszökevény, még mindig hivatalban tartja ezt a hóhért.
levarosbukta
Nem akarok áldozat hibáztatást, de ha valakinek daganatos betegsége van, és számítani lehet az áttét keletkezésére és az orvosok nem szorgalmazzák a további vizsgálatokat miért hagyják? Egy daganatos betegnek, független attól hogy tünetmentes alap az évenkénti ct vizsgálat.
ómió
@Aki Én: Megint lemaradtál? Karigeri "semmiért nem felelős"! A pesti úti horrorért meg, mint fenntartó, pláne! Őnéki ahhoz semmi köze! "Olyan bolsisan"! Orvosi műhiba pedig - "olyan bolsisan" - éppúgy nem létezik, mint migráncs! És punktum! "Olyan bolsisan"!
Aki Én
@ómió: a pártközpontból kézivezérelt, reggelente ,,fekete autóval" elhurcolt véleménynyílvánítók esetei és a propagandaalapú rendszer a bolsis, te agyalágyult lúzer.
Nem is csoda, hogy ez neked tetszik.
Látom, nem tudod kiheverni, hogy az újjáalakuló munkásőrség visszautasított.
ómió
@Aki Én: Rossz álmodban visszatért Rákosi dédikéd "demokráciája" és azt most el nem múlaszthatod másokra hazudni, bolsiék fajkreténje?! És - eszerint - te már az újjáalakult munkásőrségtől beszélsz, hogy ilyen "hiteles" információid vannak?! Le kell lombozzalak: valakivel összetévesztesz! Bizti valamelyik efftársaddal, akivel együtt szoktad énekelni az Internacionálét, viszont, nyilván nem ilyen tehetséges hazudozó, mint te!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.