Orbán Viktor miniszterelnök arra számít, hogy a kormány május végén vissza tudja adni a parlamentnek a koronavírus-járvány miatti különleges felhatalmazást. A kormányfő erről pénteken Belgrádban beszélt, az Aleksandar Vucic szerb államfővel folytatott megbeszélés utáni közös sajtótájékoztatón.

Orbán még májusban visszaadja a teljhatalmat?

Emlékeztetett: a Magyarországon megalkotott különleges jogrend hatalmazta fel a kormányt és vezetőjét a járvány miatti súlyos, nehéz döntések gyors meghozatalára. A kabinet a felelősséget vállalta, a döntésekből pedig még két-három meghozatala van hátra – közölte.

A különleges felhatalmazás visszaadása után

mindenkinek adunk egy esélyt, hogy elnézést kérjen Magyarországtól az igaztalan vádakért

– tette hozzá Orbán Viktor.

A miniszterelnök úgy értékelt: azok az országok, amelyek jó jogköröket adtak a kormányoknak, sikeresebben kezelték a járványválságot, mint azok, amelyek nem léptek ki a szokásos politikai döntésmechanizmusból.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

95 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Amiért kellett neki azt az első hetekben elintézte vele... Amúgy csak támadási felület, ráadásul emiatt mindenki őt nézte.
Hogy konkrétan a járványkezeléshez mire használta?:) Nem tudom, hogy egyáltalán volt-e olyan dolog, ami enélkül nem ment volna...Szerintem csak olyan volt, ami így se ment..:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Orbán igy fogja visszaadni a teljhatalmat. Csak előbb még végez egy-két kis átalakitást. Ime a legújabb: amiről nem emlékezik meg az MTI.
medicalonline.hu/cikk/immar_orvosszakmai_kerdesekben_is_donthetnek_a_korhazparancsnokok_es_az_operativ_torzs
kereső
Úgy látom a propi "szintet" lépett a szex hirdetésekben."szinvonalasabb"portékát kinál- jogellenesen.
szegfue
@SarahVD98: Te tényleg idióta vagy!! Megveszel egy "szexi fehérnemüt", aztán megkérdezed Magadtól "akarom látni?"
SystemError
@ómió: Anyád küzdött napszúrással, amikor nem vetetett el. Milyen gerinctelen hulladék patkányként élni és dolgozni tolvaj nemzetárulóknak te kis prosti srác? :)
ómió
@SystemError: Ezt a kérdést magadnak tedd fel a bolsi tetübandáddal összefüggésben, bolsiék szarkupaca, ha már anyád az eftársi fattyakért volt oda!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.