Ez az intézmény a Pesti Úti Idősek Otthonának területileg illetékes ellátóhelye.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Tehát nem csoda, hogy a tesztelés nélkül kiengedett betegek fertőztek az idősek otthonában!!! Ez nem Karácsony sara ezt eddig is tudta mindenki!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Tehát nem csoda, hogy a tesztelés nélkül kiengedett betegek fertőztek az idősek otthonában!!! Ez nem Karácsony sara ezt eddig is tudta mindenki!!!
Nyírfa
Szóval, ki a felelős, Orbán Viktor? Kivel is kell elszámolni a járvány végén? Fel sem fogod, hogy mit tettél, igaz?
Vagy., ami még ennél is rosszabb, hogy nagyon is tudod, de nem érdekel. Már nincs járvány, fel lehet oldani a rendkívüli helyzetet.
Nessy
@Nyírfa: Majd csak június végén, mondta Gulyás. Addig van pár "járvány elleni" törvény, amit gyorsan meg kell szavaztatni a bátor emberekkel.
Kell még az a kb. hat hét! Aztán végre szegény Semjén is alhat éjszakánként, nem azonnal benyújtandó törvénytervezetekkel kell bíbelődnie.
Nyírfa
@Nessy: Az EP-vel együtt izgatottan várom az új és még újabb agyszüleményeket szerencsétlen hazánk rovására. Ha ezekre lenne bízva a jövőnk, soha többé fel nem szabaduló gyarmattá válnánk Ázsia szerető ölelésében. Már így is úton vagyunk.
Nessy
@Nyírfa: Jó pénzért és a hatalomért eladják a lelkünket az ördögnek! A sajátjukat már rég eladták!
Nyírfa
Orbán majd kitalál valamit a járvány utánra is, hogy ne tudjanak megindulni a tiltakozások. Fejvesztés terhe mellett hazaárulásnak minősül Orbán és társai nevének nem szeretetteljes artikulációjú kiejtése, bárminemű skandálás, amely zavarja az állampolgárok 24 órás napi meditációját, de törvénybe fog ütközni az utcai pletykálás is a nem közszereplő Mészáros gazdagodásáról. A rendért felelni fognak lelkes honvédőink, akiknek nem fenyegető szándékkal van és lesz fegyver a kezük ügyében.
Nyírfa
@Nessy: A miénket nem tudják, Nessy, mert a lélekkel senki nem rendelkezhet. Az egonkat tudjuk eladni, ha úgy döntünk. De mások nem hozhatnak helyettünk döntéseket. Mindent., ami anyagi jellegű, legyen az akár a testünk, erőszakkal elvehetnek tőlünk, de, még, ha furán is hangzik, abba is bele kell egyeznünk. Többek között ez a tárgya az áldozattannak is. Ők az erkölcsüket adták el a hatalomért, úgy gondolják, nekik ez megéri.
Nessy
@Nyírfa: valamint a lelkes lojális besúgók és feljelentők! Anno ötvenes évek eleje! A rendőrség meg nem utána néz a feljelentés valóságtartalmának, hanem "intézkedik"!
Óriás plakátokon jön a figyelmeztetés: Pártunkat és kormányunkat csak hódolat illeti, s nem bírálat!
Nyírfa
@Nessy: Szerintem Magyarország világelső az egy főre jutó feljelentők számában. 2. helyen a házmesterek állnak, a dobogó harmadik fokán a nagymagyarok. Csoda, hogy Európa félti a civilizációját a magyarok szellemi nyilaitól? De inkább úgy fogalmazok, hogy egyes magyarok nyilaitól, még, ha milliónyian vannak is.
kereső
Ezt mondta mai szózatában a miniszterelnök:
"
A Pesti úti idősotthonnal kapcsolatban elmondta: a főpolgármester "kiváló tanulmányt fog írni" a történtekről, "de meghalt közben több mint 40 ember". Ha "Tarlós István típus ember a polgármester", az odamegy, kézbe veszi a védekezést és rendet tesz – fogalmazott. Hozzáfűzte: azt kéri a polgármesterektől, vállaljanak gyakorlati felelősséget."

Én meg, mint ennek az országnak az állampolgára azt kérem a miniszterelnöktől, hogy a kórházakban bekövetkezett halálokért, a kórházi személyzet fertőzöttségéért, a haza küldött betegek (közöttük frissen műtöttek) haláláért, állapotuk romlásáért, a járvány ideje alatt felfüggesztett egészségügyi ellátás miatti egészségügyi állapotok romlásáért- és egyáltalán, az egészségügy tönkretételéért sziveskedjen "gyakorlatias módon" egy személyben vállalni a felelősséget. Továbbá azért is, mert intézkedéseinek következtében az ország ismét "napirendre" került annak a klubnak (EU) a legfőbb tesületében szégyen szemre.Továbbá egyszemélyben felelőssségget kell vállalnia a fideSS prominensei által tett nyilatkozatért- amelyek 2,8 millió embert tagadtak ki/tagadnak ki a hazából, a népből, a nemzetből. Továbbá egyszemélyi felelősséget kell vállania minden egyes éhező gyermekért, idősért, a munka-és jövedelem nélkül maradtakért- mert az erre befiezettt adót másra -haszontalan dolgokra költötte.Folytatni is lehet...
Nessy
Persze! Tarlós odament volna, és??? Kiszagolta volna a még nem beteg,de már fertőző egyéneket? Letesztelte volna a kórházból visszaszállított beteget? Csodás védőeszköz szaporítást végzett volna?
A hozzá nem értő politikusok szózataitól ments meg Uram minket!
Nessy
@kereső: "azt kéri a polgármesterektől, vállaljanak gyakorlati felelősséget." Mi a csuda? A polgármesterek, vagy Orbán kapott teljes körű felhatalmazást? Munka megosztás fidesz módra? Orbán hozza a rendeletet, mint egyszemélyi meghatalmazott, a polgármesterek meg vállaljanak felelősséget! Ügyes!
Sziszifusz
@Shikari: 10:12
A felelős: Orbán Viktor !
kereső
@Nessy: Tudod mit jelent a "gyakorlatias felelősségvállalás a polgiknak"??. Nos, azt, hogy a többletfeladatok anyagi vonzatát oldják meg a szociális pénzek átcsoportositásával. Mert az még ott maradt az önkormányzatnál.
silber13
@Sziszifusz: Teljesen egyértelmű a csúti víziló hozzánemértése, személyes felelősége, Sikattyú hiába vinnyog!
CsipkeRózsa
@kereső: "A polgármesterek vállaljanak felelősséget", mondta Orbán.

Orbán nagyon jól tudja, hogy nem a polgármesterek az első dirigálók és intézkedők, hanem ő és a kormányhivatalok, ráadásul a polgármesterek mindkét kezét megköti a rendeleteivel és a pénzelvonásokkal.

Van képe másokat hibáztatni!
kereső
@CsipkeRózsa: Van, vastag- a rinocérosz, csak kérhet , meg jelenthet mellettw.
relatív
Amennyiben kedvezően ítélhetjük meg a koronavírus hazánkban lefolyt ciklusát, azt kimondottan a polgármesterek vezette magyar nép igazán hatásos - és sok pénzbe kerülő - munkája érte el. Ebben a vírussal közvetlen foglalkozóknak IS nagy szerepe volt, de vezetés, kormány csak rossz tevékenységévet lehet e kedvező helyzetben kiemelni.

Az egész betegség-lefolyása csak a hatalom érdekében való foglalatoskodást, és a mások, emberek hibáztatásában való mérhetetlen igyekezetet jelentett a vezetésnek. Mind a gyógyításhoz való beszerzések, mind a gazdasági reagálás tekintetében rendkívül hozzá nem értő pénzszórással, és a magyar ellátás hátráltatásával tűnt ki az országos vezetés sajnos.

A határon kívüli emberek ellátásában nagyobb igyekezetet lehetett észleni, mint a hazai tényleges egészségügy-, gazdasági i ellátásnak. Remélhetőleg az ország - mint mindannyiszor a helytelen vezetés esetében - ezen a széles tömegeket sújtó nehézségeken IS túljut mint mindannyiszor már...IS !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.