A főpolgármester néhány perccel a kormányfő bejelentése után már reagált is a közösségi oldalán.

Orbán Viktor szombaton bejelentette, Budapesten is feloldják a kijárási korlátozást. A jövőben főváros mindig két hét késéssel követi majd a vidéket a további enyhítések tekintetében.

Hozzátette, a felelősségteljes magatartás és a védőtávolság betartása Budapesten különösen is fontos. A felelősségteljes magatartás és a védőtávolság betartása Budapesten különösen is fontos – figyelmeztetett. A polgármestereket pedig arra kérte, ne vegyék fél vállról a kockázatot, és külön figyeljenek oda az idősotthonok biztonságára. „Hajrá, Budapest” – zárta a bejelentést.

Karácsony Gergely néhány perccel a kormányfő bejelentése után már reagált is, közösségi oldalán azt írta, hogy:

örülök, hogy a kormány végre összeszedte a bátorságát, és meghozta a döntést Budapest újranyitásáról. De azt kérem továbbra se vegyék félvállról a védekezést, és külön figyeljenek oda a kórházakra, ahol – április végéig – többen kapták el a fertőzést, mint ahányan kigyógyultak belőle, és sokkal többen betegedtek meg, mint a szociális intézményekben.

Címlapkép: Facebook/Karácsony Gergely

(hvg.hu)

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
Na ...ez is mondta a semmit...biztos örülnek neki a boltosok,meg a vendéglátósok...
Nessy
Mihez is kellett a fene nagy bátorság? A nesze semmi fogd meg jól bejelentéshez? Meg Orbán saját dicshimnuszához? Hiszen semmi nem változott! Karácsony ezt kutyául benézte! Hiszen marad minden a régibe!
Pálinkás Pál
Gerőke, ennél nagyobbat már be sem nyalhattál volna a puhosnak a semmiért!!! Ezen is látszik hogy egy tutyi-mutyi szar alak vagy!!! azt hiszem a város is jobban jár ha sürgősen elgondolkodsz a lemondásodon...régi lmp-s ként .tolod alamuszin a fidesz szekerét...
Jozefina
Karácsony a kormány előtt jár jóval!!! Már reggel bejelentette, hogy hétvégeken a budapestieké az alsó rakpart és a Margitsziget is használható. Neki nem kell orbánra várnia, csak azokban az esetekben, amire kizárólag orbán harci kürtjei adhatnak jelet!!!
GeoCravker
Karácsony egy naív marha.
Orbán nem szedett össze semmit. Karácsony kérte, megkapta. Innen minden tüsszentésért automatikusan ő a felelős, míg a miniszterelnök sikeresen kibújt minden felelősség alól.
Rockxy
a kormány nem szedett semmitse.
a kormány aztat csinálja amit a fülibe súgnak a nagyobb kutyák.
gergőke is csak azt szajkózza, ami összhangba van a kormány hülyeségeivalvel.
Főlökött
Gergely !! -> nem nyilatkozat - háborúra kellene készülnie, hanem a börtön viszontagságaira ! Nem kicsit - hanem - nagyon, mint olvastam. Az Ön által fenntartott idősek otthona, ahova nem kevés befektetéssel lehet bekerülni(!) és ott lakni sem(!), nem biztosította az oda bekerülőknek az orvosi ellátást és meg is lett az eredménye ténykedésének ! Mire alapozom mindezt ?-> 1 esetben nem volt orvos -> határozattal kötelezték, hogy legyen-> 5 esetben visszaellenőrizve sem volt. Na erre alapozom megállapításomat !

Tudom Ön majd mossa kezecskéit és hárítja az egészet az ottani igazgatóra, vélelmezem - gondolom, de attól még ki lesz vizsgálva, ki mit vétett - ki mit hibázott és olyan kártérítési perek elé néz, melyekről még fogalma sincs. Még a tangáját is le fogják perelni ! Tetszik tudni a főnök - főnöke. Na erről próbálok említést tenni.

Tehát lehet örülni, míg van minek ! Lehet nyomni a marhaságait, amíg teheti és le nem csukják. Börtönben korlátozott a net hozzáférés -> felesleges nyilatkozat tételre ! De ne legyek ennyire előre látó. Ha jól tudom nincs mentessége, így nincs miról lemondania sem. Így viszont az Önre váró és már folyamatban lévő bünti eljárásnak nekivágni, na ez egy érdekes ténykedése ! De azért tetszik tudni azt, hogy hiában van ott egy igazgató, Ő egyedül nem igazán szeretné elvinni a balhét ! És ezen fellángolásával, szerintem nincs is egyedül, a többi beosztottja sem !
Szóval igencsak beköthető az a Liberó, szerintem. Nem kicsit - nagyon !
surdilloFUJT
@durbincs: naa szarosfarok megint kibújt vezíre hátuljából és ideokádta a fidessnyalonci fekáliáját!!!
surdilloFUJT
@Főlökött: Találó a neved,kicsit sem zavar,hogy az otthonoknak fidesses,fidesskinevezett igazgatóik vannak???Ők az első felelősök,meg azok akik kifejezett fővárosi önk.kérése ellenére tesztelés nélkül---lehet,hogy szándékosan----küldtek vissza a kórházakból betegeket az otthonokba,ami egyenlő a gyilkossági kisérlettel!!!Majd amikor a feljelentések az uniós bíroság elé kerülnek és az uniós főügyésznő el kezdi megmogyorózni gazdáitokat visithattok együtt velük!!!
terlasz
@Főlökött: Nyilván Karácsony a felelős az otthonban elterjedt járvány miatt, de a fideszes igazgatónak ehhez semmi köze!
Pálinkás Pál
@Főlökött: Nos vegyük csak sorjában ...fideszes igazgató...kinek is kell vinnie a dolgokat az otthonban??? nem láttam egyetlen iratot sem,amiben a fidesznyik igazgató könyörgött volna hogy orvos legyen ...arról nem beszélve hogy mivel a törvény szerint kell,kinek is kell ezt betartatni??? nem véletlenül a fideszes f@szkalapnak ,aki ott terpeszkedik az otthon igazgatói székében?? és ha már ott tartunk hogy ki-kinek a főnöke...kinek van korlátlan hatalma,egyben egyszemélyi felelőssége mindenért ami ezalatt történik??? segítsek,vagy ezt még te is meg tudod mondani egybites agyaddal???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.