Az Európai Parlamentben szólalt volna fel az igazságügyi miniszter. A betiltott beszéddel kapcsolatban megjegyezte, hogy „olyan intézmény akarja jogállamiságból és demokráciából sokadszor oktatni Magyarországot, amely még a tisztességes eljárás látszatára sem ügyel.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gyütt Mönt
@Csizmás Kond: elmondja mindenki a javaslatát? Viccelsz barátom. Kikapcsolják a mikrofonját, kitapsolják és így kifut az időből. Ez a Fidsz demokrácia lényege.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
Nesze neked unió...méghogy demokratikus...a diktaturában is több becsület van mint ebben.
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: hát nem ismerős??? most azt történt vele,amit ti itthon napi szinten alkalmaztok,...bármilyen ellenzéki javaslatot asztal alá söpörtök,és nem engeditek még napirendre sem venni... persze orbán beszélhetett volna ,de ő úgy belemerült a járvány elleni védekezésbe,hogy csak másnap ért rá egy Belgrádi sport eszmecserére!!! be kell látnotok,leáldotik lassan a narancs...
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: ...Pali te ismét erősen befertőtlenítettél hogy többesszámot használsz...
...és leáldozik...a narancs is és az ilyen buziunió is...mert ami ott van az minden csak nem az aminek mondják.
...ja és hogy ki beszélhetett volna ?
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: nos...konkrétan a csútit hívták meg hogy fejtse ki a véleményét, de ő éppen harcolt a járvány ellen,igaz másnap már nem kellett neki,akkor mehetett bratyizni Belgrádba,fontos sport kérdésekről..
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: Pali...az hogy neked mit mondtak és te mit hittél el az még nem azt jelenti, hogy az úgy is volt. Azért nem ment el mert tudta hogy az egész uniós szarság csak egyoldalú és nem a valóságra kiváncsiak hanem a saját kitalációjukra. A protokol kedvéért és becsületből azért hogy ne mondhassák, hogy meg sem jelennek mégis küldtek egy megbízottat hogy kiderüljön a zuniót csak önmaga érdekli...hát ez az amit a tulzott fertőtlenítő nem enged megérteni.
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: akkor ismerős a helyzet,ez szokott lenni itthon a parlamentben...vagy te nem ezt a parlamentet nézed??? mondj az elmúlt 10 évből egy olyan ellenzéki javaslatot,törvénykiegészítést,amit nem söpört le a 133 bátor ember!!!
SystemError
Ki a faszomat érdekli Juci a felhergelt kis pincsi műsorod... vakk vakk
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: ...vazzzee...ezzel most mit akarsz ,...a parlament nem gyontatószék, ott elmondja mindenki a javaslatát és szavaznak, ...ez a demokrácia...miért kéne minden javaslatot törvényre emelni ?
kereső
Senki nem tiltotta be. Ha ez olyan fontos lett volna, akkor orbán elmegy és felolvassa. Nem kéne egy igazságügyminiszternek hazudoznia. Tudjuk, hogy elemi szükséglete, de mégis., kicsit visszafoghatná már magát. Mert még azt találjuk gondolni, hogy igaz, hogy kapott stallumot az istentől, de észt nem.
Csizmás Kond
@kereső: ...szerinted Judit nem akarta felolvasni ?
kereső
@Csizmás Kond: "Judit" akarta. De a hölgy éveken keresztül dolgozott az Eu parlamentjének stábjában. Tehát tisztában volt/van a szabályokkal- hogy kik vehetnek részt, és szólalhatnak fel az ülésen. És ez nem "akarat" kérdése. Ez igy tálalva hazugság, de minimum az igazság nem mindenre kiterjedő részletének elhallgatása. Cica.mica ne legyél értetlen.
olivetti
Varga megírta levelét!

-"Az Európai Parlamentben betiltották a beszédemet..." már ebben a mondatban hazudik,
ezt a mesesorozatot akár Orbán is előadhatta volna, ha kimegy - de nem ment, úgy küzdött a vírus ellen, hogy Szerbiában tárgyalt sportkérdésekről!
- Cigánymese a heroikus vírus-elleni küzdemelemről - mert más országokban nem küzdenek, mi? - majd próbálja megmagyarázni azt, amit nem lehet, egyetlen egy tagállamban sem adtak bizonytalan időre totális hatalmat a miniszterelnök kezébe, időszakok vannak megállapítva, melyek leteltével a parlament elé kell vinni a befejezés, vagy a folytatás lehetőségét, de mivel Magyarországon Európa szerte közismerten 133 gombnyomogató automata párt-droid adja a többséget, ezért esélye sincs annak, hogy ne a gazdi akarata érvényesüljön, ha hosszabbíttatni akar mondvacsinált indokokkal!
Ezt látják az EP-ben is!
Ami még a hazugságot igazolja az, hogy az EP-s hercehurca után másnap már Szerbiából üzent a gazdi a felmerült esetleges teljhatalomról lemondásról, valamiért már nem kellett a teljhatalom, miután forszírozták a pénzmegvonás lehetőségét is!
Emléxünk még arra, hogy Illiberáliát is Posványoson - tehát nem itthon - merte bejelenteni?
További igazolás az indokolatlan totális hatalomra, hogy nézzük meg, mire használta fel?
Lenyúltak egy kartonüzemet, betegeket dobáltak ki a kórházakból "gyakorlat"címén!
Akkor minek kellett, ha ennyi volt lényege?
A mai napig nincs semmilen pozitív változás a Sargentini-jelentésben, a Tavares-jelentéseben, az OLAF megállapításokban közölt jogállamisági kifogások tárgyában!
Törvénysértő eljárások az újabb "szájzár" jogszabályra alapítva!
Miért fosnak az uniós ügyészségtől?
Béla333
1./ Ez a gyűlés Orbán szintje volt! Aki nem érti meg, hogy sameszt nem lehetett odaküldeni, az gyenge elméjű! Még akkor sem, ha a Fidesz ezért toporzékol.
2./ Ennél is fontosabb, hogy Orbán miért nem ment, hiszen meghívták?! Beszart? Hiszen a járvány (amire hivatkozik) nem gátolta meg őt abban, hogy 1 nappal késöbb elutazzon Belgrádba.
3./ És a legfontosabb: Varga Judit adjon számot arról, hogy az ő általa összeállított u.n. diktátor törvényben (más néven: felhatalmazási törvény) miért szerepel az, hogy az országgyűlés csak akkor vonhatja ezt vissza, ha a kormány bejelenti, hogy vége a válság időszaknak? És ha nem jelenti be és Orbán megbolondul? Akkor ha fejtetőre állunk is örök életre marad a teljhatalma?

Nem azon kell rugózni, hogy a sameszt nem engedték mikrofonhoz, hanem hogy hogyan merészeltek ilyen törvényt elfogadni?
Mocskos Fidesz!
Csizmás Kond
@kereső: ...és akkor miért hívnak meg valakit ha nem érdekli öket a mondanivalója ?...és Juditnak ha nem szabadott volna ott legyen akoor be sem engedik...vagy hol van előírva hogy ki mehet oda és ki olvashat fel egy ország nevében ?...mert azt mondni, hogy hazudik olyant én is tudok bárkire mondani...
Csizmás Kond
" Az EP szocialista elnöke, David Sassoli hivatalos levélben utasította el, hogy a magyar igazságügyi miniszter akár személyesen, akár online bejelentkezéssel felszólaljon az - egyébként távmunkában ülésező - parlamentben a Magyarországról szóló vitában"
kereső
@Csizmás Kond: Nem Juditot hivták meg, hanem aki képviselheti az országot az Eu parlamentjében- az ország állam, vagy kormányfőjét. Konkrétan orbánt hivták meg. Nem ment. Ja és természetesen bármelyik magyar Eu-s képviselő is felolvashatta volna "Judit" beszédét. Ez sem tetszett. Gondolom "Judit" villogni akar- olyat állit, amiről ő tudjja legpontosabban, hogy nem lehetséges. Még mindig értetlen vagy?
kereső
@Csizmás Kond: Macska! Az Eu parlamentjének IS! vannak szabályai- akárcsak bármely ország parlamentjének. Szóval ott van leirva, hogy ki képviselheti az országot-és ki szólalhat fel.Járj utána.
Csizmás Kond
@kereső: ...az egész párbeszéd videókapcsolatban működött...szóval mit is jelent ilyenkor a személyes részvétel ? Amúgy Judit hivatalosan volt kinevezve a kormányfő által szóval az ilyen eseteket bárhol bármikor alkalmazhatják és alkalmazzák is.
Zsopiale
Ha ezt így harangozták be, hogy betiltott, az a szokásos ostoba idiotizmussal vegyes aljas sunyi hazug propaganda. Mivel nem betiltották, hanem legfeljebb letiltották, de ez sem igaz, mert akkor hol a tiltó határozat? Egyszerűen NEM AZT TETTÉK, AZAZ AKARTÁK TENNI, AMIRE AZ EP KÉRTE ŐKET, aztán pislogtak, hogy azt úgy nem lehet. Ha engem beidéznek egy bíróságra, de helyette elmegyek strandra, akkor az úgy jó... vagy behívnak a NAV-hoz teljes számla ellenőrzésre, de én legújabb novellámat viszem megmutatni, akkor a NAV a hibás, hogy nem engedik, "betiltják" hogy felolvassam és ezután jól megbüntetnek..?
kereső
@Csizmás Kond: Süketelsz macska. Arra meg nem vagyok vevő, sőt vizet se szeretek gereblyézni.
kereső
Eddig mindig azt hangoztatták, hogy a parlament dönti el, meddig tart a teljhatalom.Erre fel tegnap orbán Belgrádban bejelentette, hogy május végén kész visszaadni a teljhatalmat. Az a hülye Freud. Még hazudni se tudnak következetesen.
Gyütt Mönt
@Csizmás Kond: elmondja mindenki a javaslatát? Viccelsz barátom. Kikapcsolják a mikrofonját, kitapsolják és így kifut az időből. Ez a Fidsz demokrácia lényege.
Csizmás Kond
@kereső: A süketelést tőletek tanultam, amúgy a határozat azt írja, hogy az elnök joindulatán mulik hogy elfogdadja a kormányküldöttet vagy nem ...és nem fogadta el...és hogy ugyanúgy a joindulatra apeláljek mint ahogy a zellenzék szokta hát az sem volt...szóval így állunk.
Csizmás Kond
@Gyütt Mönt: ...ilyen ez...de az is plagizálás mert a cinnadratát ugyancsak a liberalizmus vitte be a parlamentbe...és biztos vagyok benne hogy egyetlen ellenzéki cirkuszra sem emlékszel...
Csizmás Kond
@kereső: a 16:41-re...A tejhatalom megszakítható a parlament által de ömként is visszamondható...na de ez is úgy látszik magas...
tudode
Nevetséges az, ha még az igazságügyi hölgy sem tudja azt, vagy ködösít, hogy
.
---- Veszélyes a rendkívüli felhatalmazás?
.
www.atv.hu/videok/video-20200514-veszelyes-a-rendkivuli-felhatalmazas
.
Megspórolt magának egy leégést!
Nessy
Miután ennek a "betiltott" beszédnek a lényegét már legalább háromszor előadta Brüsszelben Varga Judit, sok értelme negyedszer is meghallgatni nem lett volna! A kormány semmiben nem hibás, nálunk minden tökéletes szembe a nyugati államokkal, minket csak bántanak, boszorkány üldözés, koncepciós per, nálunk teljes körű demokrácia, sajtó egyensúly, birói szabadság etc. van. Magyarország jogállam! Igaz, először még definiálni sem tudta a jogállam fogalmát! Jogállam, jogbiztonság nélkül! Hungarikum!
Csizmás Kond
@Nessy: ...szerinted nem bántanak ,...Magyarország melyik állam belső határozatait cáfolta vagy gyalázta ?...pedig a migráncskérdéssel nagyon sokat ártottak nekünk is ...
...amúgy ahogy látszik sokan szeretik ha kurvának nézik őt és úgy is nevezik...
kereső
@Csizmás Kond: Macska! Mondtam, hogy nem vagyok vevő a süketelésre. Kötöd az ebet a karóhoz- olyanformán, hogy kicsavargatod a tényeket. Nincs itt szó semmiféle elnöki jóindulatról- az elnök nem mérlegelhet, mert akkor megsérti a szabályokat.Az , hogy a fideSS ebben ügyben IS! mit hazudozik nem releváns.
Ami meg a felhatalmazási törvény megszüntetését illeti- a parlament dönt, de csak akkor amikor a kormány=orbán azt mondja, hogy megszűnt a vészhelyzet, hatályon kivül lehet helyezni a törvényt. A kommunikáció a törvényi rendelkezésnek csak a felét mondta - tehát csúsztattak, hazudtak.
"Megtiszteltetésnek" veszem, hogy a mai napra én voltam kinézve a süketelésedre.És itt a vége.
Csizmás Kond
@kereső: ...szerintem azt kensz magadra amit akarsz, viszony ez egy cikk volt amire önként kenődtél fel, akaratomon vagy szándékomon kívül...de természetesen akkor szólsz hozzá amikor akarsz és akkor is hagyod abba amikor akarod...és nem kell elbúcsuzni...
kereső
@Csizmás Kond: Hülye vagy te macska. Hozzászóltam a cikkhez- te meg megszólitottál engem.Bocsánat, hogy udvarias voltam, és válaszoltam.Igérem legközelebb nem leszek ennyire "úrinő".
Csizmás Kond
@kereső: ...megszólítottalak...mert adott a lehetőség...tiltakozz hogy zárják be a megszólítási lehetőséget ne rajtam verd el a port...amúgy is folyton ellenkezel mindennel.
Gyütt Mönt
@Csizmás Kond: ebben is tévedsz. Emlékszem a TV székház ostromára, épp az ellenzék randalírozott, kocsit és kukát gyújtogatott.
Nessy
@Gyütt Mönt: Rosszul tudod! A fidesz által hősnek kikiáltott tiszta tekintetű ifjak csak véleményt nyilvánítottak! A tv székház büféjéből a kaja, meg a kamera magától ment oda hozzájuk, hogy egyék meg, illetve vigyék el! Az autóknál öngyulladás lépett fel, a rendőrök meg magukat sebesítették meg!
solidedge
Itthon a családommal is betiltottuk a felszólalást, úgy hogy el sem olvassuk.
lusta
@Csizmás Kond: A Soros-bérenc felcsúti kis pocakos tolvaj zsebcézárt hívták meg. Akkor felhomályosítom.
VII. CÍM : ÜLÉSEK
166. cikk : Belépés az ülésterembe
1. Az ülésterembe kizárólag a parlamenti képviselők, a Bizottság vagy a Tanács tagjai, a Parlament főtitkára, a személyzet azon tagjai, akiknek feladata megkívánja jelenlétüket, valamint az Elnök által meghívott személyek léphetnek be.
RonaGyuri
Az 56 örökségéről?

Ez a blaszfémia olyan szintje, ami még Orbániában is sok(k)

A derék MTI-OS jóvoltából olvashatjuk „Az Összefogás 1956 Katonai és Polgári Örökségének Megőrzéséért Egyesület közleménye”-t.
A mondandó lényege „A napokban ismét meggyalázták Magyarországot!”!
Ebbéli vélekedésüket Varga Judit FB bejegyzése implikálta: „Az Európai Parlamentben betiltották a beszédemet, amit a magyar emberek és Magyarország védelmében szerettem volna elmondani. Ez mindent elmond az Európai Parlament koncepciós eljárásáról”.
Nos az egy dolog, hogy a hazudós liba azt elhallgatja, hogy a retardált dagadt törpe helyett nem mehetett, aki azt hazudta dolga van, pedig másnap ráért cseverészni menni Belgrádba! =))
Az igazi poén, s ha belegondolok igencsak durva blaszfémia, hogy mindezt „1956 Katonai és Polgári Örökségének Megőrzéséért való Összefogás” nevében! =))
Giovanni Alba
@kereső: De hát ez a dolga, az értetlenkedés, az álnaív csodálkozás! Épp csak kilátna a csizmaszárból, ha a kalap nem csúszna az orrára. Értetlenkedik és megpróbál minden erejével terelni. A végső megoldás a sértett "engem senki nem ért meg" durcizás.
kereső
@Giovanni Alba: Az a dolga, hogy hülyére vegye azt, aki hagyja, meg elterelje a beszélgetést a lényegről. Ugyanúgy mint a többinek.Cica-mica egyébként egy ajtó mögötti, hivatlan -aki harcos kandúrnak álcázza magát.
legott
Anyád van betiltva!
Senki semmit nem tiltott be!
Van egy eljárási rend, amit ti nem voltatok hajlandóak betartani!
És, ha Orbán nem is tudott volna elmenni (el tudott volna, csak gyáván megfutamodott a felelősségre vonás elől), akkor is miért nem ő írta a "védekezést", miért, ez a V Judit nevű paraszt kurva?
És ez az igazságügyi miniszter...
De legalább jól illeszkedik a sorba, miszerint, kivétel nélkül az összes fideszes politikus egy gumicsizmába szorult fejű ganyé!

V Judit az iskolapéldája, hogy is kell érteni: tanult paraszt, fideszes gyökér, aljas geci, stb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.